Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd med innehållet och kvalitet på produkterna i Goodieboxen! Så lyxigt att få så fina produkter, och att få en anledning att ta lite egentid med sig själv. Men även för att hitta en bra ansik... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkter men önskar att man kunde välja bort smink och annat och bara få produkter för ansiktet då man som kille inte har mycket nytta av läppstift, lösögonfransar, maskara etc. Att få möjlighet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kosmetikproduktanbieter

Über Goodiebox Sverige

Vom Unternehmen geschrieben

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

811 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

246 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Riktigt bra och prisvärt

Riktigt bra produkter! Har aldrig blivit besviken faktiskt. Riktigt prisvärt. Tokbra krämer,ansiktsmasker som räcker länge, parfymstick, scrub osv. Ibland har jag fått smink som inte är min färg, men då ger jag den till en kompis bara 👏🏼
Har även köpt andra produkter på deras hemsida 😍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har prenumerat I snart ett halvår

Har prenumerat I snart ett halvår. Fick en box I maj som var trasig, en produkt var inte ordentligt stängd och läckte över de andra produkterna I boxen. Tog kontakt med deras "kundtjänst" vilket i själva verket är en AI robot som lovar kompensation. Inget hände förstås, för det är ju en robot jag chattar med. September boxen vet vi alla att Goodiebox haft ett systemfel och skickat allas boxar kors och tvärs landet. Men innan jag blev varse om det, fick jag spendera 50 min telefonkö hos Bring som tillslut ger mig informationen. Jag tycker det är så otroligt svagt att företag att utesluta en kundtjänst I form av riktiga människor. Det är ju helt omöjligt att lösa problem när man inte får komma i kontakt med någon. Abonnemanget är nu uppsagd. Tycker företaget skjuter sig själva i foten genom att inte arbeta kund nära.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Väldigt bra innehåll i boxarna men vad…

Väldigt bra innehåll i boxarna men vad hjälper det när boxen plötsligt skickas till fel stad och det tydligen är upp till mig att lösa. Jag har inte lust att krångla med sånt och sade upp min prenumeration trots att jag egentligen ville ha min box.

Antwort von Goodiebox Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Självklart är det här inget du ska behöva lösa på egen hand, och vi är verkligen ledsna över att det har känts så 🤍

Vi känner till problemet och skickade en uppdatering via mejl i morse. Du kommer att få mer information från oss senare idag om nästa steg. Vårt team tar hand om situationen och ser till att du får hjälp tills allt är ordentligt löst 🌸

Vi hoppas verkligen att vi kan återfå ditt förtroende och välkomna dig tillbaka, så att din resa med Goodiebox inte behöver sluta på det här sättet 💫

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har inte fått min beställning.

Har inte fått min beställning och betalade 549 kr för den. Har skrivit men får inget svar…så här står man 549 kr fattigare och utan några produkter…

Antwort von Goodiebox Sverige

Vi är verkligen ledsna för att både din leverans och kommunikationen från oss tog längre tid än väntat. Vi förstår helt att det måste ha känts oroande, och det är verkligen inte den upplevelse vi önskade för dig 💛

Vårt Happiness Team kontaktade dig idag med goda nyheter om din leverans. Vi hoppas verkligen att detta blir början på en mycket bättre Goodiebox-upplevelse och att du snart kan njuta av alla dina härliga produkter 🌸

Riktigt lurendrejeri

Oseriöst företag. Skickar paketet åt helt fel ställe. Betalar men får bokstavligen inget för pengarna. De tar inget ansvar för att de skickar saker 80 mil åt fel håll. Anmält till ARN

Antwort von Goodiebox Sverige

Vi är verkligen ledsna för den här situationen och förstår helt hur frustrerande det måste kännas 💛 Vi känner till problemet och arbetar självklart med att lösa det från vår sida. Vi skickade en uppdatering via mejl idag och kommer snart att skicka mer information om nästa steg. Du kan känna dig trygg med att du kommer att få din box, och vårt team gör allt vi kan för att ordna upp detta åt dig ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fina paket med nog utvalda bra …

Fina paket med nog utvalda bra produkter.Alltid lika spännande när det kommer och man får öppna och se vad man får :)

15. Juli 2026

Antwort von Goodiebox Sverige

Tack för de fina orden 😊 Vi blir så glada att höra att produkterna känns noggrant utvalda och att varje box fortfarande ger den där lilla stunden av spänning. Just känslan av att inte riktigt veta vad som väntar och få upptäcka nya favoriter varje månad är precis det Goodiebox handlar om ✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra produkter alltid men vill testa…

Bra produkter alltid men vill testa också lite mer makeup.

Antwort von Goodiebox Sverige

Stort tack för din fina feedback. Vad roligt att du gillar produkterna du får 🫶 Vi vill erbjuda en bra balans av allt i våra utskick, men om du vill maxa just sminkdelen kan vi varmt rekommendera vårt Crush-medlemskap. Det är en kvartalsvis prenumeration som är helt fokuserad på makeup ✨💖

Olika produkter

Alla olika saker

Antwort von Goodiebox Sverige

Det värmer verkligen att läsa att du gillar mångfalden i våra boxar. Att skapa en härlig och varierad skönhetsmix där varje produkt känns som en ny överraskning är precis vad vi brinner för 💖🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt att få testa olika nya…

Trevligt att få testa olika nya produkter till ett super bra pris.

Antwort von Goodiebox Sverige

Det gör oss otroligt glada att läsa att du uppskattar kombinationen av nya upptäckter och ett bra pris. Att erbjuda lyxig egenvård och spännande skönhet till ett värde där alla kan vara med är själva grunden i det vi gör. Vi ser fram emot att överraska dig med ännu fler härliga produkter framöver 💖🌸

Varierande produkter

Varierande produkter. Tyvärr dublett av en ansiktskräm.

Antwort von Goodiebox Sverige

Det värmer att läsa att du uppskattar variationen i boksarna. Samtidigt vill vi förtydliga att dubletter inte ska förekomma under en pågående prenumeration inom 12 månader, så det har tyvärr blivit ett fel här. Om det stämmer ber vi dig kontakta oss via chatbotten i appen eller på hemsidan och meddela att du fått en dublett, så ser vi till att ställa allt till rätta 🙏💖🌸

Bra produkter.

Bra produkter.

Antwort von Goodiebox Sverige

Det betyder mycket för oss att du uppskattar det vi packar ner i boxarna. Hoppas du får stor nytta av alla dina nya favoriter och att du har en underbar dag ✨💖

Produkter

Produkter. Alltid lika kul att få paket. Men saknar lite överraskning. Typ ansiktsmasker utöver

Antwort von Goodiebox Sverige

Det är underbart att höra hur mycket glädje ett paket i postlådan kan ge 🫶 Vi förstår verkligen att du längtar efter den där extra överraskningskänslan och saknar godbitar som ansiktsmasker i mixen. Förslagen från våra medlemmar betyder enormt mycket för oss, så vi tar absolut med oss din önskan till produktteamet inför kommande boxar. Vi hoppas att nästa leverans bjuder på precis den variation du hoppas på 💖🌸

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det är bra med att man får testa nya…

Det är bra med att man får testa nya produkter som du kanske inte hade köpt själv utan att testa dom. Minus är att det har blivit ganska dyrt och det är bara nya kunder som får extra produkter. Man kanske skulle före de trogna kunderna något extra också

Antwort von Goodiebox Sverige

Det är fantastiskt värdefullt för oss att få ta del av dina tankar kring medlemskapet. Vad roligt att du uppskattar upptäcktsfärden med nya produkter, men vi förstår helt din känsla kring att trogna medlemmar ska premieras. Vi vill väldigt gärna tipsa om att vi har funktioner som "Pick Your Product" i appen, vilket är en exklusiv förmån för dig som varit medlem i över tre månader 💖🌸

Bra innehåll

Bra innehåll, upptäcker nya saker varje gång

Antwort von Goodiebox Sverige

Variationen och överraskningsmomentet är något vi lägger ner mycket kärlek på, så det betyder massor att det uppskattas 🫶 Hoppas du får stor nytta av dina senaste fynd och att du har en riktigt härlig dag. ✨💖

Leveranssätt

Smidigt sätt att hämta sitt paket.

11. Juni 2026

Antwort von Goodiebox Sverige

Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Det gläder oss verkligen att höra att det var både enkelt och smidigt för dig att hämta ut ditt paket. Vi hoppas att du får en härlig stund med produkterna i din box och önskar dig en riktigt fin dag 💖🌸

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lite tråkigt att man får en nattkräm i…

Lite tråkigt att man får en nattkräm i varje box,om det är tema fötter så hade jag uppskattat en fotkräm istället för en till nattkräm och är det tema kroppen så önskar jag en kropps lotion istället för åter igen en nattkräm!!!! Så nu har jag tre nattkrämer som jag inte hinner använda utan får ge bort istället och det tycker jag är trist!!

Antwort von Goodiebox Sverige

Tack för att du delar din upplevelse med oss 🙏 Det är självklart tråkigt att du har fått produkter som inte riktigt matchade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att skapa en bra mix i våra överraskningsboxar, så vi tar absolut med oss dina synpunkter gällande variatonen och temamatchningen till vårt produktteam. Önskar dig en fin dag ✨💖

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr