bedrijf reageert snel op vragen ook via de chatbox Apparaat is bijzonder klein maar van uitstekende kwaliteit en ondanks het missen van de SD card(die gelijk werd nagestuurd) bevalt de dashcam prima
Unternehmen hat geantwortet
Super service! Houdertje brak af tijdens monteren. Na 1 mailtje sturen, gelijk vriendelijke reactie terug en volgende dag gratis nieuwe houder in huis. Later nog een vraag gemaild over uitbre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Producten lijken van redelijk goed kwaliteit. Verder nog geen uitgebreide ervaring mee gehad.
Unternehmen hat geantwortet
Camigoo® is een Nederlands merk dat zich volledig toelegt op hoogwaardige dashcam-oplossingen voor consumenten én bedrijven. Wij geloven dat technologie jou moet ondersteunen in veiligheid, duidelijkheid en gemak - of je nu dagelijks naar je werk rijdt, met de camper op vakantie gaat of een wagenpark beheert. Onze dashcams combineren moderne functies zoals Ultra 4K videokwaliteit, GPS-tracking, WiFi-appbesturing en nachtzicht met een gebruiksvriendelijke installatie. We bieden modellen met enkel een voorcamera, tot geavanceerde triple dashcams voor zowel voor-, achter- als binnenopnames. Dankzij parkeerbewaking, loop recording, G-sensor en audio-opnames ben je altijd verzekerd van bewijs - zelfs als je auto stilstaat. Camigoo staat voor betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid. Onze producten worden geleverd met duidelijke handleidingen (NL/DE/ENG), inclusief SD-kaart en alle bevestigingsmaterialen. Voor 22:00 besteld? Dan verzenden wij dezelfde dag. Daarnaast bieden we ook maatwerkoplossingen voor zakelijke toepassingen. Denk aan ritregistratie in vrachtwagens, beveiliging van taxivoertuigen of als toegevoegde waarde bij autoverkoop. Met Camigoo heb je altijd controle over jouw rit - helder, scherp en veilig.
ijsseldijk 7, 7325WZ, Apeldoorn, Niederlande
Bij contact een op een met medewerker gesproken, goede voorlichting, goed aanbod gekregen en verder prima levering

Antwort von Camigoo
Onlangs de M800 Pro aangeschaft. Nadat ik de dashcam ingebouwd had was er een klein probleem namelijk de dashcam op de achterruit werkte niet. Contact opgenomen met Camigoo en daar werd ik goed geholpen . De dashcam werkte nadien. Goede services.

Antwort von Camigoo
Een paar maanden geleden de X30 Pro dashcam gekocht bij Camigoo nadat mijn vorige dashcam het na 12jaar begeven had.
Ik ben nog steeds uiterst content met de werking van de dashcam en kwaliteit van de beelden. Het is ook bijzonder gemakkelijk om de beelden te bekijken via smartphone en eventueel op te slaan.
Het contact met de klantendienst verloopt snel en professioneel. Je vragen worden goed beantwoordt en ze nemen de tijd om je verder te helpen. Was dit maar overal zo.

Antwort von Camigoo
Paar maanden geleden 2x de D1 Pro besteld, vanaf dag 1 super tevreden over deze camera. Helaas na enige tijd van beiden de bevestigingsvoetjes defect. Na een mailtje naar Camigoo hierover, kreeg ik gelijk een berichtje terug met de mededeling dat ze dezelfde dag nog nieuwe voetjes zullen opsturen. Top service en een volgende camera bestel ik zeker weer bij Camigoo.

Antwort von Camigoo
The product works great and the customer support is the best ever experienced. Some issue to get the parking mode to work but actually, thanks to the hardwire kit i've come to know that my battery was dying. After replacing it, everything works great and Niels has been extremely helpful and clear throughout the entire process. 6 stars if i could

Antwort von Camigoo
Later nog een vraag gemaild over uitbreidbare opslag. En tot in de kleinste details tips gekregen om de dashcam juist in te stellen en welke kaart ik eventueel nog zou kunnen kopen met alles specificaties benoemd.
Helemaal top! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen!
Thanks Camigoo!

Antwort von Camigoo
Dash camera D1 Pro voldoet aan de verwachtingen.
Prima service probleem met de raambevesteging snel en tot tevredenheid opgelost.

Antwort von Camigoo
Zeer goede service, de bevestigings steun voor op de voorruit paste niet op de dashcam.een e-mail gestuurd andere dag een nieuwe steun thuis. klantenservice is zeergoed bereikbaar.
Ik ben zeer tevreden met de dashcam de beelden zijn duidelijk en de dashcam is makkelijk in te stellen.

Antwort von Camigoo
Vandaag de Camigoo D1 Pro dual dashcam besteld.
Allereerst Reviews gelezen, alleen maar positief.
Had zelf nog wat vragen en werden direct telefonisch en via de mail beantwoord.
Prima service.

Antwort von Camigoo
Na contact via mail, direct een antwoord. Na enkele reacties probleem opgelost. Super bedankt

Topbedrijf.
Gisteren besteld, vandaag in huis. Dashcam is heel eenvoudig te plaatsen en te gebruiken. De beelden zijn van hoge kwaliteit. Door mijn onhandigheid had ik een klein probleempje, maar dit werd na een mailtje meteen opgelost.
Camigoo is een echte aanrader, zowel voor snelle levering, kwaliteit en service.

Antwort von Camigoo
Goed product, prima beelden overdag en 's-nachts. Helpdesk reageert vlot en denkt mee.

Antwort von Camigoo
Bij het zoeken naar een dashcam zag ik na een tijdje door de bomen het bos niet meer. Door een bericht van de ANWB toen bij Camigoo terecht gekomen. De dashcam is onopvallend, dat vond ik belangrijk en niet te ingewikkeld. De verhouding tussen prijs en prestatie is heel goed. Eigenlijk wilde ik er een zonder display, maar omdat deze camera zo klein is, is het in geen geval het zoveelste beeldscherm dat 's avonds storend in mijn gezicht schijnt. Ik heb hem rechts van mijn spiegel aangebracht en zo nergens last van. De opnames zijn helder, 's nachts laat het nog te wensen over, maar dat is bij alle dashcams zo.
Eerlijk gezegd was er een probleempje met de ontvangen dashcam en moest ik contact met de klantenservice opnemen, maar dit werd heel professioneel en snel opgelost. Je merkt dat de mensen hun werk leuk vinden en er alles aan doen om hun merk naar voren te brengen. Ik wens het Camigoo team daarom ook veel succes en hoop dat de lezers hier, die nog geen dashcam hebben, jullie ook een kans geven.

Antwort von Camigoo
Had via Bol.com een Camigoo D1 Pro dashcam gekocht. Bij montage op de voorruit van mijn auto wilde ik de camera een beetje bijdraaien. Daarbij maakte ik een fout en brak ik het beugeltje af. Via de website smorgens contact gezocht met Camigoo. Kreeg smiddags al berichtje terug dat ze me kosteloos een nieuwe beugel zouden sturen, die inmiddels al in de post zat. Twee dagen later had ik hem in huis. Dashcam werkt nu perfect. Zeer goede service van Camigoo

Antwort von Camigoo
Een duidelijke site met overzichtelijke keuzes, goede productinformatie en een heldere nederlands talige gebruiks- en inbouw handleiding. Mooi, helder, overzichtelijk beeldscherm en overzichtelijke bediening van het apparaar. Ik voel mij een stuk veiliger !!

Antwort von Camigoo
Dashcam besteld en snel geleverd gekregen (volgende dag). Tijdens het bestelproces liep ik op de één of andere manier 10% korting mis dat na een mailtje zonder mokken alsnog wordt teruggestort. Tijdens installatie brak een klein plastic glijdertje op de zuignap om de camera aan te bevestigen af. Gisteren gemeld en ook dat werd meteen geregeld vandaag. Ook nog desgevraagd extra aanwijzingen gekregen hoe ik verbinding tussen camera en dashcam kon realiseren. Ik moet zeggen alles werkt perfect en heel mooi stabiel en contrastvol beeld en opnames. Bedankt Niels voor de prima service.

Antwort von Camigoo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.