Bestelling gedaan zou uiterlijk na 3 dagen binnen zijn.. zoveel dagen verder en nog geen mail gehad dat dr Bestelling verzonden is.. Heel jammer dus.. wel gemaild maar geen vertrouwen in na sommi... Mehr ansehen
De laagste prijs. Mooie en duidelijke site. De onderdelen waren na anderhalve week binnen. De onderdelen worden vanuit Duitsland verstuurd en zijn originele merk onderdelen. Als je snel iets nodig heb... Mehr ansehen
Bestelde onderdeel is blijkbaar universeel, besteld voor volvo v70 geleverd onderdeel voor ford galaxy. Bezorg partner is erg slecht, pakket zonder bericht voor de deur neer gegooid, verpakking besch... Mehr ansehen
Voorheen bestelde ik meestal onderdelen bij Auto-onderdelen24, maar daar duurt het tegenwoordig veel te lang eer een verzending de deur uitgaat. Een paar jaar geleden had ik al wat bij Carpardoo beste... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Nieuw in Nederland! Online auto onderdelen bestellen via Carpardoo.nl. Zoek onderdelen op kenteken. Alles voor je remmen, uitlaat, filters en motor!
Niederlande
- carpardoo.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goeie dienstlevering !
Motorolie besteld bij Carpardoo
Motorolie besteld bij Carpardoo. Toen het pakket aankwam liep de olie uit de doos. De flacons olie zaten in een zak en en de 5 liter flacon bleek dus onderop lek te zijn. Mijn garage onder de olie en een 400 ml olie weg waardoor ik olie moet bijkopen om na het peilen bij te kunnen vullen. Op zich kan dit gebeuren maar als je dan bij Carpardoo informeert naar het hoe en waarom en foto's doorstuurt krijg je gewoon geen enkele reactie van ze. Daarom dus 1 ster. Nul communicatie en service!
Iets later geleverd
Artikelen besteld, levering 2 tot 3 dagen stond vermeld.
Helaas spullen later geleverd, maar niet veel later.
De vijfde dag spullen geleverd gekregen, dus viel uiteindelijk redelijk mee.
Ik raad het niet aan!!!!
ondanks het feit dat er 8 dagen zijn verstreken, is mijn pakket nog steeds niet afgeleverd. levering in twee / drie dagen is niet waar. het bedrijf reageert niet op de e-mail ( ik heb al 3 gestuurd ). ze nemen de telefoon niet op, geen interesse. ik raad het niet aan !!!!
Heb hier olie en olie filters besteld
Heb hier olie en olie filters besteld. Heb het binnen 3 dagen ontvangen. En het was ook voordelig.
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.
Geen antwoord op mail.
Wel betaald maar geen produkt gekregen.
Ze beloven van alles maar liegen alles aan elkaar vast.
1 x besteld en nooit weer.
Innen BTW maar geven geen factuur.
goede kwaliteit voor betaalbare prijs…
goede kwaliteit voor betaalbare prijs en zeer goede communicatie in nederland en snelle levering
Duurder en niet alles leverbaar dus meer werk.
Duurder dan andere webshops en veel staat als leveraar maar is het niet.
Nu wel gewend dat er na de bestelling altijd een mail volgt dat een onderdeel niet leverbaar is, dan sturen ze geen alternatief terwijl het in de webshop op leverbaar blijft staan, ook van andere merken.
Als je dan zit te wachten en de apk afspraak verloopt kost het nog geld ook, retour sturen is ook drama (naar Duitsland) Misschien is dat inmiddels beter geregeld.
Kortom lokaal bij een winkel kan wat duurder zijn maar retour is dan veel makkelijker en levertijd betrouwbaarder.
Frustrated expectations
Delivery took 4 days longer than predicted
Customer service is awful, they refused to help me
They are lying about quick refunds, it took me more than a week to get my money back
Missend onderdeel
Ik heb 2 onderdelen besteld, een uitlaat pakking en een sensor.
Een week later kreeg ik bericht dat het bijde verzonden was, toen ik het eenmaal had zat er alleen de sensor in.
Toen ik een mailtje stuurde dat ik de pakking nog niet had zou die de volgende dag verzonden worden.
Tot nu toe 2 weken verder en nog niks binnen.
Reageren ook niet meer op de mail of telefonisch
Een dikke afrader en bestel er nooit meer iets
Overzichtelijke webshop
Overzichtelijke webshop, inclusief verzendkosten, retourneren gratis, 2 jaar fabrieksgarantie, anders aankoopsom terug, betere aankoopbescherming heb je niet!
Slechte Service.Heb 3 juni olie en…
Slechte Service.Heb 3 juni olie en filter besteld heb 7 Juni
I gebeld wanneer mijn bestelling.komt.Kreeg telefonisch antwoord dat de filter niet voorradig was en het binnen 3 dagen alles geleverd zou worde.Ik kreeg gisteren 10 juni alleen filter en zou vandaag 11 juni de olie krijgen.Ik bel jullie bijna 1 uur aan telefoon maar krijg alleen irritant muziek. Maak contact met mij 0640208834 in Nederland en wel VANDAAG l bouteffah rietel
Prima persoonlijke service
Prima persoonlijke service. Snelle verzending. Scherpe prijzen. Top.
Prima
Ik was een beetje bezorgd vanwege wat slechte reviews die ik las, maar mijn pakketje werd in 2 werkdagen geleverd en er was correcte tracking data beschikbaar.
Prima!
Goedkoop en vrij snelle levering
Spoorverbreders en wielbouten van Eibach besteld via de site. Absoluut de goedkoopste op internet en keurige levering binnen een week. Erg tevreden
Zeer slechte garantie "service"
Augustus vorig jaar 4 injectoren gekocht, waarna de wagen een slechte koude start had. Na veel gezoek en proberen een onderzoek laten doen bij de peugeot garage. Bleken er 3 van de 4 injectoren lek te zijn.
Deze 7 november terug gestuurd voor garantie.
19 novemer een mail ontvangen dat ze gearriveerd waren.
Nu 3,5 maand later nog steeds geen geld terug ontvangen.
Kortom, wees verstandig en koop de spullen ergens anders met een goede service.
3 weken wachten op ruitenwissers nog niet geleverd
Simpele ruitenwissers had ik besteld via deze website. Echter na 1 week nog steeds geen bevestiging qua verzending. Niet te bereiken via telefoon toen via Messenger gehoord dat ik een nieuwe bestelling moest plaatsen want er was iets mis met de betaling. Hiervoor kreeg ik een kortingscode, vervolgens nieuwe bestelling gedaan. En weer na een paar dagen wachten nog geen bevestiging van levering. Vervolgens weer via messenger contact gehad en er was een probleem met Ideal. Oftewel of ik nog een keer de bestelling wilde plaatsen (nu wel betaald) om vervolgens het goed te kunnen verzenden. Eerst gewacht tot mijn geld was terug gestort aangezien ik het niet vertrouwde. Na 1 week tijd het geld terug gekregen en wederom de bestelling geplaatst. Nu zijn we weer een paar dagen verder en nog steeds geen levering van een set simpele ruitenwissers.
NOOIT bestellen hier dus.

Antwort von Carpardoo
Snelle levering en klantenservice in Nederlands
Onderdelen komen uit Duitsland, iets duurder dan Autodoc maar 10x snellere levering (2 dagen) en Nederlandse klantenservice.
Het bedrijf Carpardoo is op zich okay.
Het bedrijf Carpardoo is op zich okay.
Hun leverancies en service worden echter volledig teniet gedaan door bezorg partner DHL.
Valse bezorgmeldingen, afhaalpunten waar de computer systemen het niet doen.
Een beetje jammer allemaal.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.