Da vi kom inn på arkaden var det ikke et øyekontakt å få. Begge som jobbet der, mann med skjegg og en blondine stod og så i mobilen hele tiden. Vi var der i ca 2-3 min. Tragisk
Das sagen Bewerter
For en ubehagelig fyr og han er daglig leder der, stakkars de som må jobbe med han på carlings amanda i haugesund, 0 hjelp, 0 imøtekommende, lyver som bare det! Skal aldri handle på den butikken så le... Mehr ansehen
Jeg ser noen skrive de har hatt problemer med å gi klær tilbake. Jeg har ikke vært gjennom det; vi leverte inn en genser som jeg fikk i gave og fikk verdien av 2 tilbake uten noe problem. Jeg syntes d... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Herrenmodengeschäft
- Bekleidungsgeschäft
- Jeansgeschäft
- Schuhgeschäft
- Geschäft für Streetwear
- Damenmodengeschäft
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Carlings - best on jeans in Scandinavia. We offer a wide range of jeans and clothes from the most popular brands. 30 days open purchase - Free shipping to shop - Free return to shop.
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Etter å ha mottatt en feil størrelse…km
Etter å ha mottatt en feil størrelse bokser, kontaktet jeg deres kundeservice for å få en returkode, og det ble anbefalt å returnere varen fysisk i deres butikk på Strømmen Storsenter. Etter å ha gjennomført returen ble jeg forsikret av butikkpersonalet om at alt var i orden, og at jeg ville motta tilbakebetalingen innen noen dager. Etter to uker mottok jeg imidlertid beskjed fra kundeservice om at jeg skulle få en returkvittering fra selgeren, til tross for at jeg ikke hadde fått informasjon om dette ved den fysiske returen. Til tross for at jeg har besøkt butikken to ganger, har jeg ikke blitt tilbudt hjelp da selgeren ikke har vært tilstede. Jeg er skuffet over den dårlige oppfølgningen og den manglende hjelpen jeg har fått i denne saken. Det har resultert i tapt tid og frustrasjon, i tillegg til det økonomiske tapet på 900 kr.
0 stjerner for kundeservice
Elendig kundeservice. Fikk beskjed om å dra til fysisk butikk for å returnere produkter bestilt på nytt. Etter en 40 minutters kjøretur viser det seg at systemene der har vært nede i mange dager og retur er ikke mulig. Får med produktene hjem og blir bedt om å komme tilbake senere. Når de regner med systemene er oppe igjen er det ingen som vet.
Når jeg igjen tok kontakt med kundeservice da fristen for retur nærmer seg fikk jeg til svar "lykke til". Dårligere kundeservice skal du lete lenge etter både på nett og i butikk. Kommer ikke til å handle her igjen dessverre.
Dyktig og serviceinstilte ansatte
Dyktig og serviceinstilte ansatte. Jeg har vært innom Carlings Sørlandssenteret to ganger med ett års mellomrom, for å klage på forskjellige Levis-bukser. Begge gange har jeg blitt møtt av veldig hyggelig betjening, som har takket for at jeg kom tilbake med bukser det var noe galt med. Begge buksene ble øyeblikkelig erstattet av nye. Jeg skal fortsette å bruke denne butikken.
Elendig kundeservice
Skulle returnere vare og bytte i annen str, som butikken fronter at er gratis og må gjøres i en av carlings fysiske butikker. Dette kan da ikke gjøres uten at man betaler et depositum. Man går forsåvidt i null, men det skal ikke koste meg som kunde noenting.. om det må betales et depositum, så bør det opplyses om....
Butikkmedarbeideren mente at den butikken var en outlet, men dette står det heller ikke noe om noe sted. Den Carlingsbutikken jeg var innom lå inne på carlings sine sider over hvor MIN nærmeste carlings er..
Kom inom 2 dagar min beställning av ett…
Kom inom 2 dagar min beställning av ett par Lee jeans och ett par Calvin Klein jeansshorts, säker betalning
Carligsbutikker i Oslo
Var i dag i to Carligsbutikker i Oslo, Bogstadveien og Fornebu. Butikkpersonalet i begge butikkene var meget hyggelig og hjelpsomme. Så her gir jeg 5 stjerner med glede.
Handlet på Carlings Sørlandssenteret
Handlet på Carlings Sørlandssenteret. Fikk veldig god hjelp av to flotte ansatte i butikken. Her kommer jeg gjerne tilbake! 😁
not recommended at all
not recommended at all. Expensive and customer service is so bad. OMG. they are not helpful at all. My package is not delivered for almost 2 weeks and they want me to wait for almost 1 month before they will take action.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Styr unna. De har plutselig begynte å sende meg reklame spam på min jobbtlf. og nekter å slutte med det om ikke jeg betaler for det via sms. Jeg har ikke gitt dem tillatelse til det, men de har likevel begynt med å sende spam flere ganger i uken.
Dårlig kunder service!!!
En nettbutikk med tvilsom kundebehandling
Produktet var fint, men det passet dessverre ikke og måtte returneres. Jeg kontaktet Carling og fikk returdokumenter. Jeg oppsøkte Carling på Trondhjem Torg og leverte varen tilbake. Betjeningen tok i mot varen og scannet returlappen osv.
En ukes tid etter så får jeg beskjed om at returen/varen ikke er levert og at varen må betales. Her har de rotet i alle ledd og tydeligvis ikke gitt betjeningen opplæring på hvordan returprosedyrene skal gjennomføres. De har ikke registrert i systemene sine at returen har skjedd. Carling mener at returen ikke er levert.
Mailene de har svart på har først komme etter LANG tid, og den siste er ikke svart på. De kommuniserer tydeligvis med Klarna, men velger å ikke kommunisere og rydde opp med meg som kunde. Jeg kommer aldri til å handle fra denne nettbutikken igjen.
Jeg sender saken over til forbrukertilsynet da det irriterer å betale for et produkt som er returnert 100% i følge deres prosedyrer.
Har ingenting å si på levering av…
Har ingenting å si på levering av varen, og produktet som ble levert var fint. Men dessverre passer den ikke, og måtte returneres. Nå er det 39 VIRKEDAGER siden jeg returnerte varen, og fremdeles har jeg ikke fått noen tilbakemelding eller pengene tilbakebetalt. Jeg har henvendt meg til kundeservice, oppga alle opplysninger vedrørende ordre og retur, gav sporingsnummer på retursending mv. Etter 8 dager svarte de med et standardsvar. Dette er DÅRLIG. Har ikke opplevd noe lignende noen andre steder. Har forsøkt å henvende meg igjen til kundeservice, men selv etter over en uke har jeg fortsatt ikke fått noe svar.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.