Ik heb hier meerdere keren een auto kunnen/mogen huren als 19 jarige. Zowel Danny (eigenaar Buena Vida) heel vriendelijk. Falco ook ontzettend goed!! Ik heb hier alle keren met een goed gevoel het pan... Mehr ansehen
Fantastische middag gehad. Althans,onze mannen!! Als verjaardagscadeau mochten ze samen op pad in een Ram Van. Dat hebben we lang verborgen weten te houden. Ik had geboekt voor een zondag.....niet we... Mehr ansehen
1 ster is eigenlijk al te veel. Wat een teleurstellende ervaring. Er is zeer onprofessioneel omgegaan met een lekke band. Er werd geen enkel bewijs geleverd, terwijl wel meerdere keren is toege... Mehr ansehen
We werden vanaf begin af aan al super geholpen ! Vlotte communicatie en heel erg fijn contact. Voor onze bruiloft hadden we een prachtige witte Dodge Ram gehuurd. Konden deze buiten de openingstijden... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ervaar het ultieme rijplezier met Buena Vida, al meer dan 10 jaar marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto's: spectaculaire supercars! Met bijna 30 unieke supercars klaar om jouw hart sneller te laten kloppen, bieden wij ongeëvenaarde luxe en snelheid. Van Lamborghini tot Ferrari: jouw droomauto staat al klaar. Actief in de Benelux en inmiddels ook daarbuiten, zijn we het adres voor liefhebbers die zich écht willen onderscheiden. Stap in en maak van jouw rit een onvergetelijke ervaring!
Elektraweg 2e, 3144cb, Maassluis, Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
That perfect experience
Prachtige auto´s en mooie mc-20
Amazing experience
Amazing experience, very friendly staff.
Zeer knappe wagens
Very goodd service
Les voitures sont extraordinaires 😍
top bedrijf!
The cars are super and a great colors…
The cars are super and a great colors combination
Super coole auto’s!
Super coole auto’s! Leuk om in te huren. Ze helpen je om je dromen te realiseren!
Heel vriendelijke en behulpzame mensen!
Geen aanrader
Geen aanrader. Zijn geen oprechte en eerlijke mensen helaas.
Heel vriendelijk geholpen
Heel vriendelijk geholpen. Prachtig om al die fantastische auto's te zien. Denken graag mee, een echte aanrader.
Walgelijk bedrijf!
Walgelijk bedrijf!
Wij werden op onze trouwdag opgelicht door een velgschade te claimen die we nooit gemaakt (kunnen) hebben en daarmee onterecht borg in te houden.
Een ritje van 40 km kostte ons zo maarliefst €1000,00.
Een hele zure nasmaak na zo’n mooie dag!

Antwort von Buena Vida Supercars
Dit is waarom ze oplichten: ze zijn failliet aan het gaan!
Nadat de meneer van Buena Vida er alles aan heeft gedaan om mijn review te verwijderen, plaats ik hem gewoon even opnieuw.
Dit is waarom ze oplichten:
Nadat ik en talloze anderen zijn opgelicht met hun borg ben ik in de jaarcijfers van het bedrijf gaan kijken, die gewoon op te vragen zijn bij de KVK. Dit bedrijf draait ongeveer een half miljoen verlies per jaar, gecombineerd holding en werkmaatschappij. De werkmaatschappij “Buena Vida Supercars B.V.” heeft zelfs een negatief eigen vermogen. De “Viejo & Nuevo” holding erboven geeft aan 1/3 van het eigen vermogen te hebben ten opzichte van bijvoorbeeld eind 2021. Het krimpende eigen vermogen is niet te achterhalen naar het onttrekken van winst, maar puur operationeel verlies. Negatief werkkapitaal, oplopend debiteuren bestand, krimpend eigen vermogen en een solvabiliteit (eigendom-schuld verhouding) dat nog geen 10% eigen bezit betreft. Totale grap dit bedrijf. De frauduleuze eigenaar zit keihard in geldnoot en probeert nog even je borg mee te nemen om zelf uitstel van executie te krijgen.
Huur hier vooral niet!
Als je achter je borg wilt aan gaan…
Als je achter je borg wilt aan gaan huur dan zeker bij dit bedrijf wanneer je een auto gaat huren word je goed en vlot geholpen maar zodra je de auto heb ingeleverd moet je maar achter hun aan zien te gaan komen elke keer met het smoesje ik ga er een melding van maken of de gene die over de terugbetaling van de borg is niet aanwezig heel amateuristisch doen niks vanuit hun eigen initiatief neemt telefoons niet op reageert niet op de mail doen altijd of ze verbaasd zijn van de situatie terwijl ze dondersgoed weten wat wat is en toevallig ligt het volgens buena vida altijd aan de klant en niet aan hun volgens de reacties op de recensies van klanten grappig dat het altijd aan de klant zou liggen geloof me die slechte recensies zijn niet voor niks

Echt een aanrader!
Echt een aanrader! Na alle reviews op Trustpilot gelezen te hebben was ik een beetje skeptisch over dit bedrijf, maar het moment dat ik de showroom binnenstapte voelde alles professioneel en persoonlijk. Ik ben enorm goed geholpen door de dame achter de balie en het wagenpark wat ze hebben staan is niet alleen gaaf om te beleven, maar ook om te bekijken. Ik vond het ook heel fijn dat we nog even een proefrondje reden, wel handig om te weten hoe alles werkt natuurlijk. De Ferrari FF was werkelijk fantastisch.
De borg heb ik wel iets later dan 2 weken terug ontvangen, maar daar heb ik maar een keer voor hoeven bellen. Zou inderdaad wel handig zijn als ze dit automatiseren, misschien een nieuw voornemen voor dit jaar ;) Ik kom zeker terug!

Antwort von Buena Vida Supercars
Wat een droom auto Ford GT Cars…
Wat een droom auto Ford GT Cars Edition!
Begin van het jaar heeft Danny meegereden met een tour om zieke kinderen te kunnen helpen. Op zijn vrije dag komt hij wel even langs om een onvergetelijk dag te bezorgen.
Daarna ben ik bij Buena Vida gekomen om de auto te huren voor content voor ons bedrijf. In de ochtend stond de auto klaar voordat ik er was. Daarna samen een ronde gedaan om de auto wat echt in geweldige staat was!
Zoals ik altijd doe wanneer ik een auto huur. Maak ik foto's en filmpjes rondom. Weet je zeker dat je achteraf geen gezeur hebt.
Graag kom ik het voorjaar terug om weer een auto te huren!
Nogmaals dank voor de dag en fijne service!

Antwort von Buena Vida Supercars
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.