God Service med to venteområder med fri kaffe, te, vand og kakao. Kom dertil med en en lille C1 med skadet kofanger. som blev fikset. De var også så venlige at ringe så jeg kunne komme ind en... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Gennemført arbejde og høj service hos Carbucks (Ishøj 1). Påskønner i høj grad at det var muligt at ordnet bilen i weekenden! Næste gang bilen får en skramme, bliver det Carbucks uden tvivl
Carbuks Ishøj ( Ford KA) Den bedste kunde service man kan få fra start til slut Alle skade, buler mm blevet lavet hurtigt og som aftalt Ved afhentning blev vi godt modtaget, gennemgået udbedret... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.
Vom Unternehmen geschrieben

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Industrigrenen 5, 2635, Ishøj, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Vi fik ordnet vores bil hos CarBucks, og vi er super tilfredse med resultatet.
Servicen hos Team 1 var professionel hele vejen igennem, og bilen ser nærmest ud som ny igen. Man kan virkelig se, at der er kælet for detaljerne. Klart en anbefaling herfra!
Næste gang bilen får en skramme, bliver det Carbucks uden tvivl
God Service med to venteområder med fri kaffe, te, vand og kakao.
Kom dertil med en en lille C1 med skadet kofanger. som blev fikset. De var også så venlige at ringe så jeg kunne komme ind en time tidligere end planlagt, hvilke gjorde jeg hurtigere kom hjem. Selv om der var billeder af skaden, var det første de gjorde at gennemgå skaden med mig. Det sidste de gjorde var at gennemgå reparationen med mig. Dette var meget dejligt.
Blev anmodet af mekanikeren at skrive hold navnet, hvilke jeg mener var "Thomas".
Alt i alt, en god oplevelse

Antwort von Carbucks - Ishøj
Jeg havde fået en parkeringsskade på bagkofanger/bagskærm og har været så trist over at se den.
Carbucks havde min bil i 2 timer og 15 minutter og nu er der INTET at se.
Min bil er sort og meget sart i lakken, men den står perfekt nu.
Tak til carbucks i Ishøj.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Vil varmt anbefale carbucks til alle. Bedste service og ikke mindst fantastiske medarbejdere. Reparationerne på bilen blev perfekte og vil helt bestemt komme igen vis uheldet er ude.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Virkelig fed oplevelse. God service, venlige medarbejdere. Der var lidt ventetid, men det var det værd, da de gjorde lidt ekstra på bilen. Kan helt sikkert anbefales!

Hvilken positiv oplevelse.
Supervenligt og imødekommende personale.
Virkelig grundige med alt, bare godt og trygt.
Kan klart anbefales.

Antwort von Carbucks - Ishøj
De er super dygtige og venlige. Jeg er meget glad for min oplevelse.
Super personale

Antwort von Carbucks - Ishøj
Hurtig og effektiv reparation af en lakskade. Meget flinkt og imødekommende personale Ishøj afdelingen.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Bule og ridser i døren. Løst på under 2 timer og så er man videre. Super fint koncept, hurtig og nemt!

Antwort von Carbucks - Ishøj
Flinke folk og perfekt resultat.
Kan kun anbefale dem👍
Bule samt ridse på dør blev ordnet på 2 timer 👍👍👍😊

Antwort von Carbucks - Ishøj
Venlig og imødekommende betjening. Flot og veludført arbejde, også lige udbedring af et par småskrammer udover det bestilte 😀

Carbuks Ishøj ( Ford KA)
Den bedste kunde service man kan få fra start til slut
Alle skade, buler mm blevet lavet hurtigt og som aftalt
Ved afhentning blev vi godt modtaget, gennemgået udbedret skade, der var kælet for bilen.
I får de varmeste anbefalinger

Antwort von Carbucks - Ishøj
Flot arbejde som blev ordnet på den aftalte tid

Antwort von Carbucks - Ishøj
Alt var godt. God service og rigtig flot arbejde. Jeg vil vælge dette sted igen samt anbefale det til andre 😊

Antwort von Carbucks - Ishøj
Var uheldig at ridse min bil på højre bagskærm + dør, inklusive et lille hak/bule ved dørkanten. Ikke noget alvorligt, men meget synligt! Havde aldrig hørt om Carbucks før, men blev anbefalet dem fra forsikringen hvis det ikke var en stor og voldsom skade. Kontaktede Carbucks og var heldig at få en tid dagen efter på det næst-nærmeste Carbucks værksted. Det tog nøjagtig de 2 varslede timer at udbedre skaden, og bilen står som ny igen. Den udbedrede skade er totalt usynlig, der er hverken hak eller ridser og farven sidder lige i skabet. Betjeningen (Ishøj afd.) var imødekommende, venlig, kompetent og serviceminded, og der er et venterum med både fjernsyn og kaffemaskine, samt et ekstra venterum hvor man kan sidde med sin PC og arbejde online. Når dette skrives er det nøjagtigt et døgn siden skaden skete, og nu er den udbedret - hvad kunne være bedre??? 5 stjerner så ubetinget og min varmeste anbefaling.

Antwort von Carbucks - Ishøj
Fremragende. Hurtigt og effektivt. Mulighed for at sidde og arbejde mens man venter 👍🏻😊

Antwort von Carbucks - Ishøj
Helt fantastisk håndværk - og glade og imødekommende personale. Tak!

Antwort von Carbucks - Ishøj
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.