CandyStore24 Bewertungen 98

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, mooie producten. Een tip, een iets meer duidelijke beschrijving van hoe de inhoud verpakt is, is handig. Wij vinden al die losse pakjes erg leuk, als je doosjes verwacht zoals bij an... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn moeder heeft eerste kerstdag voor 12 uur besteld, nu 4 januari nog niks binnen, wel betaald. 4/5 mailtjes gestuurd en geprobeert met dit bedrijf te chatten. Onze 25€ is nu weg, de zendig is aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling was er vrij snel (Een dag later dan beloofd op de website maar is begrijpelijk ivb met covid)! Fijn dat er met mijn speciale instructies bij de bestelling ook rekening is gehouden! De... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

HALLO LIEBIE KINDA :)))), Ik heb ergens in het afgelopen jaar 1 bestelling gedaan bij de heer CandyStore (mag de exacte datum niet vertellen ivm AVG). Dit was zeer smaakvol en er zaten gratis eten... Mehr ansehen

1. Süßwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

CandyStore24.nl is een online webshop waarop Amerikaans snoep word verkocht. Wij zullen ten alle tijden ons best doen de beste op de markt te zijn!

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bestelling

Goeie bezorging, goed ingepakt en echt lekker. Verdenking kosten kost ook niet veel:

3. Januar 2022

Antwort von CandyStore24

Hai Rayan! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service!

Lekker snoep

Yo het snoep was lekker dus bestel het ook :) als je wilt. Bedankt voor het lezen joe

9. Dezember 2021

Antwort von CandyStore24

Hey Bryan! Bedankt voor uw bestelling en de review :) Geniet van de producten!

Top service!

Heel goede service! Bij mijn volgende bestelling geef ik zeker fooi!

6. Dezember 2021

Antwort von CandyStore24

Heel erg bedankt voor uw bestelling en de review! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling! :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er had wel een gratis item bij mogen…

Er had wel een gratis item bij mogen zitten zoals andere webshops dat ook doen!

4. Dezember 2021

Antwort von CandyStore24

Bedankt voor de review en bestelling Jolanda! Normaal ging er ook altijd bij elke bestelling iets gratis bij, alleen waren deze producten helaas op. 3 december (1 dag nadat u had besteld) kregen wij weer nieuwe producten binnen die we nu dus ook weer bij bestellingen erbij doen :)

Goed

Heerlijk en goede levering plus een toffe gast

1. Dezember 2021

Antwort von CandyStore24

Dankuwel voor de review tijn! Geniet van uw producten!

Heerlijk snoep

Heerlijk snoep! En snelle levering 😍 super tevreden!

30. November 2021

Antwort von CandyStore24

Hai Annemijn! Bedankt voor uw bestelling en de review! Hopelijk zien we u snel weer terug!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering en prima prijzen

Snelle levering en prima prijzen, maar het assortiment kan beter. Graag zie ik meer variatie aan frisdrank, zoals frisdrank van het merk Chupa Chups, A&W en Dr Pepper.

25. November 2021

Antwort von CandyStore24

Bedankt voor uw bestelling en review! Wij doen er alles aan om nieuwe producten toe te voegen aan onze collectie. Echter is dit helaas niet zo snel mogelijk, want wij hebben daar nog niet genoeg ruimte voor.

Top bedrijf

Prima website om je snoep te bestellen. Snelle levering en zelfs gratis producten gekregen bij mijn bestelling. Een aanrader!

11. November 2021

Antwort von CandyStore24

Harstikke bedankt voor uw bestelling en natuurlijk ook voor de review! Hopelijk heeft u van de producten genoten!

Aanrader

Ik heb een mystery box besteld en hij was zeker het geld waard. Hij was ook heel snel binnen. Echt een aanrader

9. November 2021

Antwort von CandyStore24

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor uw review Merlijn!

Pakketje

Stond duidelijk wanneer het pakketje aankwam alleen jammer dat het niet duidelijk omschreven stond dat je het bij een dpd punt moest ophalen.

3. November 2021

Antwort von CandyStore24

Hai Mees! Bedankt voor je bestelling en review! Bij de verzendopties staan de volgende opties: "DPD Naar Huis" en "DPD Naar Service Point". Jij had gekozen voor de tweede optie dus vandaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk mistery pakket alleen jammer dat…

Leuk mistery pakket alleen jammer dat het in 1 doos zit wilde er 1 cadeau geven

28. Oktober 2021

Antwort von CandyStore24

Het spijt ons dat het allemaal samen is gekomen. Wij hebben direct een aanpassing gemaakt op de site zodat we dit voor in de toekomst kunnen voorkomen! Hopelijk hebben de producten wel gesmaakt!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr