Generelt skuffet over resultatet. Bilen var tydeligt ikke ren: Chrome lister stod med pletter, de mente det var slidtage. Når man gnubbede på det forsvandt det ganske let. Der var mudde... Mehr ansehen
Booket en ind og udvendig rens, samt fjernelse af overfladiske ridser, bilen står helt skarpt og til UG med at fjerne ridser, de har en fast kunde her og mit netværk
Das haben sich andere Leute angesehen
Generelt skuffet over resultatet
Generelt skuffet over resultatet.
Bilen var tydeligt ikke ren:
Der var mudderspor ved alle dæk.
Interiøret er tørret af med noget der tydeligt har efterladt fedtede spor, hvilket afslører hvor begrænset de har tørret af.
Jeg havde bestilt ‘fuld pakke inkl. ridsepolering’
Lakken står desværre kun med flere ridser nu end da den kom, kan nok bare ikke bevise at ridserne i kølerhjelmen ikke var der før jeg kom.
Alt i alt kan det ikke betale sig , heller ikke hvis du får et tilbud.
Jeg kørte min i vaskehal og er på vej hjem og vaske den indvendigt nu.
Fuldt ud tilfreds
Mere end forventet
Jeg har netop oplevet god service og venlige mennesker på Falkonér Allé 90 i forbindelse med mit første besøg hos Carbon. Det bliver ikke mit sidste besøg her, da de leverede mere end jeg forventede. Bilvask og let indvendig rengøring. Mange tak. Vi ses.
Ekstrem god service
Ekstrem god service. Fra start til slut. Jeg har aldrig oplevet en så sublim gennemgang af hele min bil. Absolut bedste indvendige og udvendige rengøring jeg har bevidnet. Og jeg er netop bange for, at jeg underdriver. 👍👍
Jeg har lige været og fået klargjort…
Jeg har lige været og fået klargjort min bil, og mine fælge var ikke ordentlig rene, og inden i bilen var der steder som ikke var rene. Venterummet var ikke særlig indbydende for kunder.
Godt arbejde, havde aldrig været så grundig selv
Bestilte bilvask på min adresse hos Carbon drywash, og så kom to super effektive gutter, Allan og Rami, og gjorde min bil ren fra top til tå. De kom til tiden, og de har været i alle kroge, indvendigt og udvendigt. Jeg kunne ikke have gjort det bedre selv om jeg så havde brugt 3 dage. Er super tilfreds og vil klart anbefale deres service.
Venlig service og tilfreds resultat
Super fin vask til pengene. De var dog lidt forsinket, men sendte en besked når bilen var klar. Servicen var god, sød og venlig personale. Alex fiksede min bil som lugtede af røg og våd hund men det er helt væk nu, tusind tak det ikke sidste gang jeg kommer.
Gjorde brug af deres udkørende service
Gjorde brug af deres udkørende service. De kom til tiden, var søde og imødekommende og 30 min efter have jeg en ren og flot bil igen. Ikke sidste gange jeg bruger dem.
Super service og virkelig flinke fyre
Super service og virkelig flinke fyre - min bil blev gjort ren indvendig og udvendig og det bedste er de gjorde det mens jeg var på arbejde
Har gjort brug af deres udkørende…
Har gjort brug af deres udkørende service - de kom 2 mand en onsdag kl. 18 - kl. 18.50 stod min bil næsten som ny.
Vil helt sikkert gøre brug af det igen, da prisen også er fair.
Hvad gjorde dette 5 stjerner
Hvad gjorde dette 5 stjerner? Ja, altså vanvittig billig pris for kvaliteten. Min bil dufter helt nyt og neutralt igen. Samtidig er den blevet renere end en forhandler vil give. Gratis drikkelse gav de. Ekstra rens ved blot at spørge om enkelte ting. Generelt en Waow oplevelse. Fantastisk service og kvalitet. Prisen kompenserer ikke med service og kvalitet - det er kun kunden, der tjener på dette!
Havde allan på besøg super perfekt…
Havde allan på besøg super perfekt rengøring og service af allan han kan varmt anbefales
Rigtig god service
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse. Bilen er rengjort og pudset. Fremstår rigtig pænt. Alt i mens jeg bare var indenfor og lave aftensmad. Meget sød mand der var ude :)
Opdateret anmeldelse !!!
Har desværre sendt flere derud, efter jeg skrev en positiv anmeldelse og ikke én eneste var tilfreds. Desuden blev aftaler om lånebil og ekstra service, som der var betalt for ikke overholdt.
Så jeg må konkludere at min gode oplevelse, desværre var en engangsaffære....
Fik rengjort ældre Renault med "fuld pakke + sæderens og ozon" på Speditøvej 1 i Sydhavnen.
Bilen stod ren og lækker da jeg hentede den. Selv skufferne under sæderne var rengjort.
Kommer helt sikkert igen 👍
Afleverede en næsten ren bil
Afleverede en næsten ren bil, da jeg lige havde købt den, og gerne vil have sæderne rengjort og følelsen af en helt ren bil. Men blev slemt skuffet. Der var vand imellem sæderne, klisterstads ved gearstangen og snavs under gummimåtterne. Vinduerne var heller ikke rengjort indvendigt, hvilket medarbejderen påstod. Forstår så bare ikke, at man ikke lige fjerner det sidste klister fra en gammel p-skive? Udenpå var hjulene stadig beskidte, de var vist bare rengjort overfladiske. Er glad for det var deres "tilbud" jeg benyttede mig af, og man får vel hvad man betaler for. Men 750 kr, kunne jeg godt have haft brugt mere fornuftigt. Surt man ikke kan dele billeder herinde, For jeg har da beviser!
Flink og punktlig samt god service
Startede til tiden.
Var venlig med mig og ved min bil 🚗.
Smilende og snaksagelig så ventetiden flyver afsted imens der arbejdes hårdt på rengøringen.
Fantastisk service og en helt ny lækker…
Fantastisk service og en helt ny lækker bil efter en fuld pakke vask.
Skal helt klart derned igen snart!
10 stjerner herfra.
Godt arbejde og god service
Godt arbejde og god service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.