CampingKongen Bewertungen 14

Opkøb af brugte Campingvogne i hele Danmark

4.4

Hervorragend

Kan absolut anbefales

Mads kontaktede mig allerede dagen efter jeg havde udfyldt salgsformularen og vi handlede efter 2 dage. Mads er ordentlig og betalte en fair pris. Der blev udfyldt slutseddel og betaling skete med straksoverførsel. Hurtigt og nemt. Det kan varmt anbefales at handle med Mads.

8. Oktober 2025

Det var virkelig nemt

Det var virkelig nemt , og Mads er virkelig en flink og rar mand . Han kom allerede dagen efter jeg havde udfyldt formularen på nettet . Betaling skete nemt med straksoverførsel. Syntes det var en fair pris taget i betragtning af en handel i oktober måned , kan varmt anbefales til andre.👍⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner herfra

8. Oktober 2025

Fantastisk service og vi gjorde en god…

Fantastisk service og vi gjorde en god og ordentlig handel med ejeren Mads. Vi bor selv i KBH og grundet travlhed aftalte vi med Mads at vi selv kunne aflevere vores Campingvogn i Jylland. Når man har 3 timers køretur og det sidste man gider er at have den med hjem igen, så er det nervepirrende at vide at man har forhandlet en pris over nettet/på tlf og via billeder men Mads var simpelthen så ordentlig da vi kom derover. Han gik naturligvis vognen igennem for at sikre at det var som nævnt i tlf og på billeder og vi kunne køre derfra med den aftalte pris, slutseddel blev skrevet og vi var meget tilfredse kunder. Kan klart anbefale Campingkongen og ville til en hver tid kontakte dem igen! :-)

15. Oktober 2023

En rigtig god handel efter lidt…

En rigtig god handel efter lidt skriveri frem og tilbage,blev jeg ringet op af Mads og vi fik en god snak.og vi blev enige om prisen,dog med forbehold, hvis der skulle være fugtskader.efter gennemgang fik jeg en meget fair pris, og pengene på kontoen med det samme

6. Oktober 2023

Campingkongen er meget reel

Campingkongen er en meget reel og sympatisk person. Meget venlig at snakke med og absolut seriøs. Kan
kun varmt anbefale, at handle med ham. Ingen unødig udenomssnak, kun det relevante for at gennemføre handlen. Mange tak for det.

26. September 2023

campingvogn

Vil gerne sige tak til Campingkongen for en fin og reel handel kan kun anbefale, solgt til prisen pengene med det samme.
Tak for handel
VH Svend Ramsdahl Skive

25. September 2023

VÆR FORSIGTIG

VÆR FORSIGTIG. Her er et skoleeksempel på en købmand som kun vil give skambudspris, for selv at kunne sælge billigt og tjene kassen.Giv ham ikke chancen,medmindre du vil forære din vogn væk, find et alternativ,og vær glad,- det har jeg gjort...

20. Juli 2023

Super hjælpsomhed og god pris

Vi har fået en fantastisk god hjælp til salget af vores dejlige campingvogn
Meget informativ hjemmeside med gode fakta
Hurtig respons ved henvendelse og under hele forløbet
Fair og real behandling
God pris
Tak for hjælpen

9. Juni 2023

Pas på

Pas på, få et alternativt tilbud på din campingvogn, ville give os 55.000 - 60.000kr for en vogn købt i februar til 99.900kr. En anden forhandler har budt os 80.000

27. April 2022