Varen var på lager og blev hurtigt leveret så kun ros til brugshundeshoppen fra mig Mvh Søren Lau Pedersen
Rigtig god hjemmeside og god service, jeg bestilte nogle ting til at træne en malinois hvalp med. Jeg bestilte en dag og kunne afhente i jeres afhentnings skur dagen efter, hvilket var fantastisk for... Mehr ansehen
Fik en opringning fra Brugshunde shoppen ang. varen som man kunne se ikke var leveret som lovet. Varen var umiddelbart blevet væk på vejen. Aftalte at de bare skulle sende en ny vare. Da varen blev... Mehr ansehen
Jeg havde bestilt de forkerte bideskinner, så jeg sendte dem retur og ventede på de nye. Pakken blev holdt tilbage i Køge, men jeg fik en opringning og en forklaring og kort efter dukkede de rigtige b... Mehr ansehen
Velkommen til BRUGSHUNDESHOPPEN.
Hos os finder du det udstyr, du har brug for til træning eller konkurrence med din hund – uanset race eller disciplin. Vi har valgt at føre et mere komplet program af udstyr fra færre leverandører. På den måde kan vi bedre sikre kvaliteten løbende og afprøve tingene i praksis. Vi vil kunne stå 100% inde for kvaliteten.
Med afsæt i færre leverandører, har vi mulighed for at tilbyde dig favorable priser. Vore leverandører har alle været med indenfor hundesporten i mange år og har stor ekspertise i design og fremstilling af udstyr til hundesporten.
Skulle der – trods et bredt program af udstyr – alligevel være noget, du står og mangler, så tøv ikke med at kontakte os, så skaffer vi det via vort netværk i Europa.
God træning!
Søgårdsvej 4, 4621, Gadstrup, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Rigtig god oplevelse. Produkterne er som beskrevet og vist på hjemmesiden og leveringen er hurtig. Jeg regner med at købe udstyr hos Brugshundeshoppen en anden gang igen :)

Antwort von BRUGSHUNDESHOPPEN
Godt overblik vare og de ved hvad man behøver til hundetræning hurtig levering

Antwort von BRUGSHUNDESHOPPEN
Overskuelig hjemmeside, og levering af det ønskede var lynhurtig.
Vil klart handle der igen.

Antwort von BRUGSHUNDESHOPPEN
Hurtig og nem bestilling, de har alt man skal bruge til hund.

Antwort von BRUGSHUNDESHOPPEN
Et stort udvalg, god betjening , nem at komme i kontakt med, fleksibel ved aftale om køb og afhent af varer.
Kan helt klart anbefales

Antwort von BRUGSHUNDESHOPPEN
Hurtig levering og produktet levede op til forventningerne.

Det virker bare 3 dage efter bestilling havde jeg mine ting