Der bliver lavet det man aftaler og man får gode råd om el-cyklens virkemåde mht. rækkevidde mm. En virkelig rar og proffesionel betjening ved ikke mindst Rikke, men også værkstedfolkene er rare.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som altid god service 🤗 hurtig fik lavet den samme dag som indleveret ☺️ kan anbefale at benytte brotorvets cykler 🙂
Unternehmen hat geantwortet
Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler
Brogade 3, 4700, Næstved, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Høj faglighed, hurtig service og rimelige priser. Højst sandsynligt det bedste cykelværksted i Næstved.

Antwort von Brotorvets Cykler
Altid en fornøjelse at få vores cykler forbi. Kompetente og søde medarbejdere, der forstår at ikke alle er cykelentusiaster, men mange ser cyklen som et befordringsmiddel på linje med bilen, blot med rugbrødsmotor (elmotor i mit tilfælde).

Antwort von Brotorvets Cykler
Imødekommende, venlig og hurtig betjening.

Antwort von Brotorvets Cykler
Var punkteret på vej hjem, og kom ind med med at fladt dæk. De lappede den med det samme og fandt en meget lille sten som var skyld i det.
20 minutter senere kunne vi cykle de 10km hjem.
Utrolig god og venlig service.

Antwort von Brotorvets Cykler
Billigt, hurtig service, kan anbefales.

Antwort von Brotorvets Cykler
Servicemindede og professionelle. Fleksible mht til tidspunkt for indlevering af cykel

Antwort von Brotorvets Cykler
God faglig service. God information omkring pris og ville blive kontaktet ved ændring af indgået aftale.
Meget imødekommende og flinke.
Kan helt klart anbefales.

Antwort von Brotorvets Cykler
Venlig betjening og endnu god service.
Nu var det altså .bare en lapning

Antwort von Brotorvets Cykler
Man er altid venlig og imødekommende hos Brotorvets cykler. De ved hvad de taler om.
Altid en fornøjelse

Antwort von Brotorvets Cykler
Prisen er værd at betale!

Antwort von Brotorvets Cykler
Aller bedste service, meget venlige, gav sig tid til at forklare. Kommer der gerne igen. 🥳🥳

Antwort von Brotorvets Cykler
Sød og hjælpsom - fik lige det jeg havde brug for, og hurtig om at give min cykel et forårstjek

Antwort von Brotorvets Cykler
Dem kan jeg varmt anbefale. Reparation godt og hurtigt udført. God service. Fint at man får en SMS når cyklen er klar.

Antwort von Brotorvets Cykler
Flink personale, cyklen var klar til aftalt tid, prisen var fin

Antwort von Brotorvets Cykler
Min nye El-cykel skulle til første service.
Den er nu smurt, strammet efter og alt er i orden. Og den kører helt fantastisk.
Jeg kan rigtig godt lide at komme hos Rikke og Hendes Team, de er smilende, sjove, man griner meget med dem, de er imødekomme, altid lyttende og samtidig er de super professionelle. Jeg er så glad for det er min cykelsmed. Tak for jer. Kh. Nina.

Antwort von Brotorvets Cykler
Fik en rigtig god service da jeg skulle købe en elcykel hos dem. De er meget søde og venlige og har tid til at servicere en. Kan kun anbefale dem.

Antwort von Brotorvets Cykler
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.