Cafe Valentin Bewertungen 181

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle ha en lille hygge øl på café Valentin i Rungsted, med min svigerfar, som er en ældre mand. Vi bestilt en lille Tuborg classic og en lille Pepsi Max. Min svigerfar betalte og tjekkede ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Cafe Valentin - Hillerød Har prøvet deres kyllingesalat m. avocado en del gange, har altid været rigtig god, men det gik dog helt galt 9 Nov. Salaten lignede ikke sig selv,, istedet var der kommet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kommer som gæst , inviteret af gode venner. Uha café i Hillerød , det lyder ikke af de store kolonariske oplevelser. Men skam dig man !. Rigtig hyggelig lokale , varm og emmer af hygge. En tiltalend... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klammeste mad jeg nogensinde har fået serveret. Absolut ikke pengene værd. Jeg bestilte en pastaret med rejer og laks, som i virkeligheden kun vil mætte en 2 årig! Pastaerne kunne tælles på en hånd,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker brunch!

Min datter og jeg fik i dag brunch på Café Valentin, Hillerød. Vi fik en meget behageligt og imødekommende behandling. Stedets byg-selv brunch var helt suveræn og i meget generøse portionsanretninger. Vi oplevede en meget positiv stemning og besøger meget gerne caféen igen!

13. März 2022

Mega dårlig service

Mega dårlig service
Øl
75 cl: 64,-
40 cl: 59,-

Bestilte en 75 cl øl. Da mad og drikkevarer kom var det en 40 cl øl. Fik en forklaring at de ikke havde fået 75 cl glas!
Da jeg senere i frokosten ville bestille mere øl skulle jeg betale samme pris for endnu en 40 cl.
Forventede godt nok at de var så serviceminded at de selvfølgelig ville servere endnu en 40 cl til prisen af hvad én 75 cl koster.....
Maden middelmådig, dyr i forhold til kvaliteten.
Første og sidste gang hos Valentin.

11. März 2022

Øv oplevelse

Ekstrem dårlig service. Vi ventede lang tid på vores drikkevarer, selvom vi både havde bestilt øl, vin og softdrinks… Derudover bestilte vi en pasta, bruger og bøf, hvor alle retter var fuld gennemstegt. Øv øv øv… Vi havde endda forespurgt en stegning på medium… Mørbradbøffen blev sendt tilbage til køkkenet, dog kom den retur med sener, som var uspiseligt!
Derudover endte vi med at betale fuld pris selvom vi fik en uspiselig bøf… Øv at bruge 1500kr+ på en aften ude på valentin, og få en øv oplevelse…

4. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt af helved til i Hillerød.

Helt af helved til i Hillerød.. den ene gang var der var maden god men servicen elendig.. vi gav det en chance til pga maden, men det var HELT elendigt! Vi fik meget kort tid til at bestille, det var da ok.. vi fik maden efter 40min, kunne SLET ikke få kontakt med personale undervejs(selvom de gik lige forbi bordet) da bøffen ikke helt var som ventet men vi spiste det og tænkte at det gik an.. så blev tallerkener fjernet og sagde vi ville bestille dessert.. knap en time gik der før vi fik kontakt og kun ved at sige meget højt i lokalet om man kunne få lov at bestille dessert! På det her tidspunkt når man at dykke i aftenens humør alene grundet irritation over serviceniveauet.. Vi bestiller to slags hvor den ene er en dessert på menukortet med cookie og tilbehør.. vi får en cookie på en tallerken uden noget som helst andet… vi sagde udtrykkeligt og pegede i menukort hvad der var ønsket.. i de lange ventetider var der kun ungt personale der snakkede privat og hang ved disken når de altså ikke flirtede meget tydeligt med et bord unge mennesker som der blev kredset godt om, alle øvrige blev blot overset.. servicen hos valentin er helt skæv! maden er ok, servicen VIRKELIG dårlig…….!!

8. Januar 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God mad

God mad. Måtte dog vente længe på at blive serviceret men tror mere det skyldes underbemanding og travlhed. Ellers fin service.

26. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var der her til aften med min veninde

Var der her til aften med min veninde. Dejligt at der var tændt lys på bordene.
Intet sigende personale som gemte sig bag baren
Flad cola og virkelig dårlig mad. Altså helt igennem dårlig
Mine nachos havde en sø af olie helt ærligt.
Min venindes wok var så intetsigende og rejerne var rå.

Kom on i har alle muligheder for at lave din cafe mad og i har kunder som gerne vil betale prisen hvis maden er god
Café mad er jo ikke gormet men skal være bedre end nettos frysemad og det var det ikke

25. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var på cafe valentin i dag den 21/7-21…

Var på cafe valentin i dag den 21/7-21 bestilte 2 stk højtbelagt smørrebrød med hønsesalat til 85kr pr styk . Hønsesalaten var en købe salat evt k-salat til den pris burde det være hjemmelavet. Følger mig meget snydt . Sagde det til tjeneren hun stod og grinede af mig ,ikke ok. DET ER SIDSTE GANG JEG SÆTTER MINE BEN DER.

21. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besøgte café Valentin i Hillerød…

Besøgte café Valentin i Hillerød 16/7-21.
Personalet virkede meget ligeglade og ugidelige. Bestilte en bøf på 280 g. Den lignede dog en på 150 g.
Vi kommer helt sikkert IKKE forbi igen!!

17. Juli 2021

Dårlig oplevelse

Ville drikke en kop kaffe med en veninde på cafe valentine i Rungstedhavn. Sætter os ned venter 15 min på
Menukort, får menukort. Vil bestille kaffe men får så at vide at de ikke kan lave kaffe fordi de ikke har tid til. Oversæt til dansk “gå herfra hvis i ikke vil bestille det store aftensmad”. Hvad med ekstra personale eller fjerne kaffe fra jeres menukort. Får dårligt!!

13. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold op en dårlig oplevelse

Jeg besøgte Café Valentin i Hillerød og det fortryder jeg meget!
Den ansat, der skulle tage imod bestillingen var simpelthen ude af denne verden. Vi skulle afgive bestillingen MINDST syv gange før han forstod det. Det var en helt normal bestilling og der var intet at misforstå. Han stod i flere minutter og fumlede med bestillingssedlen. Vi hørte oven i købet, at samme ansat også fumlede med bestillingen ved bordet ved siden af.

Jeg kommer ALDRIG til at besøge Café Valentin i Hillerød igen!

Tilføjelse:
Vi fik udleveret noget forkert flere gange og der blev serveret med dårlig fremtoning fra den ansatte.

30. Juni 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr