Inmiddels ruim 4maanden (!) bezig om een niet- geregistreerde cashback geregistreerd te krijgen; elke keer als ik vraag wat de status is krijg ik een AI antwoord. OPLICHTERS niet meer niet minder haal... Mehr ansehen
Het lijkt wel alsof ze met al het tegoed van hun klanten er vandoor zijn gegaan. Uitbetalen lukt niet en op een ticket wordt niet gereageerd. Mijn advies: gebruik cashbackxl.nl of Woolsocks, maar blij... Mehr ansehen
ABSOLUUT Oppassen! Soms gaat het goed in het verleden wel wat kleinere dingen (Aliexpress) via hen gedaan. Geen probleem. Laatste week 2 grotere aankopen via Amazon gedaan, echter dan wordt de Cashb... Mehr ansehen
Mijn uitstap richting Cashback.nl is me uitermate slecht bevallen. Hun standaard reactie bij een niet geregistreerde transactie is negatief. Bij de concurrent doet men z’n best en krijg ik snel e... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Erg blij met deze site
Erg blij met deze site, heeft me al honderden euro’s bespaard in de afgelopen paar jaar. Soms vergeet in via de site te gaan, maar vaak genoeg heb ik er wel weg in.
In het verleden weinig problemen mee…
In het verleden weinig problemen mee gehad. Echter is recentelijk een grote aankoop van mij niet geregistreerd. Vervelend zou je zeggen, dus een ticket aangemaakt om alsnog de cashback te claimen. De ticket wordt aangenomen maar vervolgens 2 maanden later zonder reactie van het desbetreffende bedrijf gesloten. Na vraag om opheldering blijft de ticket gesloten en verwacht ik niet dat er verandering in gaat komen gezien al mijn tickets gesloten zijn.
Edit:
Ik heb inmiddels mijn account gesloten en heb me bij een concurrent aangemeld, alles wordt daar netjes geregistreerd en lijkt beter te werken.
Cashback niet uitbetaald
Betalen Caschback niet uit, lag volgens hun aan IBood waar ik het product heb gekocht, die zegt hieronder
Wanneer je via een cashback programma korting zou moeten krijgen, zal je contact op moeten nemen met dat bedrijf. Dit wordt buiten iBOOD om gedaan. De goedkeuring of afkeuring verloopt niet via ons.
Voor de volledigheid heb ik de factuur van de aankoop aan dit bericht toegevoegd, mocht daarom gevraagd worden.
Onzin reden afwijzing cashback
Een cashback request van een aankoop bij Geekbuying.com is na maanden afgewezen met uiteindelijk een standaard onzin reden. Erg onsportief.
De standaard tekst was dat de afwijzing te maken had met dat ik waarschijnlijk de browsercache niet gewist heb, danwel na de redirect andere sites in tussentijd had bezocht, etc. etc.
Inmiddels hebben we als langdurig gebruiker allemaal (een vriendin ook) dat standaard berichtje ook wel vijftig keer ontvangen, omdat het registreren van aankopen vaker wel misgaat. Als men dan nog niet zou weten hoe men ongeregistreerde cashbacks zou moeten voorkomen?
Daarnaast ben ik voormalig netwerkbeheerder, dus ik weet echt wel als geen ander met welke technische settings ik rekening dien te houden qua cookies, redirect, etc., om een cashback goed te laten verlopen. Ook is een cashback doorgaans dan ook gewoon nog te claimen, omdat er een klik is geweest via Cashback.
Al met al, vreemd verhaal dus. Een vriendin van mij zei dat zij hetzelfde heeft meegemaakt met duurdere aankopen, en grotere cashback beloften.... Shady story dus. Dan word je verleidt met een flinke percentage cashback, en dan natuurlijk juist dán kun je de uiteindelijke cashback wel vergeten....🙄
Groet,
Dennis
Onbetrouwbare cashback bedrijf
Onbetrouwbare cashback bedrijf. Registreren regelmatig geen cashbacks en sluiten je account zonder overleg
Onrechtvaardig en onbetrouwbaar
Jammer genoeg, blijkt deze partij ook niet zo eerlijk te zijn als die zich voordoet. Tegenwoordig wordt de cashback van bijna geen enkele aankoop automatisch geregistreerd, zelfs als je vanuit hun systeem een automatische bevestiging hierover krijgt (het ligt dus niet aan de instellingen van je PC en browser, cookies, enz. wat hun Klantenservice altijd als excuus gebruikt). En als je uiteindelijk de gemiste cashbacks met veel moeite en bewijsvoering bij hun Klantenservice meldt, dan moet je soms toch maandenlang wachten voordat je cashback wordt toegekend. In heleboel gevallen klopt het bedrag van de achteraf toegekende cashback niet eens en in sommige gevallen krijg je helemaal GEEN cashback terwijl je er gewoon recht op hebt. Zodoende hebben we inmiddels ten onrechte honderden euro aan cashback verloren. Dit betekent voor ons dat cashback.nl helaas niet zo'n zuivere en betrouwbare organisatie is als men denkt. Wees dus gewaarschuwd!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.