Gennem 3 Byggetilbud valgte vi i 2023 Byens Tagrens til at komme og rense samt male taget på vores hus. Det lovede godt og vi glædede os meget til at få pyntet på vores 155 m2 store 70’er vill... Mehr ansehen
Byens Tagrens kom mig til undsætning da anden tagfirma sprang fra i 11. time super tilfreds yderst kompetente folk nu har jeg vejens flotteste tag naboerne bliver sendt jeres vej god sommer fem s... Mehr ansehen
Byen Tagrens hjalp med demontering af røgrør fra brændeovn som skulle fjernes. Derefter blev hullet i taget lukket med en ny tagplade og så blev rensning af taget påbegyndt. Det viste sig efterfølge... Mehr ansehen
Jeg har fået renset og malet vores tag samt udskiftet tagryggen og et par plader. Samtalerne med ejeren Steen Hanson før arbejdet blev bestilt, gav mig et godt billede af en kvalificeret virkso... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Langøre 4, 4200, Slagelse, Dänemark
- www.byenstagrens.dk
- byenstagrens.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har fået renset og malet vores tag…
Samtalerne med ejeren Steen Hanson før arbejdet blev bestilt, gav mig et godt billede af en kvalificeret virksomhed.
Alt arbejde er udført fuldt tilfredsstillende.
Omkring 1 september skal vi have taget algebehandlet af Byens Tagrens.
Jeg kan virkelig anbefale virksomheden til andre husejere, der har problemer med deres tag.
Ole Lund
Søleddet 9
4180 Sorø

Algebehandling Korsør
Har fået algebehandlet vores tag , super tilfreds ,fin dialog med folkene fra firmaet , flot arbejde ,flot oprydning & rengøring . Alt i følge tilbud og aftaler overholdt .anbefaler MEGET gerne Byens Tagrens .

Byens Tagrens
Jeg har fået renset og malet tag.
Fra første kontakt med Steen om tilbud og til slutresultat har jeg kun været meget tilfreds. Alle aftaler er blevet overholdt. Hurtig og høj service. Jeg er meget tilfreds.
Jeg giver den varmeste anbefaling til Steen Hanson og hans medarbejdere i Byens Tagrens.

Kanon service !
Kanon service !
Jeg er selvstændig tømrermester, og kommer tit ud til kunder, der spørger ind til deres tags helbred.
Hvis taget ikke fejler noget, ud over det kosmetiske, så anbefaler jeg dem altid byens tagrens.
Det gør jeg fordi jeg ved at de levere et kanont stykke arbejde hver gang.
Har brugt dem mindst 15 gange hen over sommeren.
Hvor fælles trækket for alle opgaverne, var tilfredse kunder.

Antwort von Byenstagrens
Nu er jeg rimelig perfektionistisk
Nu er jeg rimelig perfektionistisk, og da der var nogle små detaljer jeg var ked af udbedrede Byentagrens det med det samme. God service og dygtige folk
Er yderst tilfreds.
SUPER ARBEJDE:-)
Dygtige venlige og flot resultat på taget - kan anbefales i høj grad.
Vi har i august 2017 fået renset og …
Vi har i august 2017 fået renset og malet tag samt renset fliser. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Byens Tagrens.
Fra første kontakt om tilbud til slutresultat har vi været meget tilfredse. Alle aftaler er overholdt, og vi har oplevet hurtig og høj service. Medarbejderne er meget omhyggelige, og samarbejdet har været en fornøjelse. Selvom der var massiv regn, den dag de rensede, så blev de, indtil arbejde var færdigt. Hatten af for det!
Resultatet er super flot. Stor tak for det.
Hurtigt, præcist og super service
Jeg gik med tanker om at få malet mit tag, da jeg ikke var glad for gul mursten og rødt tag sammen og desuden var det fyldt med grim mos.
Jeg må være ærlig at sige at jeg intet vidste om tage/tagstens-typer og jeg kontaktede derfor en lang række forskellig tagmaler firmaer.
En del af de firmaer jeg snakkede med, opfattede det som verdens største opgave og nu skulle jeg jo også lige huske at dit og dat og fik fortalt mig alt muligt, som slet ikke havde relevans og årsager til hvorfor prisen måske lød lidt høj.
Det blev jeg ret forvirret over og jeg synes også at priserne var helt hen i vejret.
Men efter en snak med Byens Tagrens, så det lidt anderledes ud. Her fik jeg fortalt at de tagsten jeg havde, slet ikke var dem jeg
troede jeg havde - hvilket var fedt, for det gjorde det kun billigere (fordi de ikke indeholder asbest). Det var der ingen af de andre der havde sagt.
Yderligere, gjorde de det ikke til en super besværlig opgave og kunne faktisk ud fra et par billeder, vurdere en ca. pris.
Naturligvis ville de selv lige skulle måle op for at bekræfte kvadratmeteren.
De hjalp også med farvevalg, så jeg fik valgt hvad der var pænest til huset.
Der var i øvrigt hurtig svar tilbage på eventuelle spørgsmål.
Da taget skulle renses, kom der to gutter, til tiden og med den rette indstilling. Rigtig hyggelige og serviceminded.
Der blev dækket af på loftet og det ryddede fint op efterfølgende. Der kom selvfølgelig en smule rød farve på fliser fra tagstenene der var blevet reset og det forsvandt efter første regnvejrs dag.
Selve huset rensede de med en højtryksspuler og jeg skulle derfor lige pudse vinduer. Hvilket jeg også havde fået at vide.
Efter nogle uger, hvor taget skulle males (udsat pga. regn), var det de samme to der kom og afsluttede opgaven. Igen var det en positiv oplevelse og de skiftede et par af mine tagsten der var knækket. Uden beregning fordi jeg selv havde ekstra liggende - det tog dem sekunder at skifte den. De malede et par tagsten for mig, så jeg havde ekstra og lod mig beholde en bøtte maling, i tilfælde af at jeg pludselig skulle bruge noget.
Det er ærgeligt at man ikke kan lægge billeder op i anmeldelser, for resultatet er helt fantastisk og dem på deres hjemmeside er tilsvarende mit resultat.
Så nu står jeg med et tag der ligner et spritnyt et af slagsen og i den rigtige farve. Ja, det er sgu ikke så svært når virksomheden ved hvad de laver.

Super tilfreds
Vi har fået renset og malet tag og også fået renset træværk og fliser. Resultatet er super flot, og medarbejderne fra Byens Tagrens var alle meget serviceorienterede og gjorde samarbejdet til en fornøjelse. Alle aftaler og lovede priser er blevet overholdt.
Fuld tilfredshed
Har fået renset og malet vores tag med et super flot resultat. Alle aftaler overholdt - flinke mennesker - fuld tilfredshed.
Super tilfreds kunde
Vi har fået renset vores tag, malet vores tag og renset vores fliser 160m2 rundt om huset af Byens tagrens, og vi har været super tilfredse med resultatet og hele forløbet. Steen kom og så på vores hus og fliserne rundt om huset - Gav et tilbud som vi takkede ja til, og vi har kun positive ting at sige herfra.
Vi havde et lidt stramt skema, men de var fra Byens tagrens meget fleksible, og det hele kom til at passe sammen, så vores husprojekt stod færdigt inden vi skulle på ferie.
Vi kan varmt anbefale dette firma til andre.
Vi anbefalede Byens tagrens til min kærestes far og mor, som begge er meget tilfredse.
Flot resultat
Vi har benyttet byens tagrens til div opgaver. Alt er gået efter planen, og der har været god kommunikation med både medarbejdere og ejer. Ved tvivlspørgsmål har der været hurtig respons. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan anbefale andre at benytte firmaet ...
Fantastisk service
Jeg har haft byens tagrens til at male tag og rense fliser begge dele med pris garanti.
Arbejde blev udført hurtigt og effektivt og ser virkelig godt ud. Rigtigt god rådgivning af Steen Hanson der tydeliggjorde hvilke små gener der kunne være med kalk aflejring som i enkelte tilfælde lige krævede man vaskede efter med lidt kalk fjerner et par dage efter. Dette klarede jeg på 10 min et enkelt sted på mit havehegn.
Vores hus står her 2 måneder efter stadigvæk perfekt både taget og fliserne. Vores lille familie kan varmt anbefale Byens tagrens, altid klar med et godt råd og et smil. Peter, Jane, Viggo og Kamma.
En super tilfreds kunde
Byens tagrens har lavet en total entreprise for mig hvilket indebar nye døre og vinduer, nye tagrender, rens og algebehandling af tag og fliser og efterfølgende nanobehandling af fliserne... Alt blev lavet til punkt og prikke ifølge aftale om priser, datoer osv... Absolut intet at komme efter, selv oprydning blev ordnet og mit eget skrald blev også taget med... Alt i alt en yderst positiv oplevelse for man er jo altid lidt skeptisk når det gælder håndværkere... Jeg vil meget gerne anbefale byens tagrens til andre der har brug for et flot stykke arbejde færdigt til aftalt pris og tid..!!
Virkelig dårlig oplevelse
Byens Tagrens har leveret den værste oplevelse, jeg nogensinde har oplevet. Jeg kan absolut ikke anbefale dette firma til nogen andre.
De højtryksspuler et tag med asbest, selv om det er påkrævet, at vandet indsamles. Nymalet træværk, vinduer, havemøbler, blomster og terrasse var virkelig tilsvinet. Steen Hanson påstod, at det måtte være fordi jeg ikke var hjemme, så de kunne spørge om der var gjort ordentligt rent. Jeg var hjemme, men blev ikke spurgt. Det er ikke kalk men skidt fra taget.
Da taget var malet, ville Steen Hanson ikke fortælle, hvad der var udskiftet eller repareret, hvilket gjorde mig meget utryg. Da jeg ville tjekke, påstod han, at det kunne jeg ikke, da der var undertag. Men mit hus har intet undertag. Da jeg endelig tjekkede, blev der endnu værre. Hele loftet er fyldt med pletter efter rensningen på nylagt rockwool. Dette bliver vurderet som en K3'er i en tilstandsrapport, da vandet kan indeholde asbest. Andre firmaer dækker loftet af inden og tilbyder rentefri finansiering. Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke valgte et af disse.
Steen Hanson tilbød finansiering for 700 kr. ekstra, men var billigst. Derfor valgte jeg Byen Tagrens. Men nu står jeg med et loft, med en skade, som han nægter at udbedre, samtidig med at han truer med inkasso allerede inden, han har sendt en faktura. Han siger, at alle arbejder sådan (uden at opsamle vand med asbest og dække af), men det fremgår af de andres materiale, at de følger reglerne. Virkelig en dårlig oplevelse. Regningen er betalt, men jeg vil gerne skåne andre for samme oplevelse.

Antwort von Byenstagrens
Vildledende tilbud og dårlig kommunikation
Fik fremsendt et tilbud baseret ud fra boligens m2. Udfra dette blev der foretaget en professionel vurdering af tagets m2, hvilket ville blive endeligt målt op på dagen for rensning. På dagen for rensning blev taget målt efter, og det var ca. 25 % større end deres professionelle skøn. Altså en stor ekstraregning.
Af tilbuddet fremgik ligeledes at man skulle påregne at vaske vinduer og lignende rene for kalk. Lignende var åbenbart hele huset. For det var syltet ind i kalk.
I forbindelse med rensning af taget var der flere hjørner der knækkede af tagpladerne. I stedet for straks at påtage sig ansvaret, fik jeg at vide at han lige skulle undersøge, hvorvidt det var gamle skader. Hvis de havde knækket dem skulle de selvfølgelig nok lave det. Ja, så kunne jeg gå i flere dage og tænke over om jeg fik endnu en ekstra regning. Ved dagen for maling, havde jeg taget fri for at være der til at bese skaderne med maleren. Der kom ikke nogen. Ved egen opringning fik jeg besked på at maleren var syg. Ja tak for informationen.
Efter maling var der nogle hjørner, der skulle lappes, men det ene blev ikke lappet, da det ikke var en skade forårsaget af dem. Til trods for at der i det fremsendte tilbud tydeligt fremgik, at småreparationer ville blive lavet inden maling. Det viste sig ikke at være tilfældet, da de kun reparerede de skader de selv havde lavet. Og ikke ville udbedre en lille skade som ville have taget dem et øjeblik.
Taget er dog blevet flot. Om end noget dyrere end først antaget.

tagrens og tagmaling
vi har brugt Byens Tagrens til at rense og male vores tag, virkelig en oplevelse der skiller sig ud, fantastiske mennesker der smiler og holder hvad de lover, deres chef Steen forstod virkelig hvad det vil sige at få os til og føle os trygge ved vores store renovering af vores hus. kan varmt anbefale hans firma til alle, virkelig en god oplevelse og bruge Byens Tagrens
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.