Det var en helt normal dag og jeg sad og så FCK kamp (de er jo bedre end Brækby) og så hoppede Nicolai Vallys ud af min skærm og sagde :Er du en klam lille fck fan, din taber. og så begyndte han bare... Mehr ansehen
Vi havde et booking problem, da vores pladser som vi havde valgt via booking systemet ikke fandtes ude på stadion. Tobias valgte at tage spurten op ad de mange trapper, for at se hvordan søren det ku... Mehr ansehen
Det er horribelt, at Jan Bech Andersen behøver at købe livvagter, har Brøndby Fans ingen respekt for Jan Bech Andersen der stoppede penge i Brøndby Hvorfor skulle han ikke prøve at få de fleste peng... Mehr ansehen
Jeg synes det hele fungerer ganske nemt og problemfrit det eneste jeg kan sætte en finger på, det er lidt irriterende at det pop up vindue hvor man hele tiden skal acceptere eller afvise vedr cookie... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Brøndby IF
Brøndby Stadion 30, 2605, Brøndby
- brondby.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Supra Societatem Nemo
Supra Societatem Nemo - andet er der ikke at sige til det. Én gang Brøndby, altid Brøndby!
Fed oplevelse
Fed oplevelse, klubben over alle klubber, sej butik...En gang Brøndby, altid Brøndby.
Kan ikke sige andet end det altid er en …
Kan ikke sige andet end det altid er en kæmpe oplevelse
Brøndby IF er min klub
Brøndby IF får alle de stjerner med på vejen der skal til for at kan vinde Pokalfinalen i år. Så vi kan købe flere ting på Brøndby.com :)
Perfekt
Perfekt hjemmeside, perfekt service og perfekt shop.
god side
Nice side virker altid og viser alt man skal se
Gode pølser, godt øl, fantastisk stemning...
Bare lidt dyrt - men underholdning koster :-)
Som det skal være!
Elsker at være på stadion. Vi mangler bare resultaterne, men det er en ære at være Brøndby-fan.
Klubben over alle
Brøndby er og bliver den største klub i norden. Om det er ude eller hjemme, så vinder fansene altid på tribunen.
konge klubben!
Super side
Meget intuitiv og brugervenlig. Godt gået :-)
Dejligt nemt
Nem side at finde rundt på, finder altid det jeg søger, har ikke haft nogle problemer når jeg har købt billetter på siden.
Kunne være bedre!
Købte billetter til Brøndby - Lyngby den 2/10-2011.
Jeg fik da mine billetter, men undertiden ændrede det sig, hvor på stadion, jeg kunne købe billetter til (altså Sydsiden nedre/øvre, osv).
Først kunne jeg købe til et sted, og det prøvede jeg så på, men da jeg så kom til næste side, stod der at der ikke var flere billetter til den tribune.
Det var så løgn, for jeg endte med at få billetter dertil.
Sæde solgt til en anden
Jeg havde købt billetter til Brøndby - Sønderjyske - Selve fodbold-oplevelsen var ikke noget at råbe hurra for, men det vil jeg ikke lægge til grund for anmeldelsen - Men de to billetter jeg havde købt var solgt til sæsonkort-holdere - Vi var IKKE de eneste da det var ren stole-leg på stadion inden kampstart. Det var heller ikke første gang det var sket sagde dem som egentlig havde købt vores sæder. Det vil jeg kalde mere end pinligt.
Jeg giver det 2 stjerner, men jeg håber da bestemt at dem som har investeret i et dyrt sæsonkort også anmelder og det må give en stjerne mindre for jeg ville da have følt mig snydt i dén grad hvis mit sæde, købt for 2.000 kr., var solgt til andre!!
Billetsalg
Jeg skulle købe billet til den kommende show kamp mod Ajax. Siden var håbløs og jeg kunne ikke købe billet til Ajax siden. Jeg ringede så til dem og over flere omgange var der ingen der kunne hjælpe mig selv om der stod på siden at der var et afsnit sat af til Ajax fans, op til flere af dem vidste slet ikke hvad jeg snakkede om. Værste kundeservice jeg har oplevet hos en dansk fodbold klub. Jeg endte med at købe billet til det afsnit der lå tættest på Ajax fansne, da elendig kundeservice ikke skal holde mig fra Stadion
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.