webshop activiteiten zijn beëindigd Bewertungen 375

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hierover kan ik kort zijn, 100% tevreden. Levering correct zoals belooft en geen verschil bemerkt met een Canon accu. Eén verschil was er echter wel en dat was de prijs, dus CameraVoeding.nl staat bij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een aantal keer eerder accessoires aangeschaft bij de Verkoper. Bij mijn eerste bestelling was ik al bijzonder positief over de uiterst scherpe prijsstelling, en de vlotte wijze van communicatie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Rien Hettema was mijn contactpersoon, hij volgde alles persoonlijk op, mailde zelfs na 22u terug en gaf me meer dan voldoende hulp bij wat ik precies zocht. Producten ook tijdig ontvangen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had een accu nodig voor een oude camera en deze via markplaats bij de verkoper gevonden. Na bestelling een telefoontje gehad dat nieuwe zending onderweg was. Dit ook om geen grote voorraad te hebben... Mehr ansehen

1. Fotoladen
  2. Fachhandel für Batterien

Vom Unternehmen geschrieben

Onze webshop activiteiten zijn beëindigd. Met veel plezier zijn wij onze klanten van dienst geweest.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

prima product, iets langere levertijd

prima oplader.
de levertijd duurde iets langer dan bij andere leveranciers, die tegenwoordig vaak al de volgende dag leveren. Verder alles prima.

16. Januar 2016
webshop activiteiten zijn beëindigd-Logo

Antwort von webshop activiteiten zijn beëindigd

Fijn om te lezen dat uw bestelling, de oplader, naar uw wens is. De bezorging wordt uitgevoerd door PostNL waarbij ook bij ons “Next day delivery” de standaard is. Dit kan alleen niet gegarandeerd worden. Sterker nog, dit mag eigenlijk zelfs niet eens “gegarandeerd” worden. Bij geen enkele winkel, tenzij er uitsluitingen bij staan, vaak in de kleine lettertjes.

Door diverse factoren bij de postdienst kan iedere levering alsnog vertragen. Denk aan weeromstandigheden (weeralarm, gladheid), sorteerfouten in een postcentrale, stakingen bij de bezorgers, of gewoon en menselijke fout door een postmedewerker.

Daarnaast is PostNL ook gewoon een zelfstandig bedrijf dat geld moet verdienen en spijtig genoeg regelmatig forse bezuinigingen doorvoert waardoor minder mensen meer werk moeten doen. Drukte bij de postmedewerkers kan er eveneens voor zorgen dat postzendingen langer nodig hebben om aan te komen.

Wij willen uiteraard ook het liefste dat al onze verzonden bestellingen altijd de volgende dag aankomen bij onze klanten, maar 100% bezorgingzekerheid voor de volgende dag is helaas onhaalbaar.

Daarom zorgen wij er in ieder geval voor dat zo goed als alles direct uit onze eigen voorraad beschikbaar is, en alle bestellingen die op tijd bij ons binnenkomen nog dezelfde dag met de post meegaan. Vanaf daar geven wij de post uit handen aan PostNL. Afhankelijk van de regio waar de verschillende poststukken naartoe moeten, zullen plusminus 8 van de 10 zendingen de volgende dag aankomen en de andere 2 één of twee dagen later.
Soms komen alle zendingen voor een week lang allemaal de volgende dag aan. Maar andersom kunnen ook bijna alle zendingen vertraagd raken als er iets gebeurt bij de postdienst.

Hopelijk helpt deze toelichting op de levertijd om een completer beeld te krijgen over de postzaken die op de achtergrond spelen bij een webwinkel.

Met vriendelijke groet, deverkoper.nl Klantenservice

Snel geleverrd

Na de bestelling die erg makkelijk ging was de levering ook super snel dus lof voor deze site

14. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goeie en betrouwbare online shop

Net voor kerstdag een extra batterij besteld. Toen ik na het weekend van Kerstdag niets van hen hoorde schreef ik een mail om te luisteren hoe dat kwam. Ik kreeg heel snel antwoord, dat het pakje al was afgegeven bij post.nl en de mails met de bevestiging van de order en de link naar post.nl waarschijnlijk in mijn spam terechtgekomen waren. Inderdaad... het pakje werd de 1ste werkdag na de Kerst afgeleverd bij post.nl die het pakje pas afleverden op 5 JANUARI! Besluit: deverkoper.nl levert snel, communicatie is snel en heel degelijk en het geleverde product is super. Daar kan post.nl een puntje aan zuigen!

6. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies en een uitstekende sevice

Voor mijn camera een nieuwe accu besteld. Het type stond op mijn oude accu. De accu werd netjes opgeladen maar gaf bij gebruik op de camera "een communicatie fout". Ik kon de accu omruilen voor een andere en kreeg het advies om een ander type te kiezen die twee keer zoveel vermogen bezit. Dit voor een meer prijs van €6,--. Hiervoor kon ik de kortingsbon van € 5,- gebruiken. De accu doet het prima.

6. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een geweldige service, en product (batterijgrip) was netjes ingepakt

Ik heb hem al gegeven en je had mn vriend zijn gezicht moeten zien,
Was dus erg leuk om te zien en hij is er ontzettend blij mee.
De volgende aankoop gaat nog een extra batterij worden dus wij zijn zeker te spreken over jullie!
We kunnen niks anders zeggen dan een top bedrijf!

De aankoop van de batterij is ondertussen ook gedaan en kan niks anders zeggen dan geweldig bedrijf en geweldige levering!
top!!

5. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ouderwetse service in een modern jasje

Nadat ik in eerste instantie een automatisch antwoord kreeg op mn mail,als bevestiging van ontvangst naar later bleek, heb ik uitgelegd dat ik moeite had met het oerwoud van informatie in de verschillende aanbiedingssits.
Hierop ontving ik een persoonlijke mail met uitvoerige uitleg omtrent het niet aanwezige zeldzame product en daarnaast een waardevolle informatie dat het artikel als gebruikt op marktplaats werd aangeboden.
Dit met vermelding van advertentienummer en een link.
Ik heb hierop een bod kunnen uitbrengen op dit schaars artikel en wacht de reactie af van de verkoper.
Hulde aan de benadering en sociale begeleiding van deze verkoper.

wim van drunen-Amsterdam.

4. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie en vriendelijke sfeer.

Ik ben volledig tevreden. De levertijd was snel. Ik testte de producten en zij in uitstekende conditie waren. De producten werden verzegeld in een beschermd pakket om zij te beschermen tegen beschadiging. De producten zijn hun prijzen waard. Ik zal niet aarzelen om nog meer producten te kopen want dit is een trouwbare verkoper. Mijn producten waren nieuwe (Canon EOS700 batterijgrip met batterijen en SONY Alpha350 batterijgrip met twee nieuwe batterijen). Chin Alfred Ajinge

27. November 2015

Goed en vriendelijk geholpen

Reeds bij de bestelling had ik al een heel goed gevoel over dit bedrijf.
Maanden later, toen er iets mis leek te zijn met mijn aankoop, heb ik weer contact met hen opgenomen en werd tot mijn verassing weer, net als bij de eerste bestelling, erg goed en vriendelijk geholpen. Ik heb me dan ook voorgenomen om mijn toekomstige aankopen, van artikelen binnen hun assortiment, in principe bij deverkoper te gaan doen.
Zij hebben mij een goed gevoel gegeven door de concrete positieve reacties.

19. November 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr