Beste Sylvano,
Ik zou toch graag een aantal dingen willen ophelderen in jouw verhaal.
Het klopt inderdaad dat de leverbelofte 8 mei was en dat we u, 1 werkdag later, op 11 mei hebben in kunnen plannen. Dat is slordig, hand in onze eigen boezem, we hadden inderdaad op vrijdag 8 mei moeten leveren. Maar daarentegen hebben we u ook laten zien dat we een mail hebben gestuurd gelijk na uw bestelling dat dit een paar dagen af kon gaan wijken. Dit is uiteindelijk 1 werkdag geworden.
Deze mail is klaarblijkelijk niet bij u in het PostvakIN belandt, waardoor onze communicatie gemist is. We hebben dus wel degelijk een poging gedaan om u op voorhand zo goed mogelijk de - 1 werkdag vertraging -te communiceren.
Daarnaast klopt het deel van de kosten ook niet helemaal, ik zit net in onze chat terug te lezen en ik citeer het volgende:
"Het spijt me zeer als dit niet goed is doorgekomen.
We krijgen het vandaag alleen echt niet bij u bezorgd. Ik wil u gerust gelijk terugbetalen. of 10% korting geven als maandag toch akkoord is. Maar vandaag bezorgen lukt allen niet.
Sorry!
1. Maandag tussen 12.00 en 16.00 bezorging met 10% korting
2. Vandaag tot 16.00 afhaal met 10% korting en km vergoeding
3. Vandaag volledige terugbetaling"
We hebben op allerlei manieren meegedacht om u te compenseren, wat ook de kosten voor vervoer zou dekken. En.... nog steeds bekenden wij onze fout dat het niet 8 mei werd, maar 11 mei.
Helaas betreft het geen pakketpost en moeten wij routes zorgvuldig plannen, het klopt dat dat alleen tijdens kantoortijden is en niet in de avonden of weekenden.
Dus in die zin: Ja, we vragen enige flexibiliteit van onze klanten, om overdag heel even thuis te zijn om zo'n groot bed in ontvangst te nemen. Waarbij onze chauffeurs altijd een uurtje ongeveer van te voren bellen zodat je niet heel het tijdsframe op het adres aanwezig hoeft te zijn.
En 11 mei zelf.... dat verhaal klopt natuurlijk niet helemaal. Dat we geen mogelijkheid zouden hebben, want dat hadden we zeker wel, u zat ook gewoon in de route.
Maar... :
Nadat u de eigenaar privé op Facebook hebt opgezocht en hebt bericht, vonden wij dat dermate intimiderend dat we hebben besloten om per ommegaande uw geld terug te storten en de koop te ontbinden.
Team Slaapspecialist Benelux / Brouwers Bedding