Cara Living Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Skulpturelle lys lavet af 100% naturlig sojavoks. Dekorative lys som kan bruges i indretningen af dit hjem. Bæredygtige og miljøvenlige materialer. Unikke og naturlige lys håndlavet i Danmark. Fri for giftstoffer og lavet med økologiske væger.

Mangelhaft

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

No crazy KYC drama

They asked for standard documents, nothing over the top. I sent ID and utility bill, both accepted quickly. I’ve had sites ask me for like bank statements and weird stuff, so this felt reasonable.

Transparent history

I like checking how much I actually spent, and the history shows deposits, bets, wins pretty clearly. Helps remind me not to overdo it. Not every casino makes that so easy to see.

Lost but still like it

Okay so I’m slightly salty because I chased a bonus and blew my balance, but the site itself was fine. Clear history, easy deposit, easy to set a reality check timer which I obviously ignored, lol.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Synes alt gikk mot meg

Vet jo at spill er tilfeldige, men her føltes det helt absurd. Uansett hva jeg prøvde, bare tap, tap, tap. Spilte litt for lenge sikkert, ble bare irritert til slutt. Ingen pauser eller tips i systemet heller, så lett å bare fortsette å tape. Ikke noe jeg vil inn på igjen.

29. Juni 2026

Fantastisk håndværk!

Jeg har bestilt to lys fra Cara Living som nu står og pynter i min stue, jeg kan næsten ikke nænne at brænde dem så smukke som de er. Det er tydligt at der er tænkt grundigt over design og detaljer. De har et meget minimalistisk og klart udtryk som kan passe ind i alle rum. Absolut ikke sidste gang jeg bestiller fra Cara Living ✨

28. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke produkter og helt problemfri…

Smukke produkter og helt problemfri levering. Abselut ikke sidste gang jeg handler

15. Dezember 2022

Hej Caroline ✨

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os 🥰
Er så glad for at høre, at du er tilfreds og vil handle med os igen! Det ser vi frem til🙌🏼

Flotte lys til hjemmet

Cara Living leverede nogle flotte og unikke lys til vores hjem. De pynter så flot i stuen og vi har også givet nogle stykker væk i julegave. Det var en meget grundig indpakning med en håndskrevet seddel til. Kan varmt anbefale denne virksomhed.

5. November 2022

Hej Jan ✨

Fantastisk at høre, at du er blevet glad for lysene og at du har tænkt du kunne give dem i julegave også. Det er sådan en kreativ og ovenikøbet bæredygtig gave😍 tak for de rosende ord!

Lækkert design

Har fået lys to gange og alt er mega flot og lækkert.

11. Dezember 2022

Hej Bettina ✨

Tak for din fine anmeldelse! Jeg er taknemmelig over at have tilbagevendende kunder, som ovenikøbet tager sig tid til at skrive rosende ord. Det er værdsat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt de skønneste lys fra…

Jeg har købt de skønneste lys fra caraliving.dk .. oprindeligt havde jeg købt lysene som værtindegave, meeen de er så skønne så jeg beholdt dem selv - og bestiller lige nogle flere som værtindegave/adventsgaver, kan varmt anbefales .

14. November 2022

Hej Lene ✨

Din besked gav mig et smil på læben! Er så glad for at høre, at du er så vilde med lysene at du beholdte dem selv! De kan bestemt bruges som værtindegave også - det ville være så kreativt og fin en gave 🤩

Tak din støtte 🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog de flotteste lys fra caraliving

Modtog de flotteste lys fra caraliving. Nu står de smukt og pynter i mit hjem.
De var pakket omhyggeligt ind, så der ingen skader er sket under forsendelsen.

2. November 2022

Hej Susanne ✨

Hvor er vi glade for at høre, at vores lys kunne gøre noget godt for din indretning i hjemmet. Det er lige netop vores mission!
Vi går også meget op i selve indpakningen, så det er godt at høre, at lysene er kommet sikkert frem 🙏🏼

De kærligste hilsner Cara Living

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og de fineste lys…

Super hurtig levering og de fineste lys som nu pynter så fint i min stue. Jeg elsker at der er fokus på bæredygtighed og man kan virkelig fornemme at der er kræset om detaljen. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler ved Cara Living 👏👏

27. Oktober 2022

Hej Fie ✨

Vi er utrolige glade for din fine anmeldelse! Tak for de rosende ord. Så fedt at du kan fornemme hvor meget tid og kærlighed, der ligger i at lave disse lys og netop prøve på, at give jer forbrugere den bedste oplevelse, når i modtager lysene.

De kærligste hilsner Cara Living

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr