Burmans Ur & Guld Bewertungen 12

4.3

1. Juweliergeschäft

Vi älskar smycken och klockor och har över 90-års erfarenhet inom branschen. Hos oss hittar ni ett brett sortiment av Vintage och Pre-Owned objekt från varumärken så som Rolex, Engelbert, Omega och Schalins Ringar. Vi har professionell urmakare och guldsmed som hjälper till att serva, laga och rengöra alla våra objekt innan de läggs ut till försäljning. Besök gärna vår fysiska butik belägen i centrala Skellefteå.

4.3

Hervorragend

Fantastisk service

Fantastisk service! Vände mig initialt till Burmans pga det unika vintageutbudet då detta saknas där jag bor (Luleå). Jag letade efter en ”one of a kind ring” men det slutade med att jag köpte två!

En vacker vintagering och en nyproducerad ring som jag fick proffsig hjälp med att designa själv! Frida och Thilda gav snabb, varm och kunnig service hela vägen. Och när jag fick förhinder att hämta den nyproducerade ringen skickade dom den istället snabbt- utan krångel!

Jag är supernöjd och rekommenderar Burmans varmt😊

29. November 2025
Burmans Ur & Guld-Logo

Antwort von Burmans Ur & Guld

Tusen tack för dina fina ord Therese! Vi är så glada att du är nöjd. Välkommen tillbaka när som helst!

Perfekt på alla vis!

Andra köpet på kort tid. Supernöjd!
Smycke i jättefint skick. Trevligt bemötande i tel. Fint packat och snabb lev. Säljaren rekommenderas varmt.

31. Oktober 2025

Fick tillbaka en klocka efter…

Fick tillbaka en klocka efter batteribyte med en större och en mindre repa på undersidan, vilket det ej har varit förut. Och dessutom har klockan börjat läcka in vatten efter att jag tvättat händerna med den! (Jobbar med barn och behöver kunna tvätta händerna då och då och köpte därför klockan med info om att den klarade det.) Har råkat duscha med den tidigare och inget hänt, nu efter handtvätt, är den full med kondens och går inte att använda.
Påtalade detta i mail till dem och fick bara till svar att det kan bli så med åldern, och om de gjort fel så meddelar de alltid kunden det.

Tycker de hade kunnat be att få kika på den och se om de kunnat åtgärda läckaget eller något, men inget hjälpsamt alls i deras svar.

En dyr klocka är i princip oanvändbar nu, alltså.
(Ska såklart uppsöka andra kedjor i stan innan hoppet är ute…)

7. Mai 2024

Alltid enkelt och smidigt!

Alltid enkelt och smidigt. Snabba leveranser. Kurerat kvalitetsvintage inom smycken. Jag är alltid nöjd med mina köp hos er och när jag letar något tittar jag alltid först hos er.

21. Juli 2023

Snabb leverans

Snabb leverans. bra översiktlig inventarielista på nätet, även om jag skulle föredragit att det som är "slut i lager" inte syns.

21. September 2022