Careless Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har handlet på nett og i butikk. Kjøpte Bh på nett, men var ikke 100% fornøyd. Handlet nylig kjole og treningsbukse og t-skjorte i butikk. Kjempegod service i butikk,- og jeg har bodd i de plaggene et... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kjøpt veldig mye klær fra Careless, både på nett og i butikk. Når det kommer noe nytt tenker jeg ofte " nei, nå skal jeg ikke kjøpe noe" men så er det så fint og får så mye bra tilbakemeldinger at... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har kjøpt flere produkter som jeg i utgangspunktet var fornøyd med (bikinioverdel, badeshorts). MEN, kvaliteten og holdbarheten viser seg og være langt undder forventet. Bikinioverdelen har bli... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hele familien fikk sko (4 stk) til jul. Begynte å bruke skoene i mai. Jentungen som aldri sliter ut sko, slet ut skoa på 2 uker. Jeg har tidligere kunne brukt sko i samme prisklasse i flere sesonger,... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kjempe fornøyd!

Så utrolig fornøyd. Har flere BH’er, ammebh’er, kimono, og bikini. God støtte og endelig en BH uten spiler som jeg kan bruke!
Trekker en stjerne da stroppene er veldig glatte og de siger litt gjennom dagen.
Kjøpte Cupatopp på Sørlandssenteret i går, hadde en tilgode lapp etter en bh som gikk i stykker. Kunne dessverre ikke bruke den i butikk. Det var litt kjedelig… Men stort pluss for at det ikke var noe styr med å få tilgodelapp, kjempe raskt svar fra kundeservice på selveste 17.mai👏🏼 Litt tungvindt for oss med store bryster når paddingen var sydd fast, følte ikke jeg fikk prøvd bikikien skikkelig, men var veldig fornøyd når jeg kom hjem og fikk klippet den ut🤭

24. Juli 2023

Aline Basic Bra big cup

Kjøpte en hvit bh. I følge størrelsestabellen måtte jeg ned til en L, noe jeg synes var rart siden jeg vanligvis bruker 95G og sjelden L i klær. Har store bryster. Careless skryter av at paddingen ikke krøller seg, men det gjorde den ganske fort så jeg tok ut den. BH-en var stram på ytterste hektene, men tenkte det var greit da kan jeg ta den inn etterhvert som den brukes. So far so good, den var digg å ha på og følte den støttet puppene mine tiltross for at det ikke er bøyle. Men, det gikk ca 3-4 timer og så var den laus, krøllet seg rundt kroppen og tyngden av brystene mine kjentes på nakken. Helt grusom bh og størrelsestabellen er helt krise. Det er faktisk bedre å gå uten. Mannen min kommenterte også at han synes den så uferdig ut med blondene som ser ut som de har raknet over brystene.
Hadde store forhåpninger, men det er bedre å kjøpe Triumph eller slikt hvis du har store bryster. Styr unna.

14. Juli 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Merkelig passform og «made in China»

Kjøpte Alva truser, og passformen er utrolig merkelig. Jeg bruker størrelse small, men åpningen til lårene må tilsvare ca. størrelse XL!! Dette gjør at trusene sitter veldig dårlig og i tillegg er de så høye i livet at de går helt opp til brystet. Kanskje modellen kan passe til noen som bruker større størrelser, men kan ikke anbefale om du er en xs/s. I tillegg står det “Made in China» på lappen. Trodde de hadde en litt mer bærekraftig produksjon enn som så.

22. Juli 2023

Kansellerer bestillinger

Ventet nesten en uke på en kjole jeg hadde bestilt. Fikk plutselig mail om at de ikke hadde den på lager og at bestillingen var kansellert, og den meldingen kom når varen (i følge nettsiden), skulle vært sendt for lenge siden…

19. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stoff, stil og størrelser til besvær

Skjønner ikke meg på størrelsene her.. Trusene i L er enorme - og har fått litt funky farge etterhvert. Føles kjip og billig i stoffet. Innmaten i ammebhen krøller seg og toppene mister fasongen etter kun en liten stunds bruk. Ringene farger også av. Jeg fikk en truse i stedet for en bh (?), fikk ny bh.

7. Juli 2023

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet på ammebh. Gikk opp i sømmene og mange tråder løsnet fra stoffet etter kun få timers bruk. Lukkemekanismen funket ikke. Fikk gavekort som kompensasjon, men hva hjelper det når de aldri har str inne. Skrev en (ikke så god) anmeldelse på siden deres, den ble aldri publisert.

7. Juli 2023

Kundeservicen er elendig

Kundeservicen er elendig. Jeg fikk ei bekjent til og kjøpe en kjole for meg. Den var ikke lik som på bildene de har på nettsiden sin så jeg ønsker å sende den tilbake i retur. Det viser seg og være veldig vanskelig da jeg ikke har kjøpt den selv. De skrev også at om jeg hadde kjøpt den selv kunne jeg sendt den i retur og deretter fått et gavekort (ikke snakk om å få pengene tilbake). Dette var siste gang jeg handlet fra carless.

5. Juli 2023

Ikke fornøyd

Ikke fornøyd, i tillegg ble bikinien bleket da den ble brukt i jacuzziet. Dette skjedde ikke de andre som brukte jacuzziet. Kun selve stoffet som ble bleket og ikke stoffet med hemper på, bikinien går nå i søpla.

17. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Etter å ha gledet meg til den nye…

Etter å ha gledet meg til den nye kolleksjonen og bestilte i en fei…
Etter 4 uker har jeg fortsatt ikke mottatt pakken og de har sagt flere ganger at de skal sjekke det opp
Alt for dårlig!

27. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vær obs på at klærne produseres i land…

Vær obs på at klærne produseres i land med svært dårlig rykte på seg for å ivareta ansatte, sosial dumping på lønn, ansetter barn og gjerne uten papirer og kontrakter. Dvs Tyrkia, som er et av de verste landene. Careless derimot hevder bærekraftig produksjon…

Jevnt over ser en at tilbakemeldingene går igjen på dårlig passform, dårlig kvalitet og feil på størrelser. Tilbakemeldinger Careless sjeldent kommenterer og når det først forsøkes rettet opp i så får kunden nytt produkt kun om de har rett modell eller størrelse på lager. Har de ikke det så ender kunden opp med tilgodelapp i butikken i strid med forbrukerkjøpsloven. I alle tilfeller sitter ofte kunden igjen med å måtte dekke returfrakten selv. Også i strid med forbrukerkjøpsloven. Som et tydelig tegn på dette ser en veldig mange ubrukte Careless varer til salgs på finn.no, Facebook, tize og tilsvarende.

Så før du handler her bør du tenke over hvilke produsenter og selgere du ønsker å støtte, hvor fokuset på bærekraft og ansattes rettigheter ligger og ikke minst om du er 150% sikker på at størrelsen du har valgt deg er rett for etter at du har fått varen er Careless sannsynligvis tomme for rett størrelse og du får ikke pengene tilbake.

Fast fashion på sitt beste.

2. Juni 2023

Misvisende størrelser

Misvisende størrelser. Kjøpte en Aurora dress i min vanlige størrelse, og den var vanvittig trang over brystet, og veldig stor derfra og ned. Ikke noe pent snitt på kjolen heller (på meg hvert fall).
Kjøpt undertøy fra Careless jeg har vært ok fornøyd med, men de blir fort stygge i strikken og stoffet virker billig.

1. Mai 2023

Elendig fremstilt

Syntes de kjolene blir elendig fremstilt. De er overhodet ikke romslige i str. Jo fra rumpa og ned. Men over må du hå rikelig opp i str. Har du litt store brystet- unngå denne. Bruker normslt xl i klær. Her ble xxl for liten. Ikke imponert og veldig dyr i forhold til kvalitet. Lett å la seg lure

19. Mai 2023

Rar passform/str

Rar passform/str. på bikini. (22 modell)
For at den skulle passe rundt, ble den altfor slaskete i brystpartiet. Kjøpte først en str. mindre da tabellen sa man skulle gå ned hvis man vippet mellom 2, den ble altfor trang rundt. Stroppene er også altfor brede til meg og samtidig veldig glatte så de holder seg ikke på plass.

1. August 2022

Bortkastede penger

Bestilte Cuba topp, men sømmene er sydd helt skjevt, ser billig ut, ene tråden hang løst ut. Størrelsen er også helt feil selvom jeg brukte størrelsetabell. Bikiniene koster det samme som feks Change, gå heller dit og få ordentlig hjelp.

22. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Løse tråder og knappene på…

Løse tråder og knappene på Santorini-bikinien løsner etter 2 dagers bruk. Første gang fikk jeg ny, hvor det samme skjedde igjen. Klagde på nytt og skulle få rabattkode på 10%, for dårlig. Fikk aldri koden. Elendig service!!

11. Mai 2023

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr