Butik Mood Bewertungen 76

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte nogle øreringe på webshop, der var lidt med lageroptælling, bliver kontaktet pr. telefon om hvornår jeg skulle bruge dem, de gør alt hvad de kan for at imødekomme mine ønsker, og får tryll... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker strik og godt tilbud. Blev sendt efter et par dage, hvilket ikke giver mening, når de lover hurtig levering med timer på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjælpsomt og venligt personale. Skulle hente en webordre, som egentlig ikke var helt klar til afhentning, men jeg "prøvede lykken", da jeg alligevel var forbi. Fik rigtig fin betjening og fik min or... Mehr ansehen

4.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Handler ikke der igen

Handler ikke der igen. Købte kjole som dsv var for lille. Sendte den retur, som kostede 49kr og betalte selv. Oveni skulle butikken have et returneringstillæg på 29kr. Det kostede mig sp 78kr at sende kjolen retur! Jeg handler der ikke igen grundet det ekstra tillæg

22. September 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Returneringsgebyr

Jeg købte en nederdel, som desværre var for lille, og skulle derfor betale fragt to gange, hvilket er helt rimeligt. At butikken oveni det trækker er returneringshåndteringsgebyr på 29 kr, synes jeg dog er på grænsen til latterligt, når nu de også er en webshop. Det har jeg ikke prøvet andre steder.

11. September 2023

Super god oplevelse :)

Super god oplevelse, hurtig levering og varen var som forventet.

Kan varmt anbefale at handle hos dem og vil helt sikkert selv vælge det en anden gang :)

11. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastis lille butik med fint udvalg…

Fantastis lille butik med fint udvalg og let bestilling. Vi helt klart bestille vare fra dem igen, super venlige og god og hurtig levering. Mange tak for en dejlig oplevelse, varen lever fuldt op til min forventning. Vender snart tilbage.🥰🥰🥰

26. August 2023

Yndlingsbutikken 🤩

Yndlingsbutikken med yndlingspersonalet👌🏼🧡🌸 Så søde og imødekommende og dygtige kvinder med godt blik for mode og god energi så snart du træder ind. Jeg vil alle dage anbefale butik Mood 😍

10. Juli 2023

Den ringeste bytte service i Odense

Den ringeste bytte service i Odense

Obs!!!
Køb ikke varer i fysisk butik, hvis du regner med at få pengene retur. Det gør du ikke - du får et tvunget tilgode bevis.
Køb online her får du pengene retur igen.

25. Mai 2023
Butik Mood-Logo

Antwort von Butik Mood

Hej Malene

Jeg kan se at du i din anmeldelse af os her på trustpilot skriver at man ikke skal regne med at få pengene retur hos os.

Det skal man som udgangspunkt ikke i nogle fysiske forretninger da det er op til den enkelte butik’s byttepolitik.

Nedestående er fra Forbrugerrådet:

Et køb er i udgangspunktet en bindende aftale, og du har ifølge købeloven ikke krav på at kunne fortryde et køb i en fysisk butik.

Butikker tilbyder dig ofte retten til at bytte en vare eller at returnere varen og få pengene tilbage. Men butikken er ikke forpligtet til at give dig den service.

Vilkårene for returret og bytteret fastsætter den enkelte butik selv. Det betyder, at butikken selv kan bestemme:

Om du kan få pengene for en vare tilbage, eller om du kun kan bytte til en anden vare eller få et tilgodebevis.
Hvor lang tid fortrydelsesretten gælder.
Om butikken har særlige regler for prøvning af varer og returvarens stand.
Om varen kun kan returneres i den butik, hvor du købte varen, eller i en hel butikskæde.

Skilter butikken med, at du kan bytte dit køb eller få pengene tilbage? Eller oplyser butikken om denne rettighed på din bon? Så er butikken forpligtet til at give dig den service.

Butikken kan have særlige vilkår for returnering af varer. Måske kan du godt levere varen tilbage, men du kan ikke få pengene tilbage – du kan kun bytte til en anden vare i butikken eller få et tilgodebevis.

Læs vilkårene grundigt eller spørg, om du har ret til at få pengene retur, før du køber.

Hvis butikken ved køb lover dig en returret og ikke oplyser om særlige forhold, skal du som udgangspunkt have dine penge tilbage.

Som du kan læse overholder vi alle regler i forhold til køb i fysisk butik.

Vi skilter faktisk også tydeligt ved kassen at vi i fysisk butik ikke giver pengene retur.

Samtidig gør vi også kunderne mundligt opmærksom på vi ikke giver pengene retur hvis vi kan høre kunden er usikker på sit køb, dette kræver selvfølgelig at kunden gør udtryk for dette.

Du er selvfølgelig i din gode ret til din holdning om det er en del af en dårlig service vi ikke giver pengene retur.

Men igen det er ikke en selvfølge man kan få penge retur for sit køb.

Så derfor synes jeg din anmeldelse af os er en smule uberettiget.

Mvh Mood

Ups den smuttede…

Besøgte butikken for første gang i lørdags - fik upåklagelig hjælp til at finde andre modeller og str.
Der var lidt mange ting der skulle betales og pakkes i posen, og vi opdager desværre at et af indkøbene ikke er kommet med i nettet. Men et par mails frem og tilbage og idag kunne jeg så hente den glemte vare her i Køge hvor jeg bor…
Ingen sure miner eller vrede mails - bare et “selvfølgelig” og “det klarer jeg” og jeg fik min vare hjem…
Det eneste gode ved at bo langt væk er at jeg ikke kommer til at bruge alle lommepengene i den butik 😉

15. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enormt kompetent personale og virkeligt…

Enormt kompetent personale og virkeligt hjælpsomme. Skulle købe en gave og som mand i en dametøjs forretning er jeg på udebane. Men de fandt lyn hurtigt ud af via få spørgsmål hvad jeg havde brug for og guide mig.
Gaven er afleveret og faldt lige i hendes smag og str.
mange tak Mood
Jeg kommer igen.

1. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste service jeg nogensinde har oplevet

Værste service jeg nogensinde har oplevet. Jeg har fået et par øreringe i gave, og da min veninde købte gaven, havde hun fået at vide at jeg kunne bytte eller returnere varen med kvittering, hvis det var de forkerte øreringe. I dag gik jeg så ind i butikken for at returnere øreringene, da de ikke havde dem jeg i virkeligheden havde ønsket mig. Jeg kom 4 dage efter købsdatoen med kvitteringen, og fik at vide at varer købt hos Mood ikke kan returneres. Ekspedienten begynder herudover at skændes med mig, og siger at jeg er den eneste kunde de nogensinde har haft, der ikke har fattet deres returregler. Hun siger herudover at kunder ikke informeres om, at man ikke kan returnere, men at kunder må læse skiltet ved kassen. På skiltet står det kun at varer kan byttes inden 7 dage. Ekspedienten siger så, at alle andre kunder kan forstå, at det betyder, at varer ikke kan returneres. Nu har jeg så et tilgodebevis til en butik, hvor jeg virkelig ikke vil have noget fra. Jeg er helt målløs.

13. September 2021
Butik Mood-Logo

Antwort von Butik Mood

Hej Camilla

Varer købt hos byttes gerne til anden varer eller tilgodeseddel.

Vi prøver så vidt muligt at gøre opmærksom på dette mundtligt.
Det er dog altid forbrugerens eget ansvar at sætte sig ind i de gældende bytte- og returregler.

Det kan derfor IKKE være tilfældet din veninde har fået af vide at du som modtager af gaven kunne komme og få pengene retur i butikken, men at vi meget gerne vil være behjælpelig med at finde noget andet du kan få glæde af.

/Bianca
Indehaver butik Mood

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr