Bykirk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle bestille en halskæde til en pædagog der stoppede i min datters børnehave. Ringede til Johanne, da det så lidt stramt ud med leveringstiden. Hun lovede at hvis jeg købte med det samme, så ville... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en god oplevelse at handle hos Bykirk, fordi hjemmesiden var bygget godt op, indbydende billeder og heldigvis levede produktet helt op til markedsføringen. Smykket, som jeg købte til min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukt håndlavet sæt øreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har købt af Johanne Kirk tidligere og også denne gan... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke smykker af høj kvalitet -og en…

Smukke smykker af høj kvalitet -og en yderste stor og rummelig hjælpsomhed.

9. Juni 2024

Hej Hanne,
Tak for at give mit firma så fin en anmeldelse. Jeg håber humlebien øreringen er tit i dit øre :)
Johanne team byKirk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition af min ordre.

Hurtig ekspedition af min ordre.
Fin personlig hilsen sammen med leveringen, og meget tydelig information ift evt returnering af varen.

3. Mai 2024

Kære Dorte,
Tak for din fine anmeldelse af at bestille et smykke fra byKirk.
Det sætter jeg stor pris på :)
De bedste hilsner guldsmeden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ByKirk laver virkelig smukke ting

ByKirk laver virkelig smukke ting. Dertil en god kommunikation og hurtig service. Varme anbefalinger herfra.

1. Mai 2024

Antwort von Bykirk

Mange tak for din fine anmeldelse, Sine!
Jeg er glad for at høre, at du syntes om Søhest vedhænget :)
De bedste hilsen guldsmeden

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smukke Smykker

Johanne er en fornøjelse at handle med - og jeg er rigtig glad for de smykker - og det fine håndværk, som hun har lavet til mig. Varme anbefalinger herfra!

24. April 2024

Antwort von Bykirk

Tak Mia, for din fine anmeldelse af mit firma. Det var en fornøjelse, at måtte få lov til at lave en fin haletudse øreringe til dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtig levering, flotte smykker.

15. April 2024

Hej Eva
Det er jeg meget glad for at høre du syntes :)
Jeg håber, at deluxe øreringen forsat giver glæde i dine øre.
Mange hilsner guldsmeden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske og unikke smykker.

Fantastiske og unikke smykker.
Nem at bestille online og mega hurtig levering.

20. März 2024

Antwort von Bykirk

Tak Hanne for at bruge tid på at give min lille virksomhed 5 stjerner. Det sætter jeg stor pris på :)
Bedste hilsner guldsmeden

Smukke kvalitetssmykker

Johannes smykker er indbegrebet af kvalitet og godt håndværk - man er ikke itvivl om at der er lagt tid og kærlighed bag hvert eneste smukke håndlavede smykke. 5 super stjerner herfra!

27. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Kaja,
Tak for din meget fine anmeldelse af min smykker.
Bedste hilsner guldsmed

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skuffet over varens kvalitet.

Jeg synes ikke at der er overensstemmelse mellem fotografiet af mine tvist øreringe og varen. Jeg havde forventet at der var struktur i sølvet, som der er på hjemmesiden men det er helt glat.
Prisen er for høj ift kvaliteten af den lille fjeder som angivelig er håndlavet. Det ser ikke sådan ud.

26. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Eva

Der er struktur på alle de håndlavet Twist øreringe, som er lavet. En standard tråd, som skal igennem et øre, har ca. en trådtykkelse på 0,9 mm. Den har en begrænsning på, hvor struktureret den kan være. Som guldsmed overvejer jeg altid, hvor struktureret en ørering kan være, for at den stadig føles behagelig at komme igennem ens ører.
Du er som alle andre kunder også velkommen til at få dine penge tilbage eller bytte til en anden vare på min hjemmeside.

Guldsmeden Johanne Kirk

Super tilfreds med servicen

Super tilfreds med servicen. En fornøjelse at åbne pakken ved ankomst.

5. März 2024

Tusind tak, Louise.
Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med servisen.
Jeg håber, du nyder din skønne lyserøde perlekæde.

Mange hilsner
Team Bykirk

God oplevelse

Fine smykker, og med sød besked

3. Februar 2024

Kære Jane
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores smykker og den søde besked. Vi håber at se dig igen snart!
Venlig Hilsen
Guldsmeden Johanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt de flotteste Twist…

Jeg har købt de flotteste Twist øreringe og udelukkende haft gode oplevelser. Hurtig levering - skøn lille personlig hilsen - og oven i købet hurtigt svar med en lille video om, hvordan man lige fik dem til at sidde rigtigt på ørerne. Kæmpe anbefaling herfra.

22. Januar 2024

Kære Jette
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling! Det glæder mig meget at høre, at du er så tilfreds med dine Twist øreringe og oplevelsen hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Venlig Hilsen
Guldsmeden Johanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering , dejligt unikt produktb

19. Dezember 2023

Hej Viveca,
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glad for, at du sætter pris på vores unikke humlebier ørestikker. Vi sætter stor pris på din støtte!
Johanne Kirk
Team ByKirk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, fint indpakket og med lille hilsen.
Og selvfølgelig flot produkt

5. Dezember 2023

Antwort von Bykirk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætte pris på din støtte og håber at kunne betjene dig igen i fremtiden :)
Hilsen guldsmeden Johanne
Team ByKirk

Antwort von Bykirk

Vi er glade for at høre, at din oplevelse var problemfri :) Tak for at tage dig tid til at dele din positive anmeldelse. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.
Hilsen guldsmed Johanne
Team Bykirk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr