Zeer tevreden over het bedrijf carmacosmetics.nl. Niets op aan te merken, snelle afhandeling van de bestelling, prettige communicatie, geld terug bij klacht over een besteld product. Over de producten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kleuren die ik heb besteld zijn precies zoals de foto's op de website! Ben erg tevreden over de hechting. Met andere merken altijd snel lifting maar hier tot op heden nu geen last van. Een flesje... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Levering snel en netjes. Ik heb de lavish love box besteld waarin een andere kleur zat dan op de verpakking stond aangegeven. Hierover gemaild, kreeg als antwoord dat de kleur die erin zou moeten zitt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De service van Carma Cosmetics is professioneel en klantgericht. Ze nemen de tijd om goed naar je te luisteren en denken actief mee. Wanneer dat nodig is, zoeken ze zorgvuldig naar een passende en kla... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Carma Cosmetics biedt nagelproducten die zijn ontwikkeld voor een verzorgd en langdurig resultaat. In onze collectie vind je Builder Bases, Rubber Bases, gellakken en topcoats die prettig werken, mooi uitvlakken en een nette, gelijkmatige applicatie mogelijk maken. Onze tinten worden zorgvuldig geselecteerd met een focus op elegante nudekleuren en moderne, draagbare nuances. Elke formule hecht fijn, heeft een krachtige dekking en laat zich eenvoudig verwerken tot een manicure die er professioneel uitziet. De webshop biedt heldere productinformatie en een assortiment dat met aandacht is opgebouwd. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Builder Base of een tint die aansluit bij jouw stijl, bij Carma Cosmetics vind je nagelproducten die prettig werken en een mooi eindresultaat geven.
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Mooie en goede spullen. Chique verpakt en tegelijk handig. Werkt prettig, niet moeilijk aan te brengen.
Handleiding of stappenplan ontbreekt.

Antwort von Carma Cosmetics
Snelle verzending en goede communicatie stond de status van de bestelling. Alleen vallen 5 van de 3 kleuren in de collectie box echt heel anders uit dan verwacht. Ik had me gebaseerd op de foto's op instagram, maar deze blijken dus anders uit te vallen. Ook was het karton dat de flesjes op z'n plaats houdt in de box beschadigd.

Antwort von Carma Cosmetics
Snelle levering en mooie nagellak van goede kwaliteit voor een mooi prijsje
Goeie communicatie over de levering. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de status van mijn levering aan de hand van mailtjes.
Ik kocht de starterset en het aanbrengen van de gellak verliep vlotjes. De lamp doet wat hij beloofd. Ik heb de nagellak nu al 4 dagen op en die is nog perfect. hopelijk blijft die nog een tijdje goed zitten, dat is dus nog even afwachten. Voorlopig dus zeer tevreden!

Antwort von Carma Cosmetics
Blij met de nagellakjes! Op de site staat goede informatie over het product, en goede foto’s. Snel verstuurd en leuk verpakt.

Antwort von Carma Cosmetics
Precies zoals op de foto’s, snelle levering en mooi verpakt!

Antwort von Carma Cosmetics
Snel geleverd en via de mail goed op de hoogte gehouden van waar het product zich bevond.

Antwort von Carma Cosmetics
Ontzettend goede kwaliteit biab en gellak! Ik ben fan!

Antwort von Carma Cosmetics
Snel verzonden, goed geïnformeerd. Mooie producten in een mooie verpakking! Was nog netter geweest als de producten steviger in de omdoos van de starterkit hadden gezeten, nu vloog het alle kanten op. Producten 1x geprobeerd en mooi resultaat.

Antwort von Carma Cosmetics
Snelle levering en fijne producten. Ik ga hier weer bestellen.

Antwort von Carma Cosmetics
Producten zijn snel geleverd in een mooie verpakking. Echt een aanrader! Ik zal hier zelf ook nog een keer bestellen :)

Antwort von Carma Cosmetics
Snelle levering. De producten werden geleverd in een mooi zakje en bevallen tot nu toe goed (biab, no wipe topcoat, kleur attraction, nail prep).

Antwort von Carma Cosmetics
In eerste instantie was mijn bestelling niet compleet geleverd. Na een mailtje werd de nagellak die ik miste gelijk na gestuurd.
Top service!

Antwort von Carma Cosmetics
Ik heb het op moeten halen bij een servies punt wat zou af geleverd worden op mijn adres wat een beetje tegen viel voor de rest was het product prima en keurig verzorgd in gepakt

Antwort von Carma Cosmetics
Snelle levering, nagellakken zijn netjes verpakt en de kleuren zijn super mooi 🤩

Antwort von Carma Cosmetics
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.