Meget dårlig, (eller slet ingen) kundeservice, de svarer ikke på mails, trods utallige rykkere for min ordre som blev betalt og bestilt i marts måned, er derfor meget i tvivl om jeg nogensinde får mi... Mehr ansehen
Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken på 7 år som flyttade till mig för 2 månader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har även en katt pojke på 7 år som är världen... Mehr ansehen
"Jag har använt Catmist och min upplevelse har varit väldigt positiv. Efter att ha börjat använda produkten har konflikterna mellan mina katter minskat märkbart, och de verkar lugnare och mer harmoni... Mehr ansehen
Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lägenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 år var så rädd för henne, att hon gömde sig och vågade inte visa sig för den nya katten, trots... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi tror att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att ge sina husdjur allt de behöver för att vara glada och friska. Vi på Catmist har utvecklat högkvalitativa kompletteringsfoder samt kattferomoner till ett förmånligt pris.
Schweden
- catmist.se
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Okej. Men har slut fort
Bra! Men tar slut ganska fort.
Virkelig godt produkt
Jeg er meget positivt overrasket over jeres probiotic chews. Vi har en lille kat, der har haft diarré og hverken medicin eller andre produkter har hjulpet. Jeg bestilte derfor jeres probiotic chews for at teste det af, og det har hjulpet hende, så hun nu ikke har dårlig mave mere. Vi har også en ældre kat der har tendens til at have hård mave, men hun skal ikke bede om dem, hun er generelt en kræsen kat 🙂 Jeg skal helt klart have købt nogle flere, så jeg altid har dem i huset.
Catmist gör prisvärda produkter
Mycket bra produkter från ett svenskt företag. Vilket ger kortare transporter. Snabb leverans och trevligt bemötande av kundservice. Hur en gör returer borde kunna förenklas och förtydligas på hemsidan.
Rekommenderas!
Bra pris och snabb leverans
Bra pris och snabb leverans. Min katt mår jättebra av catmist. Hon är lugnare och mer gosig.
Fungerar som Feliway
Fungerar som Feliway, men betydligt lägre pris. Dessutom passar Catmist refill i samma diffuser som Feliway ☺️🙏🙌
Produkten fungerar lika bra som andra…
Produkten fungerar lika bra som andra produkter av samma slag och är dessutom billigare. Smidigt att beställa.
Bra produkt
Verkar fungera mycket bra och hållaren med strömbrytare på är mycket smidigare än andra vi använt. Vi uppskattar också de snabba leveranserna.
Perfekt för stressad katt
Lätt att handla, produkten anlände snabbt och funkar jättebra på mina katter. Kommer absolut att köpa igen.
Varför köpa något som är dyrare när…
Varför köpa något som är dyrare när catmist fungerar så himla bra
Ett bra produkt som fungerade mycket…
Ett bra produkt som fungerade mycket bra för mina 5 katter.
Smidigt att beställa och snabb leverans.
Rekommenderas varmt.
Lugnare nätter
Lugnare nätter! Lugnare katter och väldigt snabb leverans. Rekommenderas å det varmaste.
Bra å enkelt att använda cat mist
Bra å enkelt att använda cat mist. Har två för att täcka upp hela lgh.
Nöjd med beställningen och leveransen
Jag har endast beställt en gång från er och är nöjd med både produkten och beställningen. Det var smidigt och enkelt att beställa och som jag minns det gick det relativt snabbt att få den. Kommer med största sannolikhet att beställa igen.
Mvh
Emma
Har gammal misse snart 17 orolig på…
Har gammal misse snart 17 orolig på natten med cat mist sover han lungt inte uppe o springer o jamar på nattenLung o fin glad sover med mej hela natten👍🏽👍🏽
Lugnar min unga katt
Lugnar min unga katt och hon är mycket mera harmonisk när jag har på den . Väldigt nöjd
Catmist
Beställde catmist till min katt för att hon har känts lite orolig.
Det känns som hon har blivit lugnare.
Väldigt bra och snabb service, kommer definitivt handla igen.
Våra katter föredrar Catmist
Har provat annat märke tidigare utan märkbart resultat, när vi bytte till Catmist blev katterna mycket lugnare och snällare mot varandra. Dessutom har Catmist ett bättre pris.
Har 8 katte og der er blevet meget mere…
Har 8 katte og der er blevet meget mere roligt herhjemme. Så vil helt klart anbefale produkterne
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.