Svigermor døde i juni sidste år og vi henvendte os til Byens Bedemand. For at finde en bedemand der kunne hjælpe os i nærheden af Kongsted ( Midtsjælland). Men tog sig selv af sagen med stort engag... Mehr ansehen
Jeg havde fornøjelsen med Maja, da min mand døde den 20/4-26. Jeg er virkelig glad for at jeg valgte byensbedemand. Maja er mega professionel, hjælpsom og følsom. Min mand fik den smukkeste afsked.... Mehr ansehen
Da far blev bisat, for 11 år siden brugte vi Dennis. Derfor skulle det også være Dennis denne gang. Da mor skulle bisættes. Vi er glade for det stadig kunne blive Dennis. Tak for god empatisk om... Mehr ansehen
Dennis var rigtig sød at tale med og det var effektivt og professionelt. Smuk bårebuket og hurtig til at få aftale med præsten på plads. Men han glemte at fortælle, at der var en anden bedemand der... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Byens Bedemand ejes af Dennis Tobiasen, som altid sørger for en professionel og personlig rådgivning. Byens Bedemand er medlem af Danske Bedemænd. Byens Bedemand har flere butikker centralt placeret i Nordsjælland, og har derved et bredt lokal kendskab.
Dänemark
- byensbedemand.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Meget empatiske og professionelle folk.
Helt igennem fantastisk behandling af…
Helt igennem fantastisk behandling af Dennis :-) Meget professionelt og meget hjælpsom i en svær tid!
Hjertelig og professionel
Hjertelig og professionel.
Den bedste bedemand i en situation hvor følelserne er ‘uden på tøjet’. Kan kun give Byens Bedemand, Dennis, mine allerbedste anbefalinger!
Sympatisk, empatisk og fair
Kan på det varmeste anbefale Dennis/Byens Bedemand. Dennis og hans folk er sympatiske, empatiske og professionelle. Endvidere er priserne 100% transparante og fair.
Indsigt, ordentlig og empatisk
Jeg har to gange kaldt på Dennis for hjælp til den sidste rejse for svigermor og siden svigerfar.
Min varmeste anbefaling af en empatisk og top professionel bedemand.
En helt igennem professionel og meget…
En helt igennem professionel og meget personlig behandling. Kæmpe tak til Suzan, fordi vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem forløbet.
Får helt klart vores anbefaling til en svær og hård dag
Professionel håndtering
En særlig tak skal lyde til Suzan, som var en fantastisk støtte den dag, da vi bisatte min mor. Desværre var der begrænsning i deltager-antallet pga Corona-krisen, men takket være Suzan fik vi 6 personer mere med ind i kirken, da hun havde sat sig ind i gældende regelsæt, hvilket præsten tilsyneladende ikke havde gjort.