Banner for Byggventilasjon AS

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har hatt en veldig god opplevelse med Byggventilasjon AS. De er imøtekommende, serviceinnstilte og enkle å kommunisere med. Nettsiden er intuitiv, oversiktlig og gjør det enkelt å finne fre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig fornøyd med hele prosessen fra tilbud til ferdig montert byggventilasjon. God dialog underveis, rask oppfølging og gode råd tilpasset mitt behov. Monteringen ble utført effektivt og med høy kv... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

BETALING: ALTERNATIVENE TIL Å BETALE FUNGERTE IKKE. HJELPER IKKE AT DE ER FØRT OPP SOM MULIGHETER, NÅR DE IKKE FUNGERER. IKKE NYTT DETTE, FOR 2 ANDRE PERSONER HAR MØTT PROBLEMET TIDLIGERE OG DE HAR BA... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Heizungs- und Klimatechnikbetrieb
  2. Ökostromanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Byggventilasjon leverer ventilasjonsprodukter og tjenester til private og næringsdrivende. Vårt primærområde ligger i salg og service av balansert ventilasjon m.m. og vi fører kun produkter vi har troen på, med høy kvalitet, fra anerkjente produsenter og leverandører. Nettbutikken inneholder pr. idag over 2500 unike produkter og leveres til kunder over hele landet. Et utvalg av våre tjenester er også å finne på nettbutikken. Hos oss kan du være trygg på at garanti- og reklamasjonssaker følges opp på en profesjonell måte.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Alt gikk som det skulle

Alt gikk som det skulle; bestillingen var enkel, varene kom raskt og var greie å hente dit de kom - og var som bestilt. Sånn skal netthandel være!😊

20. November 2025

Hei Astrid

Tusen takk for denne fine tilbakemeldingen. Kjekt at du var fornøyd med hele kjøpsprosessen her hos oss. :-)

Mvh Kundeservice

Godt fornøyd

Godt fornøyd med handelen

22. Oktober 2025

Hei Terje

Tusen takk for at du deler din erfaring med oss, det setter vi veldig pris på.

5. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Byggventilasjon AS

Supert at varene kom raskt og tusen takk for at du delte det. :-)

Rask levering

Rask levering, godt utvalg innen ventilasjon

9. November 2025

Antwort von Byggventilasjon AS

Vi er glade for at du liker utvalget vårt som vi anslår å være et av de største i landet på bedre inneklima. Tusen takk og god helg :-)

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, raskt levering.

15. September 2025

Hei

Du finner lett frem og varene kom fort, det er sånn vi ønsker at nettbutikken skal fungere så tusen takk for tilbakemeldingen Gzim.
Håper også at Rondo ventilene sto i smak :-)

Enkel og grei handel

11. September 2025

Antwort von Byggventilasjon AS

tusen takk Arild, kjekt at å høre at det er enkelt å handle i vår nettbutikk.
Ha en fin helg

Veldig bra

Rask levering. Grei pris og utmerket produkt.

30. Oktober 2025

Hei Jon

Kjekt å høre at produktet kom raskt frem og sto til forventning. Tusen takk :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kontakttelefon.

Kontakttelefon.
Lot telefonen ringe i 2 timer, ingen svar.
Helt klart, det var ingen intensjon om å svare på det oppkall.

30. Oktober 2025

Hei Boye

Takk for konstruktiv tilbakemelding.
Dersom du har prøvd å nå oss i perioden 27.10-7.11 så har vi hatt ferie og kundeservice har vært stengt, vi beklager derfor at du likevel kom igjennom på linjen og at informasjonen vi har lagt ut om at vi har holdt stengt i denne perioden ikke har vært god nok. Tar dette med oss til neste gang.

Ha en fin dag :-)

Kundeservice i verdensklasse

Kundeservice i verdensklasse. Jeg skulle kjøpe en ventilator fik meget god hjelp over tlf. Disse folka kan sakene sine.
Veldig enkelt med tanke på retur osv. Svarer kjapt på både mail og telefon. Veldig lett med å ha gjøre.

Anbefales på det sterkeste.

26. September 2025

Hei Adnan

Takker ydmykt for en superfin tilbakemelding, setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive en så fin anmeldelsen. Vi er samtidig glade for at vi har kunnet gi deg den hjelpen du trengte :-)

Ha en fin fin søndag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

takk for to supergode handler den siste…

takk for to supergode handler den siste tiden, gleder meg til neste gang jeg trenger noe som dere selger:)

20. Oktober 2025

Hei Pål

Først og fremst tusen takk for at du handler hos oss og ikke minst skriver en fin anmeldelse, det setter vi stor pris på.

Vi er glade for å høre at servicen vår er slik vi tilstreber etter å være hver eneste dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er stillegående og virker godt

Er stillegående og virker godt, enkel installasjon.

22. September 2025

Hei Bente

Du beskriver SVEC-C akkuratt som vi selv ville gjort det, et kvalitetsprodukt.
Tusen takk for at du tok deg tid til en anmeldelse :-)

Mvh
Per, Byggventilasjon

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra ventilasjonsstyring og rask…

Bra ventilasjonsstyring og rask levering. Veldig fornøyd

13. Oktober 2025

Antwort von Byggventilasjon AS

Tusen Takk Annfrid. Setter stor pris på at du ønsker å formidle den gode kundeopplevelsen hos oss i Byggventilasjon. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Raskt og meget god service

Raskt ekspedert og meget god service ved ekstrabestilling ekspedert på samme forsendelse

11. Oktober 2025

Antwort von Byggventilasjon AS

En tilbakemelding vi setter stor pris på Lars, tusen takk.

Hjelpsom og rask

Hjelpsom og rask.
Utrolig kjappe svar på spørsmål. Veldig rask levering.

24. September 2025

Antwort von Byggventilasjon AS

Hjertelig takk for fin tilbakemelding. Håper hetten kom på plass og at alt fungerer som det skal.

Ha en fin søndag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vårt gamle Flexit ventilasjons aggregat…

Vårt gamle Flexit ventilasjons aggregat var modent for utskifting og med sen respons fra lokal forhandler i Trondheim så fant vi nettbutikken Byggventilasjon som hadde en meget god nettside. Etter noen gode råd fra daglig leder vs valg av nytt Flexit aggregat så ble dette bestilt med diverse tilbehør. Levering gikk raskere enn forventet og levert på døra 4 dager etter bestilling med Schenker.

1. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Olav

Tusen takk for grundig tilbakemelding, dette var hyggelig å høre.
Hos oss skal kundene være trygge på at de får de beste rådene for god ventilasjon, med mer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget rask og hyggelig kundeoppfølging

Meget rask og hyggelig kundeoppfølging. Mistet én stjerne pga låst dør ved avtalt hentested (Damsgård) kl 1500.
Jeg var på døren 1503, ringte mobilnr oppført på døren kl 1505.

27. August 2025

Hei Gunnar!

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på. Håper det nye aggregatet ditt har gitt deg komforten tilbake :-)

Mvh
Per

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr