Careless Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har handlet på nett og i butikk. Kjøpte Bh på nett, men var ikke 100% fornøyd. Handlet nylig kjole og treningsbukse og t-skjorte i butikk. Kjempegod service i butikk,- og jeg har bodd i de plaggene et... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kjøpt veldig mye klær fra Careless, både på nett og i butikk. Når det kommer noe nytt tenker jeg ofte " nei, nå skal jeg ikke kjøpe noe" men så er det så fint og får så mye bra tilbakemeldinger at... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har kjøpt flere produkter som jeg i utgangspunktet var fornøyd med (bikinioverdel, badeshorts). MEN, kvaliteten og holdbarheten viser seg og være langt undder forventet. Bikinioverdelen har bli... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hele familien fikk sko (4 stk) til jul. Begynte å bruke skoene i mai. Jentungen som aldri sliter ut sko, slet ut skoa på 2 uker. Jeg har tidligere kunne brukt sko i samme prisklasse i flere sesonger,... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlet 4 bh-er, en kjole og en bikini.

Kjøpt 4 bh-er og er super fornøyd med de.
Dog kjøpte jeg feil str på de to siste, dett er min egen feil at jeg ikke sjekker at kartet. Men jeg bor i dem og de er så behagelig og gode og ha på at jeg ikke merker at jeg har dem på.
Første jeg kjøpte er av et silke stoff typ og glir veldig på strammingen på stroppene men det er gjort noe med i neste bh utgavene og er meget fornøyde. Stroppene er av bredde slik at dem ikke borrer seg inn i huden. Vill gi full pott her.

Kjøpte jule kjolen, men ikke særlig fornøyd med denne da snitte i bryste er så stort og gaper veldig. Sydd på hempe men det hjalp ikke noe særlig. Ville gått for Anna kjolen hvis noen spørr meg.
Kjøpt bikini og jeg elsker den, endelig en bikini som er behagelig og ser pen ut selv om man har litt ekstra rundt hofte, lår og mage. Bh/topp var kjempe fin og behagelig og ha på, her også brede stropper slik at den ikke borrer seg inn i huden. Hvis jeg skulle påpekt noe så er stroppene kanskje litt lange da hempa kommer i nakke/skulder og kan lage merker og litt ubehag men ellers er jeg kjempe fornøyd alt i alt. Ny ordre er på tur.

18. November 2023

Kjøpt to Bellekjoler

Kjøpt to Bellekjoler, henpen ramlet av den første, men lett sak å nøste på/ flytte dit man føler den passer bedre. Hører nyere versjon er utbedret med stikningssøm slik at foret ikke kommer frem i utrigningen. Kjolene faller fint, cherry er noe kort i armene men også dette er utbedret.

10. Juni 2024

Gavekort fungerer ikke digitalt

Skulle endelig bruke gavekort jeg fikk til jul på et «kjoledropp». Koden feilet gang på gang og fikk raskt svar (derfor to og ikke en stjerne) fra kundesenter. Det gavekortet kan kun brukes fysisk i butikk. Står nada niks om det i gavekortet - står til og med under feltet med koden at denne fyller du inn i felt for rabattkode i kassen. De kunne heller ikke gjøre om mitt gavekort til digitalt da det er «to ulike systemer». Beklager altså, men dette er for dårlig.

5. Juni 2024

Pysj, sokker, g-streng

Har 3 pysjer 1 gammel modell og en ny, den gamle er litt for stor i puppeområde, så toppen blir ikke mye brukt, men det gjør buksa. På den nye har puppeproblemet blitt endret,så den passer perfekt. Bodde omtrent i den hele barseltida fordi den er så myk og romslig. Nå i varmen er den korte modellen fantastisk. Alle 3 er fortsatt like gode å myke, selv etter et voldsomt bruk og mye vask. Har også 5 par ullsokker (gav bort et par til søsteren min) Var litt skuffa først gang jeg brukte de, men det var fordi de var litt løsere i strikken enn sokkene jeg vanligvis bruker. Men er veldig fornøyd nå, siden jeg har kjøpt 2x 2pk til i ettertid😝 Har også to g-strenger som jeg ikke merker at jeg har på. Å det er første gang i løpet av nesten 20 år med div g-strenger😝

22. Mai 2024

Elsker careless

Fantastiske produkter, super kundeservice og rask levering. Elsker også hva Careless står for. Jeg har totalt bestilt 3 kjoler, 1 pysj og ett kosesett fra Careless nå. Produktene er nydelige og har god kvalitet.

26. April 2024

Kjempegode produkter

Kjempegode produkter, rask levering.
Reklamerte på et produkt som ble mye fortere slitt enn tilsvarende, og fikk tilsendt nytt i posten uten problem. Alle andre produkter har holdt veldig bra, så var nok bare en produksjonsfeil med den ene. Enestående service.

12. April 2024

Beste butikken

Jeg er kjempeforøyd. Reklamerte en gang og fikk 50 %. Og jeg har kjøpt kjoler, bh, bikini, sko, morgenkåpe, strandklær mm

12. Oktober 2023

Kjempefornøyd!

Har kjøpt både amme-bh, bikini og bellekjoler, veldig fornøyd med alle sammen! Ikke noe problem å returnere for å endre str heller.

14. Mai 2024

Anbefales virkelig!

Endelig undertøy som passer min kroppstype, har også masse fine kjoler herifra. Enkelt å returnere. Kundeservice er så hyggelig og behjelpelig om man lurer på noe 💙

15. April 2024

Passer for alle!

Endelig et sortiment som passer min fasong, der jeg kan føle meg fin selv om jeg er litt stor 🥰
Har bestilt både ammebh, undertøy og kjoler, nå venter jeg spent på både flere kjoler og badetøy. Leveransen går veldig fort og gleder meg til enhver pakke jeg bestiller 🤩

21. Mai 2024

Liker konseptet bak bedriften

Liker konseptet bak bedriften, mangfold og at overskudd går til ME forskning.
Veldig imponerende at en såpass ung kvinne har klart å skape noe så stort! Skjønner at det er veldig populært, så det blir fort utsolgt.
Sara Emilie hører på kundene og gjør alt for å forbedre og gi folk det de vil ha.
Veldig rask frakt også!

24. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supert kundeservice og flotte produkter

Veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt 6 kjoler, flere ammabh/bh og flere bikinier samt badeshorts til mannen. Var en feil med ammbh og fikk refundert hele beløpet og beholde ammbh selv om det kun var utseende og ikke bruken det gikk på. Super kundeservice

6. Januar 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr