Virkelighed hyggelig og lille butik
Virkelighed hyggelig og lille butik. Med stort udvalg af barff fra kragborg 😊
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Virkelighed hyggelig og lille butik. Med stort udvalg af barff fra kragborg 😊
Handler meget i bumleshoppen.. fantastiske vare og dejligt de har barf . Vil virkelig anbefale dem 😊
Bestilte en delfin, hval og sæl hundelejetøj af mærket CoolPets. De sendte mig dog 3 delfin, da de to andre var udsolgt. De stod ellers som "på lager", da jeg bestilte dem. Desuden sendte de ikke en e-mail om ændringen, så jeg havde mulighed for at annullere ordren, hvis jeg ikke ønskede ændringen.
Det virker super godt
Nu har jeg handled de 2 gange og pakken har været så fin det synes min hund også♥️
Har bestilt en vare for 3 dage siden og har ikke modtaget en ordrebekræftelse endnu.. sendt en mail uden at få svar, har ringet flere gange uden telefonen bliver taget.
Varerne er virkelig dårlig kvalitet, og de vil ikke tage varerne retur.
Har købt 2 hundetæpper, de trævler, har ingen kantsyning, ligner noget der er klippet skævt af en rulle stof.
Tør slet ikke at give min hvalp tæpperne, er bange for at hun spiser alt det fnuller der kan hives/ eller selv ryger af de usyede kanter.
Opdatering:
De mener jeg bare kan tage en saks og selv klippe tæpperne lige, eller selv sælge dem videre…. Jeg har aldrig før været ude for så dårlig/uprofessionel service.
Fordi jeg har gjort opmærksom på varens fejl/mangler/kvalitet er jeg blevet udelukket fra deres Facebook side, virkelig uprofessionelt…..
Jeg anbefaler virkelig IKKE denne biks.
Brightworks er SUPER effektivt mod tårestriber. Jeg er mega fan….brugte det hver dag til at begynde med, men nu bruger jeg det, hver anden dag til hunden. Min hund skal opereres, fordi tårer jo kommer af en årsag, men jeg kan og vil, i den grad anbefale Brightworks blandet godt op i torskerogn, som snack om aften, til den hund der døjer 👍🏽😉
Jeg kan slet ikke få hænderne ned🙌. Endelig noget som virker mod tårestriber.👏👏👏
Har prøvet for 1.000 vis af kr , uden resultat
Blev anbefalet Brightworks, og jeg har fået verdens smukkeste hund,,,, helt uden tårestriber.
Af ❤️ 🙏
Virkelig hurtig levering, er spændt på som produktet virker som beskrevet.