BuddyBites Bewertungen

TrustScore 2 von 5

2.1

Awful product! If I could give it 0 stars I would! The gray donkey Bite Buddy was destroyed within five minutes of receiving it! Total rip-off! Do not buy!!

Onze hond liet enorm stinkende winden sinds hij op Buddybites stond. Ik had dit meerdere keren gemeld, maar daar werd niks mee gedaan. Er werd mij gezegd dat dit kwam door de overschakeling. Ik stopt... Mehr ansehen

Getest en goedgekeurd Uitgetest a.g.v. het ontvangen van een 50% kortingscode van een vriendin. Nooit gedacht dat onze hond, Hindra, er zovéél positieve effecten van zou ervaren. Na het invullen va... Mehr ansehen

We kregen een zending die we niet gevraagd hadden, en konden deze niet terug sturen. De gegevens werden nochtans tijdig aangepast op de website van Buddy Bites, doch werden door een fout langs hun kan... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Über BuddyBites

BuddyBites maakt gezonde hondenvoeding op maat en levert deze voeding gratis aan huis in België en Nederland. BuddyBites maakt hondenvoeding op basis van de eigenschappen van de hond (ras, leeftijd, gewicht, activiteitsniveau en gezondheid). De hondenvoeding wordt gemaakt met enkel kwalitatieve ingrediënten: veel vlees én hoogwaardige eiwitten, groenten, zalmolie. Wij gebruiken geen kunstmatige toevoegsels. De gezondheid van je hond wordt opgevolgd door onze online dierendokter. 🐶 Gepersonaliseerde hondenvoeding 🥩 Enkel kwalitatieve ingrediënten en veel vlees 🚚 Gratis aan huis geleverd 👩‍⚕️ Opvolging van onze online dierendokter Nu 30% korting op je eerste pakket hondenvoeding op maat! Gratis aan huis geleverd in België en Nederland.

Mangelhaft

Bewertung abgeben

Awful product

26. März 2025

Total waste of money

Total waste of money. Bought two, within seconds both heads had come off. Both gone in the bin. Rubbish product.

20. Dezember 2024

This company is a rip off

This company is a rip off! We spent over $30 for a heavy duty toy for our Newfs. After waiting forever for our delivery, Nova had an arm torn off in 10 minutes. The company has no garantee and would only offer $6 to settle my complaint.

It's a shame company only out to rip you off!

9. Januar 2025

NOT chew-proof

Advertised as chew-proof, but it is not. Our 20 pound cockapoo did play with it quite a bit when we allowed her to have it, but one evening she really got busy chewing. One leg was off in 5 minutes, and we had to pry it out of her mouth! Definitely NOT better than any of the dozens of other fabric toys we could buy locally. Save your money!!

10. Januar 2025

Worthless!!!

My Russell Terrier had the head removed within the first two minutes. The squeaker was on the floor with all the stuffing two minutes later. Ads and reviews are totally misleading. A total waste of money and my time.

7. Januar 2025

OUCH!

OUCH!! Really got taken. Purchased the "cute Donkey" for my Cairn. 10 minutes, at 32 BUCKS! These Gooners are makin' a killing off us dupes!

23. Dezember 2024

I have a 2 year old part German …

I have a 2 year old part German shaped and lab he tore them up in 15 minutes I haven't found anything for him to play with I would like to find him a toy testing job lol he killing me with all the no go dog toys

11. November 2024

I bought 4 bite buddy toys

I bought 4 bite buddy toys, my daughters cavapoo destroyed his in about 45 mins, my neighbours spaniel took about 15 mins and the two for my cockapoo puppies, one is still intact the other was decapitated in one day. So personally I don’t rate the indestructible dog toy.

1. Juli 2024

Wij zijn zeer tevreden over hun…

Wij zijn zeer tevreden over hun producten, ik heb een klein Yorkje Luna en heeft voeding speciaal op maat voor haar gekregen.
Zeer goede service naar de klant toe ❤️ Gewoon 10 op 10 lieve groetjes luna uit oostende

3. August 2022
BuddyBites-Logo

Antwort von BuddyBites

Hey Veronique 👋 Wat een fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze voeding goed bevalt. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer vragen hebt. Tot snel! Marjon van Just Russel. 🐾

Zeer tevreden met dank tot de volgende…

Zeer tevreden met dank tot de volgende bestelling

1. Juni 2022
BuddyBites-Logo

Antwort von BuddyBites

Hey Jacques 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾