Color ByBente AS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt topp kundeservice. Svarer raskt på mail, grundig veiledning som følger med bestillingen. ByBente engasjerer seg virkelig for at resultaet på håret skal bli flott, og veldig tydelig at de brenne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sendte inn bilde samt forslag til den fargen jeg selv tenkte ville passe i etterveksten. De flinke og behjelpelige damene i Bybente mente at en annen farge ville være bedre. Jeg stolte på dette, og er... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  2. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

130 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rimelig i pris

Rimelig i pris, et godt produkt og ikke minst lett å få hjelp. Det eneste jeg savner er at vi før kunne bare hente vår bestilling og ikke måtte vente på posten. Håper det kommer som et alternativ igjen:)

28. Juli 2025

Antwort von Color ByBente AS

Fantastisk, og tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

En god farge

En god farge! Jeg blir fast kunde her fremover :)
Lite parfymelukt, god å jobbe med, og veldig bra fargeresultat :) dekker grå hår veldig bra!

6. August 2025

Antwort von Color ByBente AS

Fantastisk, og tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Veldig fin farge .

Veldig fin farge .. og kjempegod hjelp .raske å svare på mail .og varene kom fort .så tommel opp

5. August 2025

Antwort von Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for tilbakemelding:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte produkter og en fantastisk…

Flotte produkter og en fantastisk service☺️ Raske og svare på mail! Alt i alt en fin opplevelse! Kjem til å handle at av farger hos byBente fra nå av😀😀 Skulle bare ønske jeg oppdaget dem tidligere 💕

25. Juli 2025

Antwort von Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig tilbakemelding, tusen hjertelig takk:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med både bleking og…

Veldig fornøyd med kundeservice, pakken kommer raskt. Har også fått god veiledning når jeg har spurt. Har prøvd bleking, glossing og purple mask, virkelig salongfølelse hjemme 🤩

1. Juli 2025

Antwort von Color ByBente AS

Å så fantastisk å høre, tusen hjertelig takk for tilbakemelding:)

Nydelig service

Nydelig service! Håret ble gult / oransje men så god hjelp videre. Gleder meg til å teste ut igjen. Kan varmt anbefales 💕

5. Juli 2025

Antwort von Color ByBente AS

Å tusen hjertelig takk for utrolig hyggelig tilbakemelding:) Så gøy:)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varen ble sendt til feil plass

Varen ble sendt til feil plass. Tatt lang tid. Den har enda ikke kommet til mitt utleveringssted.

4. Juli 2025

Heia Jeanette💕
Ja dessverre så klarte PostNord å surre veldig med din pakke og dette beklager vi så utrolig mye på vegne av Postnord. Vi har sendt deg ny pakke og håper virkelig du er fornøyd med denne🙌

Anbefaler

Enkelt og greit.
Kjapt levert

Antwort von Color ByBente AS

Så fantastisk å høre, tusen takk for tilbakemeldingen:)

Super nettside

De er kjappe å sende pakkene. De er veldig hjelpsomme når du bestiller første gang. Det er som å være i frisørstolen. Jeg har bestilt mange ganger og er kjempe fornøyd.

Antwort von Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding:)

Er veldig fornøyd

Fikk veldig god veiledning da jeg skulle velge farge. Den ble helt perfekt. Dekker det grå, men jeg må la den sitte i ti minutter lenger enn bruksanvisningen sier.
Lett å bestille.

Antwort von Color ByBente AS

Å tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:) Så hyggelig å høre:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldri vært mer fornøyd med håret

For første gang på 25 år har jeg funnet bleking/striping og toner jeg er strålende fornøyd med! Og herlighet så digg å slippe 3-4 timer i frisørstolen og egentlig ikke bli fornøyd, når jeg en sjelden gang bruker en formue hos frisøren. Love it 😍

16. Juni 2025

Antwort von Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, så vanvittig morro. Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid raske og god service

Alltid raske og god service. Får gode forslag til produkter og fargevalg, som jeg alltid har vært fornøyd med. Får også med detaljert beskrivelse av hvordan jeg skal utføre fargingen☺️

16. Juni 2025

Antwort von Color ByBente AS

Å tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)
Det setter vi så stor pris på å høre:)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr