Cafekyst Bewertungen 40

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt sted med super atmosfære og ofte levende musik som vi var flere der sang med på ved besøget. Når man besøger stedet “kan det forekomme” at man pludselig snakker med gæster ved nabo bordet fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig personale, den nye tjener der var startet i dag gjorde betjening til UG. Hurtig betjening ved bordet og i baren. Høflig, smilende personale. Kokken skal have ros for at anrette stjerneskuddet... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besøge den 13.8.23 jeres Cafe, hvor vi bestilte Rib eye til 249.00 med bearnaisesauce med garniture og bagt kartoffel. Rib eye, var en stor klump senet sejt kød, garnituren slatten, og den bagte k... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt sted med super atmosfære og ofte…

Når man besøger stedet “kan det forekomme” at man pludselig snakker med gæster ved nabo bordet fordi stemningen er så afslappet.
Dejlig mad, god betjening og rigtig god beliggenhed.

Forstår ikke de brokkehoveder/divaer som giver 1 stjerne men de har nok haft en dårlig dag eller været særligt uheldige.

14. August 2025

NUL stjerner

NUL stjerner
Aldrig har jeg mødt så arrogant en (betjening)
Bord var bestilt godt en uge i forvejen inderndørs.
Og da vi møder op, godt en time tidligere, men masser af plads
Får vi besked på at der var selskab og vi kun kan sidde ude
Vi kan sidde os udenfor eller lade være
Vi pointere at vi jo havde bestilt bord men det kunne de ikke tage sig af
Mage til arrogant opførsel samt at de ikke var på nogen måde
Imødekommende
Sæt aldrig jeres ben der
De er ubehøvlede og frække i opførsel.
Og ekstremt snobbede 🫣
Vi er nu taget på café Vivaldi Enø
Hvor vi blev taget godt imod med et smil

23. August 2025

Kedelig oplevelse

Kedelig oplevelse. I forbindelse med min fødselsdag skulle vi på Cafe Kyst og spise. Der blev bestilt grillet oksefillet og pastaret. De oksefilletter der blev serveret, havde ikke skyggen af de havde været på grill, bestilte medium men ikke skyggen af lyserød, nej kødet var kedeligt og gråt.Mener der er fedtkant på oksefillet, men den var forsvunden. Desuden var den ene ret rå indeni, så der blev tilbudt en kalvemørbrad, fint tilbud. Men det viste sig at være 2 kødklumper der smagte som havde de været i friture, de smagte af fritureolie. Der kunne ikke skæres i kødet, det trevlede som var det en oksesteg der havde fået for meget. Tilbehør, broccoli som var gult og smattet, små kartofler som var bløde og kedelige.
Pastaret med oksefillet og kylling, God smag, men kødstykker var små terner, det var ikke tarteletter der blev bestilt. Har besøgt stedet i 2024 hvor maden var lysår bedre end den oplevelse vi fik idag.
Virker ikke som det var friske råvarer vi fik.

17. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig stemning og super god betjening

For 2.gang deltog vi i Lørdags arrangement med 3 retters menu og levende musik. Maden var perfekt, stemningen i top og tjenerne var utrolig opmærksomme, meget venlige og leverede en perfekt betjening.
Andre gange har vi besøgt cafeen til kaffe eller gløg og æbleskiver. Altid super venlig betjening og velsmagende kaffe og tilbehør.
Jeg kan kun give Cafeen mine varmeste anbefaling - vi vil helt sikkert fortsætte med at besøge denne hyggelige Cafe

18. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rod i deres reservationer og dårlig service.

Vi har altid nydt at gæste Cafe Kyst på stranden i Karrebæksminde, og er kommet der jævligt. Ved besøg for ca. 3 uger siden reserverede vi pladser til et lille fødselsdags selskab på 8 personer.
Midtvejs ringede vi og tjekkede om alting var ok. Det var det, var svaret.
I går gik jeg, lige inden gæsterne skulle komme, ind for at chekke alt var i orden, men fik nu den besked at der ikke var plads til os, da der var kommet et selskab der lagde beslag på hele lokalet. De kunne forøvrigt heller ikke finde vores reservation. Aldrig har vi oplevet noget lignende så tommel ned fra os til Cafe Kyst.

19. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En lidt kedelig oplevelse i dag

En lidt kedelig oplevelse i dag. Bestilte takeaway med bl.a. bruschetta, ribeye og en børneburger. Salaten til bruschettaen så noget trist og kedelig ud. Havde bedt om der ikke var oliven i. Men der var alligevel oliven i. Blev ikke spurgt hvordan kødet skulle steges og fik desværre ikke selv sagt hvordan det skulle være, så kødet var godt gennemstegt og tørt. Grøntsagerne var meget smattede. Håber vi får en bedre oplevelse næste gang.

27. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalet var nærværende på…

Personalet var nærværende på professionel måde: ikke for meget ikke for lidt.
Meget høflige og glade
Maden smagte virkelig godt og var meget indbydende
Kan klart anbefale dette sted, der ligger lige ud til vandet med læ fra glasplader og aftensol

15. September 2024

En fantastisk oplevelse

Vi var gæst på Cafe Kyst d.d. i forbindelse med en familie komsammen. En helt fantastisk oplevelse.
Vi havde på forhånd aftalt med Cafe Kyst, at bestille maden på forhånd, da vi var 10 personer, der ønskede vidt forskelligt mad, efter menukortet.
Vi ankom kl. 13.00, og efter aftale skulle vi spise kl. 13.30, og selv om der rigtig mange andre mennesker til frokost, kom vores mad til den aftalte tid, alt var varmt og lækkert, og ingen ventede på maden.
Vi blev betjent af et smilende personale, og fik en fantastisk service, i alle de timer vi sad der.
Vi kommer helt sikket igen, og kan kun anbefale at besøge Cafe Kyst

1. September 2024

Fødselsdags frokost

Jeg var gæst på cafe Kyst den 26/7-24 ifm en fødselsdagsfrokost. En helt igennem dejlig oplevelse. Vi var 10 personer, som valgte forskellige retter, men maden blev serveret meget hurtigt og samtidigt, af venligt og imødekommende personale. Min egen ret, Cæsar salat smagte skønt, og jeg hørte også kun rosende ord om de øvrige retter.
Et dejligt sted, fantastisk fin service , jeg kommer meget gerne igen .
Lisbeth P.

26. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr