Carvision.dk Bewertungen 79

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Carvision Jeg havde bestilt et radio-ombygningssæt (CTKVX39) til min Opel Karl, men fik desværre overset, at selve rammen ikke passede til min specifikke model (jeg skulle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en apple CarPlay Unit samt diverse tilbehør, og fik i den forbindelse super service af Jesper. Jesper brugte meget tid og energi i at undersøge om præcist hver eneste komponent passede. Stor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havd en ældre peugeot fra 2012men Kenwood multimede. de kunne finde en opdatering til kort samt stoppe et flash ( i original display ) hvad ikke engang Peugeot kunne finde ud af . Kan kun anbefale a... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik installeret carplay i en Mercedes GLC. Hurtig og professionel betjening og installation. Produktet fungerer som det skal, så alt i alt godt tilfreds. 4 stjerner fordi det fremgik på hjemmesiden a... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrzeugzubehör
  2. Anbieter von Autoalarmanlagen
  3. Fachhandel für Autoradios

Vom Unternehmen geschrieben

Carvision blev grundlagt i 1990 og har gennem tiderne været bilbranchens og bilimportørers foretrukne leverandør at kvalitetsprodukter. Navnet understreger at vi er eksperter i køreglæde og kendt for følgende: Kompetent kundeservice og professionel rådgivning omkring tilpasning og installation, af elektronisk biltilbehør til såvel private og forhandlere. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen. Vores kvalitetsprodukter spænder bredt og dækker blandt andet: Kenwood Car Entertainment, Led belysning, lader, batterier samt Inverterer, Navigation, Alarm/tracker, Apple CarPlay, Android Auto, Dashcam, Bakkamera og Monitors, Fartpilot, Parkeringsskiver, DAB+, mobiltilbehør og meget, meget mere. Vi glæder os til at hjælpe dig/jer Carvision.dk

4.8

2 Sterne
1 Stern

3. Juni 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej Dennis mange tak for din anmeldelse og de rosende ord, det betyder alt for os. Vi takker dig for du handlede hos os.

God service og hjælpsomhed

17. Mai 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej John mange tak for din anmeldelse vi er utrolig glade for vores service levede op til dine forventninger :) og at vi fandt din pakke

Super god service

7. April 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej Jacob Tak for din anmeldelse og rosende ord, vi er superglade for du valgte at handle hos os :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service - fik den bestilte vare førend forventet og det hele spillede...

8. März 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej Jan Michael mange tak for din anmeldelse vi er utrolig glade for vores service levede op til dine forventninger :)

14. März 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej Ove mange tak for din anmeldelse, vi håber du vil komme tilbage en anden god gang såfremt du måtte mangle et eller andet vi kan være dig behjælpelig med :)

En svær opgave

En svær opgave med mange tekniske udfordringer blev løst fordi Carvison blev ved til kunden(jeg) var tilfreds og det på en yders venlig måde.

6. März 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej Lars mange tak for de rosende ord, og endnu engang tak fordi du valgte at handle hos os og for din tillid samt ikke mindst tålmodighed med projektet i din Range Rover:) Vi håber du bliver utrolig glad for dette og at vi må hjælpe dig igen en anden gang.

Outstanding

I usually do not write “anmeldelser” but with my experience with Carvision and Jesper, I feel compelled to. The difficult part is to find the words to express what a fantastic experience it has been. From the very first contact Jesper was ready to help at a moments notice. All calls and emails were answered promptly including Jesper calling me to follow through. Not surprisingly there were a few technical hickups which are to be expected in any high technology conversion. Jesper kept ahead of the situation with both the installer and the manufacturer, and kept me constantly informed of his progress. As expected, he succeeded and everything is working perfectly.
All high tech companies have problems, It’s how they deal with them that is important. I wish Carvision supplied everything I need in my life - how much easier it would be.
I hope that if I had a service company I would take care of my customers as well as Carvision and Jesper have taken care of me.

12. März 2023

Antwort von Carvision.dk

HI Ted thanks for your review of us, we here in Carvision are very glad for your choice of letting us help you out with the carplay project in your Range Rover :) we do live for supporting and servicing our customer to the fullest. This is something we do because of the experience we give the customer then. we are very grateful for your kindness and your patience with us.

we wish you all the best for the future, kind regards
Team Carvison

En super butik

En super butik, 100 procent i orden oplevelse/service/handel, følte mig virkelig godt behandlet, varmt anbefale, prismatcher, for en god handel, så 5 stjerner herfra 👍👍👍👍👍 Kia Rio Kenwood multimedia.

17. Februar 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej og mange tak for de rosende ord, vi ligger stor vægt på at imødekomme og hjælpe vores kunder og vi er utrolig glade og taknemlige for du valgte at handle hos os.

HURTIGT

Hold da op.... Det var hurtig ekspedition

23. Februar 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej Mogens tak for de rosende ord og din anmeldelse, vi er superglade for du valgte at handle hos os.

26. Januar 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej Christian mange tak for din anmeldelse, vi er super glade for du valgte at handle hos os, vi håber vi kan være dig behjælpelig en anden god gang :)

Hurtigt og nemt

HURTIGT OG NEMT

11. Januar 2023

Antwort von Carvision.dk

Hej Vagn mange tak for din anmeldelse, og tak fordi du valgte at handle hos os :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Desværre kunne de ikke levere den vare…

Desværre kunne de ikke levere, den på hjemmesiden reklamerede vare, som jeg havde bestilt. De var dog hurtige til at informere! 👌
Fandt så andet site hvor jeg sparede 200 kroner - så intet er så skidt at det ikke er godt for noget!

11. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og venlig service

Købte carplay og bak kamera til installation hos Carvision - Super god og venlig service, super installation og det hele til aftalt pris.
Carvision får de bedste anbefalinger herfra.

4. November 2022

Antwort von Carvision.dk

Hej Flemming mange tak for din anmeldelse og de rosende ord, vi er utrolige glade for vi kunne være dig behjælpelig med både Carplay og bakkamera installation og vi håber du bliver rigtig glade for dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og præcis vejledning på mail.

Hurtig og præcis vejledning på mail.
Derefter nemt at bestille varen i webbutikken. Hurtig levering.

13. Oktober 2022

Antwort von Carvision.dk

Tak for de rosende ord og din anmeldelse, vi bestræber os altid på at yde vores bedste og yde den optimale bedste service til vores kunder, Tak for tilliden og fordi du handlede hos os ;)

29. September 2022

Antwort von Carvision.dk

Hej BP Biler mange tak for jeres fine anmeldelse, vi er utrolig glade for i valgte at handle hos os, og at leveringen levede op til jeres forventning.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service

Lidt uventet ventetid på bestilling, men fin kontakt med info fra sælger i processen

16. September 2022

Antwort von Carvision.dk

Hej Frank tak for din anmeldelse, der kan altid forekomme lidt ventetid på bestillingsvarer, som du også blev informeret om, vi takker for din tålmodighed og fordi du valgte at handle hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fair priser

Jeg har fået monteret kenwood anlæg i bilen, og alt virker som det skal. Servicen var god og en meget fair pris.

21. September 2022

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse, og ikke mindst de rosende ord, vi er utrolig glade for at du valgte os og at du er blevet glad og tilfreds med din nye radio i bilen.

Team Carvision

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr