Bestilte nogle øreringe på webshop, der var lidt med lageroptælling, bliver kontaktet pr. telefon om hvornår jeg skulle bruge dem, de gør alt hvad de kan for at imødekomme mine ønsker, og får tryll... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Lækker strik og godt tilbud. Blev sendt efter et par dage, hvilket ikke giver mening, når de lover hurtig levering med timer på.
Hjælpsomt og venligt personale. Skulle hente en webordre, som egentlig ikke var helt klar til afhentning, men jeg "prøvede lykken", da jeg alligevel var forbi. Fik rigtig fin betjening og fik min or... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Vestergade 86, 5000, odense, Dänemark
- Info@butik-mood.dk
- butik-mood.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Supergod service.
Super hurtig levering og den trøje jeg…
Super hurtig levering og den trøje jeg bestilte var lige som jeg drømte om, så jeg kan kun anbefale at handle her.
(Jeg benyttede mig ikke af det, men returneringen virker dog forholdvis dyr)
En rigtig god oplevelse at handle her.
Hurtig med løbende info om handlen, og hvad der videre skal ske.
Hurtig levering, og ikke mindst så levede varen op til mine forventninger.
Alt i alt en god oplevelse
God og hurtig service
Super sød og hurtig service:)
Handler ikke der igen
Handler ikke der igen. Købte kjole som dsv var for lille. Sendte den retur, som kostede 49kr og betalte selv. Oveni skulle butikken have et returneringstillæg på 29kr. Det kostede mig sp 78kr at sende kjolen retur! Jeg handler der ikke igen grundet det ekstra tillæg
Returneringsgebyr
Jeg købte en nederdel, som desværre var for lille, og skulle derfor betale fragt to gange, hvilket er helt rimeligt. At butikken oveni det trækker er returneringshåndteringsgebyr på 29 kr, synes jeg dog er på grænsen til latterligt, når nu de også er en webshop. Det har jeg ikke prøvet andre steder.
Super god oplevelse :)
Super god oplevelse, hurtig levering og varen var som forventet.
Kan varmt anbefale at handle hos dem og vil helt sikkert selv vælge det en anden gang :)
Fantastis lille butik med fint udvalg…
Fantastis lille butik med fint udvalg og let bestilling. Vi helt klart bestille vare fra dem igen, super venlige og god og hurtig levering. Mange tak for en dejlig oplevelse, varen lever fuldt op til min forventning. Vender snart tilbage.🥰🥰🥰
Super!
Super!
Hurtig svar på henvendelse, og hurtig ekspedition. Fed butik med mange gode mærker.
Hurtig levering og min bare levede…
Hurtig levering og min vare levede fuldstændig op til mine forventningerne 😁
Yndlingsbutikken 🤩
Yndlingsbutikken med yndlingspersonalet👌🏼🧡🌸 Så søde og imødekommende og dygtige kvinder med godt blik for mode og god energi så snart du træder ind. Jeg vil alle dage anbefale butik Mood 😍
Jeg fandt de sko jeg havde ønsket
Jeg fandt de sko jeg havde ønsket. Leveringen var hurtig
Den ringeste bytte service i Odense
Den ringeste bytte service i Odense
Obs!!!
Køb ikke varer i fysisk butik, hvis du regner med at få pengene retur. Det gør du ikke - du får et tvunget tilgode bevis.
Køb online her får du pengene retur igen.

Antwort von Butik Mood
Ups den smuttede…
Besøgte butikken for første gang i lørdags - fik upåklagelig hjælp til at finde andre modeller og str.
Der var lidt mange ting der skulle betales og pakkes i posen, og vi opdager desværre at et af indkøbene ikke er kommet med i nettet. Men et par mails frem og tilbage og idag kunne jeg så hente den glemte vare her i Køge hvor jeg bor…
Ingen sure miner eller vrede mails - bare et “selvfølgelig” og “det klarer jeg” og jeg fik min vare hjem…
Det eneste gode ved at bo langt væk er at jeg ikke kommer til at bruge alle lommepengene i den butik 😉
Fint køb. Hurtig levering
Bestilte varen. Fik den hurtigt med posten. Dejligt ukompliceret
Fin service
Købte via hjemmeside og fik god vejledning til størrelse via IG.
Et fantastisk sted at handle 🤩
Jeg har kun positivt at tilføje.
Mega sødt personale, fantastisk hjælp og rådgivning, og super lækkert tøj.
Det er helt klart ikke sidste gang jeg lægger vejen her forbi, jeg er fan🤩
Enormt kompetent personale og virkeligt…
Enormt kompetent personale og virkeligt hjælpsomme. Skulle købe en gave og som mand i en dametøjs forretning er jeg på udebane. Men de fandt lyn hurtigt ud af via få spørgsmål hvad jeg havde brug for og guide mig.
Gaven er afleveret og faldt lige i hendes smag og str.
mange tak Mood
Jeg kommer igen.
Værste service jeg nogensinde har oplevet
Værste service jeg nogensinde har oplevet. Jeg har fået et par øreringe i gave, og da min veninde købte gaven, havde hun fået at vide at jeg kunne bytte eller returnere varen med kvittering, hvis det var de forkerte øreringe. I dag gik jeg så ind i butikken for at returnere øreringene, da de ikke havde dem jeg i virkeligheden havde ønsket mig. Jeg kom 4 dage efter købsdatoen med kvitteringen, og fik at vide at varer købt hos Mood ikke kan returneres. Ekspedienten begynder herudover at skændes med mig, og siger at jeg er den eneste kunde de nogensinde har haft, der ikke har fattet deres returregler. Hun siger herudover at kunder ikke informeres om, at man ikke kan returnere, men at kunder må læse skiltet ved kassen. På skiltet står det kun at varer kan byttes inden 7 dage. Ekspedienten siger så, at alle andre kunder kan forstå, at det betyder, at varer ikke kan returneres. Nu har jeg så et tilgodebevis til en butik, hvor jeg virkelig ikke vil have noget fra. Jeg er helt målløs.

Antwort von Butik Mood
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.