Bymettep Bewertungen 16

2. Gold- und Silberhandelsgesellschaft
  3. Schmuckdesigner
  4. Tierbestattung

Vom Unternehmen geschrieben

Unik Dansk håndlavet smykker. Alle mine glasperler og smykker er håndlavede. Jeg lader mig gerne inspirere af naturen, og drager det med ind i min unikke smykkeverden Nogle af mine smykker er galvanisere organiske materialer, som herefter bliver belagt med sølv eller 14 karat guld. Jeg arbejder udelukkende med ædle metaller. Jeg håber du vil synes om mine smykker, og jeg glæder mig til at skabe et smykke til lige netop dig. Jeg har ingen fysisk butik, men det er altid muligt at lave en aftale og at komme forbi og se hvad jeg har på værkstedet.  En af mine særlige smykker er smykker, hvor aske fra kremeret kæledyr eller hår/pels kan indgå. Det er også muligt at få et armbånd flettet af halehår fra din hest/pony. Se mere under kærlighedssmykket og For Glem Mig Ej smykket. Smykke Design By Mette P er medlem af Dansk Ædelmetalkontrol. Mine smykker stemples med to stempler - MEP, som er Smykke Design By Mette P´s navnestempel, og 925, som bevis for sølvets ægthed.  Jeg tilbyder også forgyldning med 14 karat guld. Besøg: www.bymettep.dk

4.5

2 Sterne
1 Stern

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Jeg har fået lavet et meget smukt smykke med min afdøde hunds mælketænder. Jeg kunne ikke have drømt om et flottere og smukkere smykke. Jeg blev så rørt da jeg så det.

Mette har været så sød og hjælpsom, svarer hurtigt og god betjening og vejledning.

13. April 2026

Kære Maria.
Tusind tak for din rørende og smukke anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig, at du vil dele din oplevelse.

Det glæder mig helt ind i hjertet at høre, at smykket med din hunds mælketænder har kunnet leve op til dine drømme – og endda mere til. Jeg ved, hvor stor en kærlighed der ligger bag, og det er en ære for mig at få lov til at skabe noget så personligt og betydningsfuldt.

Tak for dine varme ord om min service – det betyder rigtig meget. Jeg gør mig umage for, at du føler dig tryg og godt guidet hele vejen 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået lavet den fineste halskæde med…

Har fået lavet den fineste halskæde med en tand i, hun er vanvittig dygtig og til en god pris ❤️jeg er meget taknemmelig, hun er samtidig mega hurtig til at svare og er meget hjælpsom. jeg var meget nervøs for om tanden kom frem og hun var meget sød til at informere da den var landet. samtidig gik det hele meget hurtigt.

kan kun sige en ting det er tak for dig og dit fantastiske arbejde.

8. April 2026

Antwort von Bymettep

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse ❤️

Det betyder virkelig meget for mig, at du havde en god oplevelse – især når det er noget så personligt og betydningsfuldt som et smykke med en tand. Jeg ved, hvor meget tillid det kræver, og jeg er så glad for, at jeg kunne give dig tryghed hele vejen igennem processen.

Det var en fornøjelse at lave din halskæde, og jeg er taknemmelig for, at du valgte mig til at skabe noget så særligt for dig.

Jeg anbefaler helt sikkert BymetteP

Jeg bestilte 2 halskæder og et par øreringe af Mette med aske og hår fra min hund.
Øreringene special lavede Mette specielt efter mit ønske, da hun ikke havde præcis dem jeg havde i hovede i sit sortiment, og halskæderne valgte jeg i sortimentet på hjemmesiden.
Undervejs i forløbet var der hele tiden kontakt om hvor langt i processen vi var, hvilket gav tryghed i en svær tid.
Resultatet som kom med posten var helt unikt og jeg er simpelthen så glad både for mine smykker og for Mettes gode service. Tusinde tak Mette.

24. Februar 2026

Hej Aisha.
Tusinde tak for dine smukke ord og for tilliden til at skabe dine mindesmykker ❤️

Det har været en stor ære at få lov til at fremstille både halskæderne og de specialdesignede øreringe til dig - især når de bærer så dyrebare minder.
Jeg er glad for, at du har følt dig tryg undervejs i processen, for netop nærvær og dialog betyder meget for mig, når jeg arbejder med minder fra et elsket kæledyr.

Tak fordi du deler din oplevelse - og fordi jeg måtte hjælpe med at skabe noget helt unikt, som kan følge dig videre.
Kærlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød, professionel, og meget empatisk.

Mette var ikke bare super professionel, men også utroligt behagelig og omsorgsfuld at høre på, da det kom til bestilling af smykke med min kats pels.

Smykket endte med at koste mig 780 kroner, med levering, og med det fulgte en fin lille æske med et resin hjerte på æsken med hendes pels i, selve hjertet med pels i, et certifikat på at det var min kats pels (med billeder af hende), og der resterende pels og aske der var tilbage.

Alt i alt gjorde hun en super ubehagelig oplevelse mere overskuelig, og forevigede virkelig det vigtigste væsen i mit liv, på en helt fantastisk måde. ☺️

26. Januar 2026

Antwort von Bymettep

Kære Kraka. Tusind tak for din fine anmeldelse, og det varmer mit hjerte at du er tilfreds med det hele:-) Det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan hjælpe andre i en svær tid, efter at de har mistet deres kæledyr.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Håndværk og kundeservice helt i top!

Fik lavet et meget smukt glashjerte med aske fra min dejlige hund, fik et meget fint certifikat for ægthed med, med fine billeder af Freja, og en tilpasset lædersnor. Alt er så fint og flot lavet og Mette svarer hurtigt på spørgsmål, man føler sig virkelig godt behandlet.

8. Januar 2026

Kære Tomas

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og for de smukke ord.
Det betyder utrolig meget for mig at høre, at glashjertet med Frejas aske og de små detaljer omkring certifikat, billeder og lædersnor har givet mening for dig.

Det er en stor tillid at få lov til at skabe et minde om en elsket hund, og jeg er glad for, at du har følt dig godt behandlet hele vejen.

Dybt imponeret!

Fik forgyldt gamle smykker på fineste vis! Jeg er dybt imponeret over både kvalitet og pris! Stor tak!

9. Dezember 2025

Kære Rikke,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Det betyder virkelig meget at høre, at du er imponeret over resultatet, og at både kvalitet og pris levede op til dine forventninger.

Det har været en fornøjelse at forgylde dine gamle smykker og give dem nyt liv.
Tak fordi du valgte mig – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Mette – Smykke Design By Mette P

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. Mette har vist en enorm fleksibilitet i forbindelse med design af et guld smykke med en gladperle andetstedsfra ❤️ enormt kærlig og omsorgsfuld behandling 🌸 jeg glæder mig til at modtage det, når jeg engang har fået udvalgt billeder til certifikatet. Det er til gengæld ganske svært.

28. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse at købe hos Mette

Min tro følgesvend gik bort i December. Jeg kontaktede Mette for at få et minde om ham jeg kunne bære på mig. Jeg købte et armbånd med et askesmykke, et hjerte og en pote. Fortrød at jeg ikke havde bestilt en ring istedet, så kontaktede Mette for at høre om der var mulighed for at få lavet en ring ud af det, hvis jeg sendte armbåndet tilbage. Mette kreerede en meget smuk ring til mig. Da jeg modtog pakken fra Mette indeholdt den ikke kun en ring, men Mette synes det var synd det oprindelige askesmykke der ikke direkte kunne sættes på ringen gik tabt, så jeg modtog også en halskæde med det gamle askesmykke - og det UDEN merberegning. Helt FANTASTISK gestus, tusind tusind tak Mette, nu har jeg ikke kun et, men 2 skønne minder om min skønne Zeus. Af hjertet tak

18. Februar 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse. Det rører mig dybt at høre, at jeg kunne hjælpe med at skabe et varigt minde om din kære Zeus, og at du nu har to smukke smykker, som du kan bære med dig. Det betyder alt for mig at få muligheden for at bevare minder og bringe trøst i en svær tid.

Jeg sætter stor pris på din tillid og de venlige ord, du har delt, og jeg er glad for, at min lille gestus har kunnet gøre en forskel for dig. Din oplevelse er netop den grund, jeg brænder for mit arbejde – at skabe unikke og personlige minder, der rører ved hjertet.

Mange tak igen, og husk, at jeg altid er her, hvis du har brug for mig.

Med venlig hilsen,

Varmeste anbefalinger herfra

Utrolig smukke smykker og Mette er virkelig behagelig, tryghedsskabende, imødekommende for ønsker og yder en super kundeservice ❤️
Jeg kan absolut kun give de største anbefalinger herfra - er alle pengene værd og mere end det ❤️

24. November 2024

Antwort von Bymettep

Tak for den fine anmeldelse, dejligt du synes om dine smykker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside og nem bestilling

God hjemmeside og nem bestilling. Fik tilsendt mit mindesmykke i flot og lækker indpakning med et personligt certifikat med selvvalgte billeder af min afdøde hund. Virkelig fin service og et smukt smykke. De hår der er for meget, får man endda retur. En god oplevelse i en meget svær tid. Anbefaler gerne.

10. Juli 2024

Kære Rikke
Tak for din fine anmeldelse😊 Jeg er glad for du synes om dit smykke🐾❤️
De bedste hilsner fra Mette P

5 stjerner er ikke nok

Virkelig fine smykker, hun laver. Meget god service... du får mere, end du betaler for. Jeg kan varmt anbefale Mette, og kunne jeg give 10 stjerner, så gjorde jeg det.

6. August 2023

Tusind tak Tina🥰🐾

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give flere stjerner

Hvis jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det.
Jeg har ledt efter et billigt smykke, da mit budget ikke er så højt, og da jeg så Mettes hjemmeside virkede det som noget godt. Jeg ringede ind 2 gange fordi jeg havde spørgsmål, og Mette var meget sød begge gange, hun svarede på de spørgsmål jeg havde, og sagde, at jeg bare kunne ringe igen, hvis jeg havde flere spørgsmål.

Jeg bestilte 2 lav selv halskæder i tirsdags, og den er allerede ankommet i dag, 2 dage efter.

Indpakningen er flot, og beskytter smykkerne, den er meget mere personlig, end hvis man havde bestilt fra en stor virksomhed.

Jeg er virkelig glad for det jeg har fået, og vil købe der igen, hvis der nogensinde er brug for det :)

20. April 2023

Antwort von Bymettep

Kære Per. Tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for at det jeg nyder at lave, også er noget i synes om. I skal altid være velkommen til at ringe, jeg er her for jer dejlige kunder.
De bedste hilsner fra Mette P

Rigtig god service!

Jeg havde fået købt et halssmykke i sølv; men som jeg senere fandt ud af skulle være guld. Efter at have kigget nettet tyndt for at sted, hvor det kunne blive forgyldt, faldt jeg over Bymettep. Da jeg ikke helt forstod måden hvorpå det skulle kunne lade sig gøre, valgte jeg at ringe til Mette.
Her fik jeg talt tingene igennem, og fik smykket sendt afsted et par dage efter. Hurtigt efter kom smykket tilbage, og hvor var det dog blevet smukt.

Tak for god vejledningen, og service!

16. Juni 2021

Antwort von Bymettep

Hej Stephanie. Tak for den fine omtale,og dejligt jeg fik lov til at forgylde dit smukke vedhæng. Kh Mette P

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr