De indruk wordt gewekt dat die brave Cato in haar atelier eigenhandig fraaie tassen maakt. Haha! Haar enige eigen activiteit is je bestelling doorsturen naar China. Zoiets zou je oplichting kunne... Mehr ansehen
OPL8CHTING...OPLICHTING Ze hebben n prachtige website, maar leveren niet die mooie handgemaakte tassen etc. Weken wachten en dan worden er tassen geleverd die in de veste verte niet op je bestelde... Mehr ansehen
Vorm van oplichterij. Tas is zeker niet hand gemaakt zoals de webshop laat zien geschreven wordt. wordt. Doorgestikt machinaal. Ziet er niet uit zoals beloofd wordt.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
OPL8CHTING...OPLICHTING
OPL8CHTING...OPLICHTING
Ze hebben n prachtige website, maar leveren niet die mooie handgemaakte tassen etc. Weken wachten en dan worden er tassen geleverd die in de veste verte niet op je bestelde tassen lijken. Daarna de mailwisseling, het spijt ze dat je zo teleurgesteld bent, ze willen wel 10% terugbetalen en na ng meer mails uiteindelijk 30%......en dan betaal je alsnog 56 euro voor 2 tassen, die er niet uit,in en die je alhelemaal niet kado kunt geven.
Het is hun verdienmodel zij de winst en jij je verlies met die rotzooi.
jt ze etc etc
Bagger slecht
Lees alsjeblieft eerst recensies over dit bedrijf. Dit zijn leugenaars eerste klas.
Ze doen of het echte Kwaliteit tassen zijn
Als je deze tassen op de markt voor 5 euro per stuk koopt, ben je nog opgelicht. Kwaliteitje Temu.
Tassen zijn wel erg leuk. Maar nogmaals, ze zijn nog geen €5 per stuk waard
Een ster is nog teveel!
Een ster is nog teveel!
Ik heb inmiddels 13 mails gekregen over de bestelling die nog steeds niet geleverd is. Geen enkel inhoudelijk antwoord komt terug. Wat een waardeloos gebeuren. Dit klopt van geen kant! Niet bestellen dus!
Rotzooi
Rotzooi,
Ook ik ben er ingetrapt.Het komt bij Temu vandaan, maar daar kost de grootste reistas hooguit € 20,00.
Als je een stuk gewatteerde stof koopt dan zet je de tas zo in elkaar. Dus koopt daar aub niets.
Zeer matig
Zeer matig. Je wordt op het verkeerde been gezet met mooie praatjes over 'handwerk' en helaas moeten stoppen met 'mijn atelier'
Ik ben er ingevlogen terwijl ik anders altijd héél goed oplet op recensies en zo maar deze keer dus niet. Na alle negatieve berichten verwachtte ik er niet veel van maar het had erger gekund. Duidelijk geen handwerk maar wel bruikbaar. Te duur voor de kwaliteit die je krijgt.
Ik zal hier niet nog eens iets bestellen.
Waardeloos echt zo nep nog geen euro…
Waardeloos echt zo nep nog geen euro waard zeker niks kopen ze bedonderen je
Bedrieglijk
Haar enige eigen activiteit is je bestelling doorsturen naar China.
Zoiets zou je oplichting kunnen noemen, leugenachtig, bedrog.
De tas die weken na de bestelling uiteindelijk kwam, was overigens wel aardig.
Vorm van oplichterij.
Vorm van oplichterij.
Tas is zeker niet hand gemaakt zoals de webshop laat zien geschreven wordt.
wordt.
Doorgestikt machinaal. Ziet er niet uit zoals beloofd wordt.
Goedkoop Chinees spul voor teveel geld…
Goedkoop Chinees spul voor teveel geld aangeboden, fabrieksmatig = niet handgemaakt. Is nog geen 10% van de prijs waard.
Producten komen uit China
Producten komen uit China. Fabriekswerk geen handwerk zoals zij aangeven. Terugsturen is duur. Uiteindelijk krijg je na veel mailtjes 30% van aankoopbedrag terug als je het niet terugstuurt.
Niet bestellen.!!!!!
Haal dit van internet waardeloze troep voor
Komt uit china en is gewoon doorgestikte stof,die voor heel veel geld wordt aangeboden.
Grote oplichting
Grote oplichting. Ze beweren ambachtelijk gemaakte, geborduurde tassen te leveren. Niet dus. Een geprinte tas van zeer slechte kwaliteit uit China. Retourkosten zelf betalen. Moet naar China gestuurd worden . Peperduur. Dropshipping dus. Trap er niet in.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Koop niets van website Catoroosen. Na 19 dagen bestelling toch ontvangen. Maar wat een TELEURSTELLING. Goedkope stof, machinaal geborduurde tas, van chinese makelij. De website is idd door AI mooi gemaakt, met de 2 druk werkende dames.
De website is te mooi om waar te zijn grote misleiding
De website is te mooi om waar te zijn handgemaakte tassen. Je ziet het filmpje van twee vrouwen die de prachtige creaties maken. Echt patchwork, hand gemaakte tassen etc. Na het overlijden van onze moeder, wij dachten als mooie herinnering, ieder een tas. Afgeprijst voor de helft ivm stoppen van het bedrijf. Unieke kans dachten wij. Wat een illusie. Totaal niet zoals op de afbeelding van het internet. Geen patchwork maar gestikte stof en slechte afwerking. Fraude trap er niet in.
Ik had 2 tassen voor mijn dochters…
Ik had 2 tassen voor mijn dochters besteld als kado. Toen de tassen kwamen vielen ze heel erg tegen. Het formaat klopte niet. Er is niets handgemaakt aan. Het is goedkope paneelstof, die machinaal is door gestikt. Ik heb een klacht ingediend en moest foto's sturen. Ik krijg nu 30% teruggestort. Wel eerst zien. Koop hier niet mensen het is pure diefstal.
Oplichting
Oplichting. Afbeeldingen zijn met AI gemaakt, is nepwebshop. Te mooi om waar te zijn. Wordt niks geleverd.
Oplichters
Via de site catoroosen.nl een tas besteld. Ze doen net of dat het atelier gaat sluiten en dat er daarom zoveel korting wordt gegeven. Je komt er pas later achter dat de de producten rechtsreeks uit China komen. Dropshipping. Artikel komt niet overeen met de werkelijkheid. Je kunt hun ook alleen per mail bereiken. Als je het artikel wil terugsturen mag je de transportkosten naar hun depot in Azië zelf betalen. Waarschijnlijk veel goedkoper om het rechtsreeks via Temu te bestellen. Helaas weer een wijze les geleerd.
Let op !!
Let op !!! Je word in de maling genomen.. dropshipping, niet handgemaakt en slechte kwaliteit !!!
Is een nep site, drop ship
Is een nep site, is gewoon drop ship. Niets Nederlands en zeker niet handgemaakt.
Helemaal niet uniek, want als je zoekt op Google vind je de producten via diverse andere aanbieders
Drop schipper cato roosen
Drop schipper. Niks handgemaakt in ambachtelijk atelier. Komt gewoon uit china. Product lijkt niet eens op product van de foto. Sokken besteld, op de foto van de website zijn ze gebreid, de ontvangen sokken zijn doodnormale prutsokken, er is niks gebreids aan. Zonde van je geld, hier iets te bestellen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.