Sad to say but we finished our shopping at Brunott. My engagement and our wedding rings were bought here but after last ‘repair’ that took 2 months, we say goodbye. Customer service was non-existing,... Mehr ansehen
Ik heb in januari 2025 diamanten sieraden gekocht voor behoorlijke bedragen. Waarbij de winkel suggereerde dat het 50% korting betrof. Na het taxeren van de sieraden, blijken ze nog geen derde van de... Mehr ansehen
Erg behulpzaam en een fijn gesprek gehad. Had mijn keuzes alvorens aangegeven welke ik wil bekijken. Na mijn keuze te hebben gemaakt, nog een handige tip gekregen. Al met al, een hele fijne ervaring... Mehr ansehen
Fijne winkel, uitstekende service! Verlovingsring en trouwring uitkozen en de medewerkster gaat haar best doen alles in orde te krijgen voordat we het officieel maken. Ze dacht goed mee met wat ik wil... Mehr ansehen
- Juwelier
- Diamantenhändler
- Schmuckankauf
- Schmuckreparaturservice
- Juweliergeschäft
- Uhrenreparaturservice
- Uhrengeschäft
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Brunott’s enthousiaste vaklui hanteert een eerlijke, grensverleggende aanpak en staat direct voor je klaar als je hulp nodig hebt. We zijn goed in het luisteren naar je wensen, maar schromen ons niet onze muil- eh, mond open te trekken als dit een eerlijk advies in de weg staat. Ons team kannie wachten om je te assisteren bij het maken van je keuze uit onze zorgvuldig uitgezochte collectie, je sieraad te repareren of je boterklokkie een onderhoudsbeurt te geven.
Oude Binnenweg 45, 3012 JA, Rotterdam, Niederlande
- 0031 10 411 66 15
- contact@brunott.nl
- brunott.nl
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Horloge uitzoeken
Horloge uitzoeken. We zochten een horloge voor onze zoon en werden perfekt geholpen. Er is een hele brede keuze. Allerlei modellen bekeken, vergeleken, uitgeprobeerd. Ze namen rustig de tijd voor ons en we zijn prima geslaagd
Snelle levering en leuk ingepakt
Uitstekende service!
Vandaag een Victorinox horloge gekocht. Van mijn 'oude' Victorinox als service de batterij vervangen - ik was heel prettig verrast! Uitstekend geholpen ook!
Geen enkele wanklank kan ik bedenken
Geen enkele wanklank kan ik bedenken. Mooi product. Feestelijk ingepakt en snel geleverd.
The item is wonderful
The item is wonderful, they also wrapped it up which is absolutely beautiful... the service and delivery is amazing.
Thank you!
Heb voor het eerst online een horloge…
Heb voor het eerst online een horloge besteld, had altijd zoiets van eerst zien. Toch maar gedaan, heb er geen spijt van,
website Brunott overzichtelijk en duidelijk, na aankoop ook goede en duidelijke informatie m.b.t. de levering, kortom super tevreden !!
Alles was naar wens goede services en…
Alles was naar wens goede services en zeer vlugge levering
Goede snelle Services!!
Goede snelle Services!!
Alleen heb ik me kortingscode nog niet ontvangen
Wonderful online purchase
Wonderful online purchase! Will purchase again! Their customer services were excellent! :)
Top ervaring
Onlangs een Grand Seiko SLGH003 bij Brunott gekocht. Buiten de kwaliteiten van het uurwerk ben ik ook super tevreden over de aankoopervaring. Ik had op voorhand met Jonas gecommuniceerd over de aankoop en ben prima ontvangen in de zaak. Ook na de aankoop nog fijn contact gehad.
Aan het Brunott-team: doe zo verder.
Aan potentiële klanten: niet aarzelen!
Uitstekende service
Uitstekende service. Horloge was niet op voorraad. Via Whatsapp contact gehad en het product werd besteld.
Er zat een lange levertijd op, dus ik kreeg netjes een belletje dat het wat langer ging duren omdat ik had aangegeven dat het voor mijn bruiloft was.
Vervolgens ben ik goed op de hoogte gehouden door Brunott tijdens het verzendproces. En het horloge is schitterend. Ik snap waarom Brunott een begrip is in Rotterdam!
Hele goede service!
Erg mooi ingepakt ook!
De enige waar het gewenste artikel…CHAPEAU!!!
De enige waar het gewenste artikel daadwerkelijk COMPLEET leverbaar en te bestellen was. Super gegaan en in een prachtige cadeau verpakking, CHAPEAU!!!
Blij verrast met Brunott
Wat een verassing. We zijn zo gewend aan online aankomen, maar toen ik het pakketje van jullie opende was ik toch verrast 🤩. Ook al wist ik de inhoud al. Bedankt en bedankt voor de keurige service.