Gisteravond 20/07 is onze zoon gestrand in Spanje met onze camper en vanmorgen geland op Schiphol na een overnachting in een hotel. En onze camper wordt gerepatrieerd naar Nederland. Dit is zo e... Mehr ansehen
In het najaars een paaltje over het hoofd gezien. Schadeherstelbedrijven hebben het druk. De camper eerst in de stalling gezet. In het voorjaar de schade laten herstellen. De communicatie hierover v... Mehr ansehen
Door medische problemen had ik binnen 24 uur, mijn eerdere aanbetaling voor een Camperreis, al terug ontvangen. Fantastisch zo snel al de goedkeuring.
Tijdens onze vakantie in Frankrijk moest mijn vrouw naar het ziekenhuis. Ik heb toen een aantal taxiritten moeten maken waarvan de kosten binnen een dag na het indienen bij hun, door camper verzeker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Camperverzekerd is dé specialist in camperverzekeringen van Nederland! Met meer dan 20 jaar ervaring als 100% camperspecialist zijn wij in staat om de meest optimale camperverzekering voor u samen te stellen.
Witte Paal 349, 1742 LE, Schagen, Niederlande
- 0224562011
- info@camperverzekerd.nl
- camperverzekerd.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
USA camper geweigerd zonder echte reden
Ik heb vanmiddag net contact gehad met camper verzekerd.nl te Schagen,
Ik kon onze oldtimer camper niet verzekeren omdat dit een Amerikaanse camper was en daar begonnen ze niet aan
Ondanks de maximale no claim en BM zeiden ze NEE het is een camper die gebouwd is in Amerika.
Wij vinden dit een beetje triest en het lijkt een beetje op discriminatie van de USA campers.
Voor de rest wel een goed gesprek gehad met de persoon aan de telefoon!!!
alarmcentrale 24/7 bereikbaar. laat me niet lachen!
slachtoffer van een verkeersongeval in het buitenland. we zijn nu al vier uur bezig een medewerker van de alarmcentrale camperverzekerd (die 24/7 bereikbaar zou zijn) te spreken te krijgen. auto kan en mag niet verder. niemand echter beschikbaar. schande!
Bezint eer gij begint
Ik sluit mij geheel aan bij alle negatieve reviews, verzekering geweigerd omdat mensen die langer dan 3 weken weg gaan niet hun doelgroep is. Communicatief slecht te woord gestaan. De vele gelijkgestemde reviews zeggen genoeg
Minimaal inbouw Bearlock verplicht !! Pas op.
Na aanvraag indienen komt pas email melding terug dat niet wordt geaccepteerd wegens ontbreken Bearlock wat ineens verplicht is. Heel raar.
Dan vraag ik of evt. extra verzekering is voor camera, lenzen etc. Daar krijg ik ineens antwoord dat de foto uitrusting geheel wordt uitgesloten en op pols wordt vermeld. Raar...In polis/voorwaarden staat gewoon vermeld dat inventaris incl. camera etc is meeverzekerd tot 5000 euro.
Dus mijn advies, niet in zee gaan met deze verzekeraar, daar zij onduidelijk zijn en ineens met uitsluitsels komen.
Wat een klantonvriendelijke vijandige…
Wat een klantonvriendelijke vijandige club is dit. Nare manier van communiceren. Onvriendelijke mensen. Ik betaal liever meer dan dat ik met deze horken in zee ga.
Waardeloos en onprofessioneel
Amateurs, weten van voren niet dat ze van achteren leven. En het ergste: van Campers hebben ze helemaal geen verstand. Ga lekker fietsen verzekeren! Zeer slechte ervaring met deze koekenbakkers . Ga ff googelen op professionele jongens. En hoe nou goedkoop? Je bent al meer dan 1000 euro kwijt aan de veiligheid eisen die ze stellen, dan nog eens meer dan 100 euro voor een taxatie rapport wat niets voorstelt, Dan nog eens je medicijnen voor je hoge bloeddruk vanwege de grote ergenis dat deze verzekering bij je veroorzaakt enz.enz. Dus nogmaals hoe zo goedkoop?
Wat een grote fout om
Wat een grote fout om
Bij deze maatschappij te verzekeren.
Onkunde, valse beloftes, niet nakomen van afspraken en er alles aan doen om onder aansprakelijkheid te komen.
Dit bedrijf dient te verdwijnen en is misleidend.
Wat een belachelijke eikels
Wat een belachelijke eikels! Ze slaan zich op de borst, wij zijn de beste camperverzekeraars! Alleen als je ouder bent dan 75 jaar opgedonderd want dan verzekeren we je niet hahaha. Nou stelletje druiloren de meeste camperaars zijn ouder dan 75!! Maar smoor er lekker in stelletje discriminerende nutteloze niksnutten, ga wel naar een normale maatschappij!! Gun je veel personeel en een zeer slecht 2022👎👎👎👎👎👎👎👎
Bureaucratie ten top
Daar, waar ik meer dan 20 schadevrije jaren met mijn personenauto's heb, komt camperverzekerde niet verder dan 7 schadevrije jaren. De taxateur doet moeilijk en het is nooit goed. Ik ben met aanvragen gestopt en ben er klaar mee. Met veel plezier naar een andere verzekeraar, die niet zo moeilijk doet
Pech in Frankrijk met camper
Pech in Frankrijk met camper, goed geregeld camper uit NL en konden reis na 3 dagen weer voortzetten. Onze camper gerepatrierd naar garage van onze keuze in NL door Peter van der Linden. Goede service van camperverzekerd.nl en Peter. Dikke duim.
Camper schade
Camper gekocht, water op gezet om uit te proberen. Bleek het verdeelstuk kapot te zijn waardoor we kortsluiting hadden. Gelijk verzekering opgezet, heeft een dikke maand geduurd voordat we uitsluitsel hierover kregen. Meerdere malen met camperverzekerd gebeld maar werden afgescheept met dat ze er achteraan zouden gaan. Toen zelf maar achter de expert aan gebeld voor het rapport. De afhandeling van een schade duurt erg lang. Conclusie; zelf schade betalen.
Nu wilden we overstappen op een andere verzekering, blijkt dat we er een jaar aan vast zitten.
onredelijk
Ik was zo naïef om aan te geven dat ik wellicht een keer met de camper naar mijn werk zou rijden, als ik bijv. iets groots mee moest nemen. Dit met name omdat er aangegeven wordt dat je aan moet vinken wat je er mee doet, daarmee ging ik ervan uit, dat dat dus ook een mogelijkheid was. Verder helemaal geen plannen om de camper als woon-werkverkeer te gaan gebruiken. Toen om die reden de verzekering geweigerd werd en ik aangaf dat ik mijn aanvraag dan zou veranderen en hem dus niet naar het werk mee zou nemen, kon dit niet meer. Een muur en geen begrip. Wanneer vooraf de voorwaarden duidelijk zijn, weet ik ook dat woon-werk gebruik dus niet kan. Geen enkel probleem. Nu voelt het als een valstrik. Bah, nare club en zeer ontevreden over.
Oppassen
Op een een of andere manier was met deze mensen niet te praten/communiceren. Ik was zo stom om aan te geven dat ik misschien in de toekomst wel eens met camper en racefiets naar een toertocht zou gaan. Kwam meteen een clausule op de polis dat fietsspullen waren uitgesloten. Contact daarna hielp niks meer. Een muur tegen wie je praat. Er werd wel een alternatief aangeboden: het kosteloos annuleren van mijn aanvraag! Moet niet gekker worden.
Weigering camperverzekering zonder gegronde reden
Bij aanvraag van een camperverzekering aanvraag werd ik geweigerd omdat ik eventueel voornemens was om in de toekomst mijn camper te verhuren. Duidelijk gemaakt dat dat niet mijn intentie was. Erg star en weinig klantvriendelijk
Camperverzekerd.nl prut
De reisverzekering en camperverzekering goedkoop en achteraf duurkoop, na schade krijg je weinig voor elkaar, sta je in spanje met een gebroken arm zegt een arts van hun dat ik maar in spanje geopereerd moet worden, nastevige discussies krijg ik 1 ticket naar huis mn man en hond die mochten zelf naar huis komen, werd niet eens gevraagd half jaar verder pikken ze de roetfilter ondrr onze camper vandaan, d3 andere 12 stallingsgasten ook zondrr katalysator krijgen alles vergoed op eigen bijdrage na, ik niet moest extra betalen omdat ie al oud was pfff cqmper is 4,5 jr oud mijn mede stallers zijn boven 10 jr oud. Gewoon slechte verzekering, zolang je ze niet nodig heb merk je nix,
Prutsers, zonder enige wil iets op te lossen.
De premie werd afgeschreven met als vermelding een totaal onbekende firma en met een omschrijving waarin niets dat deed denken aan een camperverzekering. Ik heb die boeking gestorneerd. Er volgde een nota in de post, van de vermeldde firma, wederom zonder duidelijke info. Deze geretourneerd met verzoek om details. Daarop geen reactie.
Enige tijd later een email van C.V. dat verzekering per direct beëindigd was. Direct beantwoord met uitleg. Nog 3, 4x contact met dit bedrijf en ook de verzekeraar zelf maar men had geen begrip. Zeer onredelijk.
Bij een schadegeval enige weken hiervoor had men mij ook al slecht geadviseerd waardoor ik tegenpartij teveel heb betaald.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.