Carma Cosmetics Bewertungen 260

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zeer tevreden over het bedrijf carmacosmetics.nl. Niets op aan te merken, snelle afhandeling van de bestelling, prettige communicatie, geld terug bij klacht over een besteld product. Over de producten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kleuren die ik heb besteld zijn precies zoals de foto's op de website! Ben erg tevreden over de hechting. Met andere merken altijd snel lifting maar hier tot op heden nu geen last van. Een flesje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering snel en netjes. Ik heb de lavish love box besteld waarin een andere kleur zat dan op de verpakking stond aangegeven. Hierover gemaild, kreeg als antwoord dat de kleur die erin zou moeten zitt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De service van Carma Cosmetics is professioneel en klantgericht. Ze nemen de tijd om goed naar je te luisteren en denken actief mee. Wanneer dat nodig is, zoeken ze zorgvuldig naar een passende en kla... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Carma Cosmetics biedt nagelproducten die zijn ontwikkeld voor een verzorgd en langdurig resultaat. In onze collectie vind je Builder Bases, Rubber Bases, gellakken en topcoats die prettig werken, mooi uitvlakken en een nette, gelijkmatige applicatie mogelijk maken. Onze tinten worden zorgvuldig geselecteerd met een focus op elegante nudekleuren en moderne, draagbare nuances. Elke formule hecht fijn, heeft een krachtige dekking en laat zich eenvoudig verwerken tot een manicure die er professioneel uitziet. De webshop biedt heldere productinformatie en een assortiment dat met aandacht is opgebouwd. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Builder Base of een tint die aansluit bij jouw stijl, bij Carma Cosmetics vind je nagelproducten die prettig werken en een mooi eindresultaat geven.

4.5

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Mooie startset

Mooie en goede spullen. Chique verpakt en tegelijk handig. Werkt prettig, niet moeilijk aan te brengen.
Handleiding of stappenplan ontbreekt.

2. Februar 2023

Hi Harmke,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten😊
De handleiding staat op onze website, hieronder vind je de link:

Veel lakplezier!

CARMA Cosmetics

Perfect in orde

Perfect in orde !
Heel blij mee bedankt

20. Januar 2023

Hi Joyce!,

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je er blij mee bent!:)

Véél plezier ervan!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede verzending maar kleuren anders verwacht

Snelle verzending en goede communicatie stond de status van de bestelling. Alleen vallen 5 van de 3 kleuren in de collectie box echt heel anders uit dan verwacht. Ik had me gebaseerd op de foto's op instagram, maar deze blijken dus anders uit te vallen. Ook was het karton dat de flesjes op z'n plaats houdt in de box beschadigd.

22. Dezember 2022

Hi Pauline,

Bedankt voor je feedback!

Wij proberen altijd zo goed mogelijk foto's realistisch te presenteren, verschillende soorten (dag)licht doet in beleving veel.

We wensen je nog veel plezier toe van je colour box!

Top !

Snelle levering en mooie nagellak van goede kwaliteit voor een mooi prijsje

30. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie service en prima product

Goeie communicatie over de levering. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de status van mijn levering aan de hand van mailtjes.
Ik kocht de starterset en het aanbrengen van de gellak verliep vlotjes. De lamp doet wat hij beloofd. Ik heb de nagellak nu al 4 dagen op en die is nog perfect. hopelijk blijft die nog een tijdje goed zitten, dat is dus nog even afwachten. Voorlopig dus zeer tevreden!

15. Dezember 2022

Hi Emma,

Bedankt voor je mooie review met je ervaring over onze service en producten! We wensen je nog veel plezier toe van je aankoop.

Blij mee!

Blij met de nagellakjes! Op de site staat goede informatie over het product, en goede foto’s. Snel verstuurd en leuk verpakt.

28. November 2022

Hi Anne!

Dank je wel voor je 5 sterren review!

Super leuk om te mogen vernemen dat je tevreden bent over jouw bestelling en we vinden het ook ontzettend fijn om te horen dat de informatie op onze website duidelijk voor je was.

We wensen je nog veel lakplezier toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Precies zoals op de foto’s

Precies zoals op de foto’s, snelle levering en mooi verpakt!

2. Dezember 2022

Hi JRGJ,

Bedankt voor je review:) Fijn om te horen dat je nieuwe producten aan de verwachting hebben voldaan.
Graag tot de volgende keer!

Team CARMA COSMETICS

Snelle bezorging

Heel snel bezorgd! Binnen 2 dagen was het al binnen

13. Dezember 2022

Beste Maud,

Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je bestelling zo snel bezorgd was.

We wensen je nog veel plezier toe van je producten!

Team CARMA COSMETICS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd en via de mail goed op de…

Snel geleverd en via de mail goed op de hoogte gehouden van waar het product zich bevond.

9. November 2022

Beste André,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je de updates als prettig hebt ervaren en dat je product van Carma Cosmetics snel geleverd werd.

Veel plezier van je bestelling!

Vriendelijke groeten,

Alexandra,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend goede kwaliteit biab en…

Ontzettend goede kwaliteit biab en gellak! Ik ben fan!

5. November 2022

Hi Laura,

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling!💐

We vinden het super leuk om te horen dat je fan bent van de Carma Cosmetics gellak en biab🥰

We wensen je nog vele prachtige manicures toe!
Graag tot de volgende keer.

Top!

Snel verzonden, goed geïnformeerd. Mooie producten in een mooie verpakking! Was nog netter geweest als de producten steviger in de omdoos van de starterkit hadden gezeten, nu vloog het alle kanten op. Producten 1x geprobeerd en mooi resultaat.

26. Oktober 2022

Hi Janique,

Hartelijk dank voor je 4 sterren review! Wij nemen jouw feedback uiteraard mee voor een zo goed mogelijke aankoopervaring voor onze klanten!

We wensen je nog veel plezier toe van je Carma Cosmetics Starterkit!

Liefs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en fijne producten

Snelle levering en fijne producten. Ik ga hier weer bestellen.

28. Oktober 2022

Hi Zinzi,

Bedankt voor je 5 sterren review!

Super leuk om te horen dat je tevreden bent over de producten van Carma Cosmetics.
Graag tot de volgende keer!

Vriendelijke groeten,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Producten zijn snel geleverd in een mooie verpakking. Echt een aanrader! Ik zal hier zelf ook nog een keer bestellen :)

21. Oktober 2022

Hi Isis,

Super bedankt voor je 5 sterren review!
&
Wat ontzettend leuk om te horen dat je Carma Cosmetics een echter aanrader vindt!

Veel plezier van je producten en graag tot de volgende keer!

Team Carma Cosmetics

Goede eerste indruk

Snelle levering. De producten werden geleverd in een mooi zakje en bevallen tot nu toe goed (biab, no wipe topcoat, kleur attraction, nail prep).

17. Oktober 2022

Hi Chavelli!,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over de producten van CARMA Cosmetics!

We wensen je nog veel plezier toe van jouw aankoop:-)

Top sevice

In eerste instantie was mijn bestelling niet compleet geleverd. Na een mailtje werd de nagellak die ik miste gelijk na gestuurd.
Top service!

14. Oktober 2022

Hi Ruby,

Ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service van Carma Cosmetics,

Veel plezier van de producten!
Team Carma Cosmetics

Goed verzorgd

Ik heb het op moeten halen bij een servies punt wat zou af geleverd worden op mijn adres wat een beetje tegen viel voor de rest was het product prima en keurig verzorgd in gepakt

8. Oktober 2022

Beste Gretha van de Kreeke,

Hartelijk dank voor je review!

We hebben direct even je order gecontroleerd op de bezorging, Het verbaast ons echter een beetje, daar we helemaal geen order naar je verstuurd hebben omdat we nog in afwachting van de betaling zijn.

Wij helpen je graag verder, mocht je nog vragen hebben verneem wij dat graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, nagellakken zijn netjes verpakt en de kleuren zijn super mooi 🤩

26. September 2022

HI Enida,

Bedankt voor je 5 sterren review!
Wat leuk om te horen dat de levering snel is gegaan en dat je er tevreden over bent!

We wensen je nog veel plezier ervan!

Liefs

Super!

Super!. Mooie kleuren, goede kwaliteit.

22. September 2022

Hi Nicole,

Bedankt voor je 5 sterren review!

We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleuren en de kwaliteit van de CARMA Cosmetics nagelproducten!

Graag tot ziens!

Prima snelle levering

28. August 2022

Hi Lienke,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het snel geleverd is.

We wensen je veel plezier toe van je producten!

Goed product, hoge kwaliteit

Goed product, snelle levering. Zeer goede kwaliteit

26. August 2022

Beste Annemarie,

Bedankt voor je 5 sterren review! Wat leuk om te horen dat je de kwaliteit van ons merk ontdekt hebt en dat het ook nog eens snel geleverd was:)

We wensen je nog veel lakplezier toe!

Liefs
Team CARMA Cosmetics

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr