Kan klart anbefale online handel hos Butik no 9. De har et lækkert udvalg og fantastisk kundeservice. Jeg havde et problem med en pakke der gik tabt. Selvom det var en jakke til 5000kr tog forretninge... Mehr ansehen
Hyggelig og sjarmerende butikk med god atmosfære. Karina er veldig vennlig og hjelpende. Jeg elsker tøyet jeg har handler i no.9! Det er av høy kvalitet, tidløs stil og flatterende snitt. Er det en mo... Mehr ansehen
Har været lidt til besvær med fejl køb, tilbagesende, refundering og endda gøre det lidt sent. Men det hele var ukompliceret, uden problemer derudover har de hurtig levering. Her kan man helt trygt ha... Mehr ansehen
Super god service og lækre varer, samt ekstra lille pose bolcher med som gave.Jeg havde bestilt sengetøj i farven Ash,men fortrød og ønskede farven sky, hvilket der straks blev lavet om på uden ekstra... Mehr ansehen
No9 fysisk butik startede i 2019, og siden da er web shoppen kommet til i 2020. No9 er en butik med tøj og accessories til den stil bevidste kvinde med nøje udvalgte danske brands som Aiayu, Skall Studio og Aiia Care. Butikken ligger i Ebeltoft en gammel smukke købstad omgivet af natur og hav.
Ebeltoft, 8400, Ebeltoft, Dänemark
- 004523301081
- Info@butikno9.dk
- butikno9.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super tilfreds
Super tilfreds. Hurtig og korrekt levering, og en lille hilsen vedlagt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :)
Hurtig og korrekt levering
Hurtig levering
Super hurtig lev og info👍👍👍
Fantastik service - helt i en klasse for sig!
Jeg skulle bytte sengetøj til noget andet. Der blev givet super service og udvist stor tillid, da jeg dagen efter modtog nyt sengetøj samt returlabel.
Fantastisk service - helt i en klasse for sig!!! ☺️

Hurtig respons og levering
Hurtig respons og levering. Købte pilo 2 og fnugrulle fra steamery som fungerer virkelig godt.

Super lækkert udvalg
Super lækkert udvalg
Gode priser

Antwort von Butikno9
Virkelig fin service ifm online køb
Virkelig fin service ifm online køb. Pakken kom 2 dage senere.

Antwort von Butikno9
Hurtig levering og lækkert tøj😀

Antwort von Butikno9
Super god service fra min yndlingsbutik…
Super god service fra min yndlingsbutik i dejlige Ebeltoft! ❤️ Hurtig levering trods travle Black Friday tider. Og skønne produkter! 🥰

Antwort von Butikno9
Gode kvaliteter og hurtig levering
Gode kvaliteter og hurtig levering. God kommunikation da der var en fejl i levering. Det blev rettet med det samme. Et forbillede for andre web butikker.

Hurtig levering
Hurtig levering, og den lækreste kvalitetscardigan

Super hurtig handel
Super hurtig handel. Købte en fnugfjerner og modtog den dagen efter, meget tilfreds med produkt og service