Niet volgens verwachting
De medewerker kwam al de dag nadat ik de afspraak had gemaakt en was wat later dan de afgesproken tijd, maar hield daarover wel goed contact. Dus dat was helemaal prima.
Ik had voor het "Heavy Elite" - pakket gekozen (het meest dure pakket) , maar helaas zijn er veel dingen vergeten / niet gedaan: Ramen waren niet heel schoon, met name de voorruit, diverse hoekjes waren vergeten en er lag een witte waas op diverse plaatsen op de lak, op het chroomwerk waren opgedroogde druppels te zien (niet gepoetst) en kleine ruitjes waren overgeslagen. Velgen, dashboard en gordelhouders waren ook niet schoon, net als een make-up spiegel in de zonneklep en deurrubbers. vuil op makkelijk bereikbare c.q. zichtbare plekken, Het handmatig poetsen van enkele machinaal niet bereikbare plekken worden niet gedaan.
Voor 300 euro verwacht je gewoon meer.
Ik heb hierover uitgebreid geappt met de medewerker, maar helaas kwamen we er niet uit dus ik heb de dag na het werk een klacht ingediend via het webformulier op de site. Inclusief 22 foto's. Krijg je vervolgens geen ontvangstbevestiging van, dus je weet niet of deze ontvangen is.
Vervolgens maar eens gemaild: Na wat heen en meer mailen is mij een gedeeltelijke restitutie of "correctiebeurt" aangeboden. Het bedrijf en ik verschillen wel wat van mening over wat er wel en niet binnen het Heavy Elite pakket valt (zou moeten vallen) maar uiteindelijk is het naar tevredenheid opgelost.