Havde booket dem til at servere natmad til 100 unge glade mennesker til studentergilde. Havde fået ordrebekræftelse, pengene var trukket. Da dagen kom og de skulle være dukket op, kom der ingen, da... Mehr ansehen
Hej Mette. Jeg håber du får dine penge tilbage. Det har vi andre ikke fået, og vi var end da ansatte i firmaet. Snydt for løn, ferie penge og pension. Jeg krydser finger for dine penge kommer tilba... Mehr ansehen
150 var samlet, da et nyt værksted skulle invies – Byens Pølsevogn var klart med til at gøre dagen særlig. Rigtigt mange var imponeret over den hastighed der kunne langes pølser over disken, sågar... Mehr ansehen
Byens Pølsevogn serverede pølser fra deres fine pølsevogne til mit bryllup. De dukkede op i god tid, fik sat op uden problemer og var klar til at servere til aftalt tid. Da vi ikke selv havde opdaget,... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Utraditionel mad til festen? Vi tilbyder leje af pølsevogn til enhver fest → En nem og populær løsning, som gæsterne vil elske → Book pølsevogn her →
Ulfeldtsvej 20, 8700, Horsens, Dänemark
- byenspølsevogn.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk oplevelse med pølsevognen til firmaarrangement
Vi havde besøg af Byens Pølsevogn til et større firmaarrangement, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
Booking og kommunikation var nemt og hurtigt. Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål, og det var let at rette informationer til undervejs.
De ankom præcis som aftalt – faktisk to timer før, hvilket gjorde det nemt for os at få dem på plads og forberede resten af arrangementet. Hun stillede selv alt op og var klar til servering på det aftalte tidspunkt.
Maden var af høj kvalitet med et lækkert udvalg, og vi har fået ros fra stort set alle vores 100+ gæster. Flere var endda forbi vognen flere gange – hvilket siger lidt om, hvor godt det smagte.
Betjeningen var helt i top: super venlig, professionel og imødekommende. Der blev skabt en god og afslappet stemning, og trods mange mennesker oplevede vi ingen kø – alle blev hurtigt betjent.
Vi har kun fået positiv feedback, og vi kunne sagtens finde på at bruge dem igen til fremtidige arrangementer. En klar anbefaling herfra!
vi havde bestilt en pølsevogn til vores…
vi havde bestilt en pølsevogn til vores plejehjem i dag. Den dukkede aldrig op. Vi fik fat i formaet, som ikke helt kunne forklare, hvad der er gået galt. Vi havde ca. 100 mennesker som ventede på at få hotdog, desværre blev det ikke den oplevelse vi havde håbet på.
I dag er vi så blevet kontaktet af indehaveren, som bad os om at slette vores anmeldelse på trustpilot. Hvilket vi selvfølgelig ikke har i sinde.
De søde medarbejdere fra Byens…
De søde medarbejdere fra Byens Pølsevogn, Maiken og Christoffer (hvis jeg husker navnene rigtigt :-)) Ankom til tiden og var klar til tiden, da Medborgerhuset i Hou havde åbent hus den 24. maj 2025. De var hurtige og effektive og havde en frisk bemærkning og smil til vore gæster. Pølserne var fremragende. Uhm, en rigtig ristet hotdog med det hele. Kan varmt anbefale Byens Pølsevogn.
Den ristede hotdog sendte mine smagsløg…
Den ristede hotdog sendte mine smagsløg i himlen, efterfulgt sluttede jeg aftenen af med en fransk hotdog og verdensklasse er hvis hvad man kan sige til den smagsoplevelse 👍
Gode pølser/hotdogs
Gode pølser/hotdogs, serveret med et smil og i et helt utroligt tempo. Kan varmt anbefales
Super tilfreds
Paw gjorde et seriøst godt stykke arbejde til mit svendegilde. Han ydede super god service, og det var super gode pølser han havde med
Kan varmt anbefales
Fantastisk hotdog🤩 endnu bedre service
Tak til Paw og Alice!!
Tak til Paw og Alice!!! Super service og en supergo oplevelse! Kan klart anbefales!
Super service og bedste pølser
Tak at I kunne komme fordi Silkeborg!
Super lækkert
Super lækkert! Dejlig og pålidelig mad, der er perfekt til gymnasiets sidste skoledag
Verdens bedste pølsevogn til sidste…
Verdens bedste pølsevogn til sidste skoledag
Dårlige betjening hun tabte en pølse på…
Dårlige betjening hun tabte en pølse på gulvet og lagde den tilbage på panden var 35 min forsinket med maden
Langt fra imødekommende og hjælpsom
Super dårlig oplevelse under telefonsamtaler. Vi ringer da der er meget forsinkelse på svar, men vi bliver mødt af en langt fra imødekommende og hjælpsom mand. Meget nedladende type hvilket gjorde at vi droppede forspørgsel på bookning.
FodboldtrøjeFredag
Vi havde besøg af Byens Pølsevogn med Sara og Susanne til et stort event med ca. 400 personer til FodboldtrøjeFredag i fredags. ALT spillede 100%. Vi havde en time-limit på ca. 40 minutter, og Sara og Susanne var super effektive. Et top professionelt firma, der holder det, de lover. Og så smagte deres pølser fantastisk. Skal du holde fest, så tøv ikke med at tage kontakt til Sara og David fra Byens Pølsevogn.
Vi oplevede Byens Pølsevogn til…Skolefest på Solsideskolen
Vi oplevede Byens Pølsevogn til skolefest på Solsideskolen i Nørresundby. Fantastisk service, mad og effektiv betjening af MANGE mennesker. En meget stor fornøjelse!
Pølser i lange baner
Pølser i lange baner - det dur!
Vi afholdte rejsegilde
Vi afholdte rejsegilde, og vi havde den bedste oplevelse med Byens Pølsevogn. Gitte serverede super gode pølser til os og var sindssygt rar og imødekommende. Alt i alt en super god oplevelse.
2,5 time forsinket
2,5 time forsinket. Til vores sølvbryllup den 4. Juni blev der ringet at Byens Pølsevogn var lidt forsinket. Vi bad vores gæster vente på natmaden - nogen ventede andre tog hjem. Vi havde bestilt til 50 personer og da de ankom 2,5 time senere var aftalen at vi ville få vores penge tilbage. Der var på det tidspunkt kun under halvdelen af vores gæster tilbage. Vi havde tilbudt at betale for de hotdogs der blev spist da det så ud til at de var en time forsinket og de ville aflyse det hele, men endte som skrevet med aftale om fuld refundering. Nu næsten 3 måneder senere har vi fået knap 50% refunderet efter utallige rykkere. Det er super svært at få svar og åbenbart endnu svære at få sine penge tilbage. Vi har skrevet utallige emails, ringet og sendt sms’er og stadig venter de på Direktørens (David) godkendelse - det selvom jeg har email fra direktøren der bekræfter at jeg skal refundere. Jeg kan absolut ikke anbefale at man bruger denne virksomhed hvis man er seriøs omkring sit arrangement.
Fremragende service og gode hotdogs!
Vi havde fornøjelsen af Byens Pølsevogn til en fredagsbar på arbejdet og servicen fra Simon var helt i top! En utroligt venlig, imødekommende ung gut med et smil på læben.
Alle vores medarbejdere virkede meget tilfredse, og maden var god og klassisk - præcis som en hotdog skal være. Vi kan varmt anbefale et besøg hos Byens Pølsevogn
Kanon service og effektivitet!
Simon var forbi med vognen og arbejdede både hurtigt, professionelt og havde et fantastisk humør fra første håndtryk til det sidste var pakket sammen og han tøffede hjem igen.
Alle mine gæster var glade og mætte. Kan varmt anbefale Byens Pølsevogn.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.