Zeer tevreden over het bedrijf carmacosmetics.nl. Niets op aan te merken, snelle afhandeling van de bestelling, prettige communicatie, geld terug bij klacht over een besteld product. Over de producten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kleuren die ik heb besteld zijn precies zoals de foto's op de website! Ben erg tevreden over de hechting. Met andere merken altijd snel lifting maar hier tot op heden nu geen last van. Een flesje... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Levering snel en netjes. Ik heb de lavish love box besteld waarin een andere kleur zat dan op de verpakking stond aangegeven. Hierover gemaild, kreeg als antwoord dat de kleur die erin zou moeten zitt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De service van Carma Cosmetics is professioneel en klantgericht. Ze nemen de tijd om goed naar je te luisteren en denken actief mee. Wanneer dat nodig is, zoeken ze zorgvuldig naar een passende en kla... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Carma Cosmetics biedt nagelproducten die zijn ontwikkeld voor een verzorgd en langdurig resultaat. In onze collectie vind je Builder Bases, Rubber Bases, gellakken en topcoats die prettig werken, mooi uitvlakken en een nette, gelijkmatige applicatie mogelijk maken. Onze tinten worden zorgvuldig geselecteerd met een focus op elegante nudekleuren en moderne, draagbare nuances. Elke formule hecht fijn, heeft een krachtige dekking en laat zich eenvoudig verwerken tot een manicure die er professioneel uitziet. De webshop biedt heldere productinformatie en een assortiment dat met aandacht is opgebouwd. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Builder Base of een tint die aansluit bij jouw stijl, bij Carma Cosmetics vind je nagelproducten die prettig werken en een mooi eindresultaat geven.
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Super leuke website met allemaal prachtige nagel producten. Vooral de biab lijn ben ik dol op!

Antwort von Carma Cosmetics
Bezorging ging goed ondanks dat het met DPD was zeer slechte ervaringen alles was goed verpakt prima geregeld

Antwort von Carma Cosmetics
Fijne nagellak en prachtige kleur!
Echter: ik bestelde op 17/12 met de bedoeling om met kerst mooie bij m’n kerst-outfit passende gelakte nagels te hebben. Niet dus, bestelling werd pas op 27/12 geleverd…

Antwort von Carma Cosmetics
Bestelling snel en correct ontvangen. Nu de producten nog testen.

Antwort von Carma Cosmetics
Bestelling was snel geleverd. De rubberbase is fijn en ze hebben ook mooie kleuren! De kwastjes zijn erg prettig om mee te lakken.
Ook goede klantenservice, ik had een vraag over een kleur en deze werd erg snel beantwoord.

Antwort von Carma Cosmetics
Goede communicatie na geen bezorging pakket

Antwort von Carma Cosmetics
Quick delivery. Seems like a good starter kit. I can’t wait to try the colors.

Antwort von Carma Cosmetics
Duidelijke mails over de verzending, pakket kwam aan op benoemde tijd en dag, super! Erg blij met de spullen en kan niet wachten om ze te gebruiken!

Antwort von Carma Cosmetics
Top gellakjes van goede kwaliteit met fijne kwastjes. Ook ontzettend goed en snel geholpen door de klantenservice nadat er iets mis bleek te zijn met mijn bestelling! Super bedankt :)

Antwort von Carma Cosmetics
Ik had al reeds eerder een goede ervaring met de producten van Carma. Alleen had ik deze via een externe winkel aangekocht. Deze had niet veel opties, dus ben ik gaan kijken op Carma zelf en wauw wauw wauw! Echt top product, snel geleverd, gemakkelijke betaling. En nog eens fijn verpakt ook!

Antwort von Carma Cosmetics
Voordelen:
- Geweldige producten
- Zeer goede prijs (en leuke sale)
- Website is goed te navigeren
- Bestelling kwam goed aan
Nadelen:
- Langere levertijd dan verwacht
Ik had een bestelling geplaatst op een donderdagmiddag (na werkuren). Deze werd pas op de daaropvolgende dinsdag verzonden en ik ontving het op woensdag. Veel langer dan de verwachte "volgende dag in huis". Ik had al aangenomen dat er een extra dag tussen zou zitten doordat ik de bestelling laat op de dag plaatste, maar dit werd bijna een week extra. Desondanks raad ik CARMA Cosmetics zeker aan! Let alleen even op de levertijden als je iets snel in huis wilt hebben.

Antwort von Carma Cosmetics
Service is goed, word snel verzonden en leuk verpakt. Echter is het product zelf niet goed voor de nagels. Ik heb een tijd lang BIAB gebruikt, na een half jaar waren mijn nagels erg achteruit en moest ik er even mee stoppen. Toen vaak no wipe topcoat gebruikt over nagellak. Dit veroorzaakte dat mijn nagel super dun werd en de bovenste laag van mn nagel eraf splijt. Nu had ik de rubber base gekocht, en heb ik precies hetzelfde. Mijn nagels worden mega dun en de bovenste laag nagel valt er telkens vanaf.. Voorderest gebruik ik dit product gewoon naar behoren. Niet goed dat het na 1 x al zo erg mijn nagels beschadigd.

Antwort von Carma Cosmetics
Helaas werken deze lakjes niet goed voor mij. Ik kocht de hele "from paris with love" collectie maar de lakjes zijn zo stroperig dat ze enorm veel strepen achterlaten op de nagel. Bij de lichtste kleuren is het resultaat zelfs na 3 laagjes voorzichtig aan te brengen nog steeds heel vlekkerig en ongelijkmatig. Ik vind het enorm jammer want de kleuren zijn zeer mooi alleen valt het gebruik zo tegen. Ik zal helaas geen andere kleurtjes meer kopen van dit merk.
De houdbaarheid is wel goed en ik probeerde ook de rubberbase en topcoat en daar ben ik wel tevreden over!

Antwort von Carma Cosmetics
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.