Har ventet 12 dage på en udbetaling, kundeservice er noget nær umulig at komme i dialog med trods flere mails er sendt. Tvivler stærkt på at jeg overhovedet får mine penge.
Vildt så svært det er at få svar på om en profil kan slettes permanent. Korrespondencer ligger stadig tilgængelige efter deaktivering, og profilen kan stadig fremsøges
Nu har jeg siddet og læst anmelderser. Jeg har været en stor støtte til siden og kan nu læse at andre også møder de FAKE profiler. Men jeg vil holde lidt med brugtetrusser.dk at uanset hvordan man bli... Mehr ansehen
Jeg har nu været sælger inde på siden i et par dage og har absolut intet godt at sige. 1 er at der trækkes 25% af ens salg, det giver god mening - men alligevel er jeg blevet trukket 334 kroner... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Lækker nem hjemmeside
Lækkert og nemt at “arbejde” derinde. Nyder endelig at kunne tjene lommepenge, på præcis hvad jeg elsker🫦
Det er nemt at kunne sende og chatte med sine kunder.
Mvh
Beskidte-tøs🫦
ADVARSEL..Pas på med at oprette en…
ADVARSEL..Pas på med at oprette en profil på alle de der brugte trusser side.
JERES BILLEDER OG OPLYSNINGER KAN KOMME UD OFFENLIGT.
nu skal jeg desværre igang med en kedelig sag og sagsøge firmaet.

Antwort von Brugtetrusser
Der er en masse gange jeg har gjort en…
Der er en masse gange jeg har gjort en vare klar til en kunde, hvor efter de ghoster mig, og aldrig betaler. Men ud over det kan jeg godt li siden. Den er nem at bruge, og nogle af fyrene er rigtig søde ❤️
Fra cupcakehips 🧁
scam side har aldrig fået leveret hvad…
scam side har aldrig fået leveret hvad jeg har bestilt sælger svarer ikke og efter at have anmeld dette har jeg intet hørt fra admin

Antwort von Brugtetrusser
En rigtig fin side for både køber og…
En rigtig fin side for både køber og sælger.
Jeg blev forsøgt snøret af en pige, men her har sitet hjulpet. Heldigvis er det kun få som ikke er ærlige men når det sker er det er rart med en administrator bag.
Det er dejligt med et frækt sikker forum hvor vi kan udforske de forskellige grænser.
Jeg som sælger på sitet synes det er en…
Jeg som sælger på sitet synes det er en god hjemmeside jeg har været inde på pigetrusser.Dk det er bare ikk det samme da der er ingen der bider på og siden er helt ny der er det noget helt andet med brugtetrusser.Dk man føler sig både som sælger men også som kunder tryg hos siden jeg er super tilfreds med siden
Er blevet snydt af sille på brugte…
Er blevet snydt af sille på brugte trusser.dk for588kr

God service
God service
Da jeg ikke modtog mine varer og havde betalt skrevet til dem og de hjalp mig og få min penge tilbage
Jeg har som sælger haft stor fornøjelse…
Jeg har som sælger haft stor fornøjelse af siden, ingen problemer nem at navigere rundt i, tryghed for begge parter. Fortjener 5 stjerner herfra knus en tilfreds sælger💕
Fantatisk salgsside
Jeg har som sælger haft en super god og behagelig tid på siden.
Siden er nem at finde rundt på og skulle man havde spørgsmål er ejerne så søde og behjælpelig
De fortjener helt klar 5 stjerner herfra og jeg anbefaler dem gerne til folk