Cecilie's - Cecilie's Herlev Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os. Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer. Bestemt ikke sidste... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum
  2. Kegelbahn
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar mit Livemusik
  5. Minigolfplatz
  6. Sportsbar

Vom Unternehmen geschrieben

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

• Hørkær 1, 2730, Herlev, Dänemark

Alle Bewertungen

916 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig aften med venligt personale og…

Hyggelig aften med venligt personale og god mad. Maden var klar præcis kl.19 som aftalt til 14 mennesker. Alt i alt en god aften - der er altid styr på det hos Cecilies.

20. Mai 2026

Hej Katrine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de skønne ord ✨

Det glæder os virkelig meget at høre, at I havde en hyggelig aften hos os med god mad og venlig service 🌟 Jeg er især glad for, at alt var klar som aftalt til jeres selskab på 14 personer – vi ved, hvor vigtigt det er, at timingen spiller, når man er mange samlet.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du oplever, at der altid er styr på det hos Cecilie’s 💛

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen til endnu en god aften.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opmærksomt personale og enkel service…

Opmærksomt personale og enkel service som bestilt

19. Mai 2026

Hej Bent

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det glæder os meget at høre, at du oplevede opmærksomt personale og en service, der levede op til det bestilte 🌟 Vi gør os umage for at skabe en god og tryg oplevelse for alle vores gæster, så det betyder meget at høre.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart, og tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lidt dårlig service

Elsker stedet. Men den aften vi var der var vi ikke tilfredse
Vi havde 2 baner. Den ene bane gik i stykker, og vi ventede næsten 20 før de fik den til at virke igen. Den bane som havde været i stykker fik lov at bowle 5-10 min mere hvor den anden bane så bare kunne stå og kigge på da de var færdige. Da havde det nok været bedre med en løsning om noget rabat i stedet for

17. April 2026

Hej Lars

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig kede af at høre, at I skulle stå og vente så længe, og det er selvfølgelig ikke nogen god løsning, at I ikke kan bowle sammen 😔 Det kan vi godt forstå, at i ikke var tilfredse med.

Du er meget velkommen til at sende os en mail med dit bookingnummer til ditte@cecilies.dk, så vi kan finde en ordentlig løsning sammen med dig.

Vi håber, vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse næste gang 🎳

Bedste hilsner
Team Cecilie’s

Det hele spillede

Det hele spillede. Betjeningen, maden, drikkelsen og minigolfbanen. Det hele var godt.

18. Mai 2026

Hej Thomas

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din ros ✨

Det glæder os virkelig meget at høre, at det hele spillede for jer under jeres besøg🌟⛳ Det betyder meget for os at høre.

Vi sætter stor pris på dine fine ord og håber at byde jer velkommen igen snart til endnu en hyggelig aften 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og rimelig hurtig…

God betjening og rimelig hurtig servering af maden.
Vi var 9, som fik mad samtidig.

16. Mai 2026

Hej Hella

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og at det hele gik, som det skulle ☺️

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang 🎳⛳

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Havde en hyggelig aften som passede…

Havde en hyggelig aften som passede perfekt til en fødselsdag der skulle være lidt anderledes.

13. Mai 2026

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Hvor er det skønt, at I havde en hyggelig aften hos os – og at det passede perfekt til en lidt anderledes fødselsdag ☺️🎳⛳

Det betyder meget for os at være en del af sådan en særlig dag ✨

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang 🍔😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig fornøjelse og orden i tingene.

Dejlig fornøjelse og orden i tingene.
Oveni får man god burger og frittes

Hej Jacqueline
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊🎳🍔
Og skønt at høre, at burger og fritter også var et hit ☺️✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang ⛳🎳

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god minigolf bane👍

Hej Anita
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre, at du synes⛳
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg syntes ikke det er retfærdigt at i…

Jeg syntes ikke det er retfærdigt at i ikke skriver at det koster 19 kr at leje sko pr person. Jeg syntes det burde være med i prisen. Derudover var der nogle tekniske fejl ved banen.

Hej Marcus
Tak for din anmeldelse og feedback 🙏🏼
Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke helt levede op til forventningerne. Leje af bowlingsko fremgår både på vores hjemmeside samt i den ordrebekræftelse, der bliver sendt ud ved booking, men vi tager selvfølgelig din feedback med videre. Vi er kede af at høre, at der også var udfordringer med banen - fik i ekstra spilletid? 🎳
Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega hyggeligt og god betjening

Mega hyggeligt og god betjening, selvom der var travlt

Hej Jan
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊 Det betyder meget for os, at I havde en hyggelig oplevelse – og ekstra dejligt at høre, at servicen stadig var god, selvom der var travlt 🙌🏼
Den ros sender vi selvfølgelig videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳⛳✨

Gode minigolfbaner

Gode minigolfbaner

Venligt personale

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊⛳ Dejligt, at I kunne lide minigolfbanerne – og tak for de søde ord om personalet.
Dem sender vi selvfølgelig videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes der er en fantastisk energi.

Hej Asef
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊 Det betyder meget for os – det er lige præcis den stemning, vi gerne vil skabe 🎳⛳✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart ☺️

Super veloplagt personale

Super veloplagt personale, lige meget hvor dumme spørgsmål jeg stillede, blev det taget med et smil og en seriøs forklaring, også ved tlf samtaler, tak for det 😁👍

8. Mai 2026

Hej Leon
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og tak for ros til vores medarbejdere - den sender vi straks videre til teamet 🙌🏼☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🎳⛳✨

Imødekommende og sød betjening

Imødekommende og sød betjening. God mad. Gode baner og hyggelig indretning

7. Mai 2026

Hej Anette
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Dejligt, at I havde en god oplevelse med både maden, banerne og stemningen hos os – og tak for de søde ord om personalet ☺️⛳🎳
Dem sender vi selvfølgelig videre til teamet 🙌🏼
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart ✨

Opmærksomt personale

Opmærksomt personale, lækker mad og lyst og lækkert lokale

5. Mai 2026

Hej Winnie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med både maden, lokalet og vores personale 🙌🏼 Og tak for de søde ord om den opmærksomme betjening ☺️
Dem sender vi selvfølgelig videre til teamet ✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳⛳🍔

God service.

God service.
Maden kom til tiden.
Kan kun anbefales til andre.

2. Mai 2026

Hej Diana
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse hos os 🙌🏼
Og tusind tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os ☺️✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳⛳🍔

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være, god hjælp, smilende personale og virkelige gode burger :-)

4. Mai 2026

Hej Pia
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne, og at I oplevede god hjælp og smilende personale 🙌🏼
Og skønt at høre, at burgerne også var et hit ☺️✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang ⛳🎳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid skønt at besøge Cecilie's

Det er altid skønt at besøge Cecilie's. Personalet er venligt og der er fyldt med sjove aktiviteter.

3. Mai 2026

Hej Bitten
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du altid har gode oplevelser hos os 😊🎳⛳
Tak for de søde ord om personalet – og hvor er det dejligt at høre, at I nyder de mange aktiviteter og stemningen hos os 🙌🏼✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🍔☺️

Good food

Good food, friendly and helpful staff and I liked how clean and neat everything is. Also, the temperature inside was pleasant even though it was a super sunny day

30. April 2026

Hi Ana
Thank you so much for your review 🙏🏼
We’re really happy to hear that you enjoyed the food and experienced our staff as friendly and helpful – that means a lot to us 😊☀️
We hope to welcome you back again soon 🎳✨

Spillede minigolf med med 9.klasse

Spillede minigolf med med 9.klasse. De hyggede sig alle gevaldigt 🙂

23. April 2026

Hej Sara
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at de hyggede sig hos os 🤩🎳 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️
//Team Cecilie’s

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr