Brinckers Bewertungen 26

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruim een week geleden werd mijn brinckers Bretagne gestolen. Deze stoere sterke fiets die ik via de marktplaats kocht ging een paar keer per week de brug over zonder moeite. Ik heb weer een twee... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In 2018 Brinkers Brooklyn F7 gekocht. Op zich weinig problemen mee gehad. Echter eind vorig jaar problemen met waarschijnlijk kabelbreuk. Via hun eigen website geen reparateur te vinden. Met Brinck... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zie hieronder voornamelijk negatieve berichten over de Brincker fietsen. Zelf ben ik super tevreden over mijn tweedehands aangeschafte Brincker. Beschouw het als mijn beste aankoop ooit. Heerlijk... Mehr ansehen

1. Hersteller
  2. Fahrrad-Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Brinckers is een Nederlands e-bike merk gemaakt door fietsliefhebbers! Sinds 2015 werken wij continu aan fietsen die jouw leven leuker en makkelijker maken. Wij rijden iedere dag op onze fiets naar ons kantoor in Aalsmeer en testen alles zelf voordat we tevreden zijn. We nodigen je graag uit via onze dealers om onze producten te testen en hopen dat je er net zo blij van wordt als wij. More miles, more smiles!

3.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service. Na 3.5 jaar 2e motor kapot. 1e viel binnen de 2 jaar garantie maar op de volgende motor niet weer 2 jaar garantie gehad waardoor we na 3.5 jaar zo grote rekening moeten betalen dat we beter een nieuwe fiets kunnen kopen...😡😡😡

26. Februar 2026

Beste Hanneke Hovius,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en vervelend te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Daarom hebben wij uw case zorgvuldig bekeken.

Naar aanleiding van uw melding hebben wij contact opgenomen met Fietsenwinkel.nl, waar uw Brinckers-fiets in november 2022 is aangeschaft. Zij hebben de fiets zorgvuldig onderzocht en vastgesteld dat de huidige schade aan de motor is ontstaan door een gebruikersfout en daardoor niet voor garantie of coulance in aanmerking komt.

Daarnaast is tijdens de inspectie vastgesteld dat de algemene staat van de fiets zeer slecht is. Meerdere onderdelen zijn ernstig beschadigd of verregaand versleten waardoor wij u afraden de fiets in deze staat nog te gebruiken. Deze bevindingen zijn zowel door onze eigen waarneming als door de monteur van Fietsenwinkel.nl bevestigd.

We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws voor u is maar helaas kunnen we niet meegaan in uw verzoek om garantie of coulance, daar het geen fabricage fout betreft.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben fan van Brinckers fietsen!

Ruim een week geleden werd mijn brinckers Bretagne gestolen.
Ik heb weer een tweedehands Brinckers Brisbane (waarschijnlijk) gekocht en ben er super blij mee!

Deze rijd nog fijner dan de Bretagne, ook de brug over, geen probleem.
Op de teller staat 10000 km, wat op de Bretagne teller ook stond.

17. März 2026

Antwort von Brinckers

Bedankt voor je geweldige review!

Wat fijn om te lezen dat je zo’n fan bent van Brinckers fietsen — dat maakt ons echt blij.

Heel vervelend dat je Brinckers Bretagne is gestolen; dat is altijd een nare ervaring. Maar fantastisch dat je opnieuw voor een Brinckers hebt gekozen en dat je Brinckers Brisbane je zo goed bevalt! Dat hij zelfs nóg fijner rijdt en moeiteloos de brug over gaat, horen we natuurlijk graag.
Ook bijzonder dat beide fietsen rond de 10.000 km op de teller hebben staan — een mooie bevestiging dat ze gebouwd zijn om véél kilometers te maken.

We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers met je “nieuwe” Brinckers Brisbane.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brinckers Berlin voor schoolgaand kind…

Brinckers Berlin voor schoolgaand kind wat door de polder moet fietsen. In het 1e jaar al roest op de fiets en zadelvering. Schroefjes trillen los waardoor de fietscomputer los kwam te zitten, fietsbel verloren. Inmiddels, na 2,5 schooljaar, zijn beide handremmen stuk, zit de fietscomputer met ducktape en touw aan het stuur vast en is er diverse keren uitval van de fiets geweest. Oorzaak? Stekker die los trilt. Dat hebben we ook maar met ducktape vastgeplakt. Grotere accu gekocht wat ongeveer 150km moet opleveren. Hij haalt net 70km......Koop geen Brinckers. Leg iets meer geld bij en koop een gerenommeerd merk. Ik heb jarenlang op een G...... fiets gefietst, met kind voorop (idd degene die nu een brinckers heeft) en nooit stil komen te staan.
Service van fietsenwinkel is echt knudde. Bij het verloren schroefje vd fietscomputer werd gezegd "Koop maar een nieuwe computer". Na de laatste service beurt gaf de fietsketting geluiden en zat de kettingkast niet eens dicht. Het is echt niet goed.

18. Dezember 2025

Beste Danielle Smit,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en vervelend te horen dat uw fiets niet aan de verwachting voldeed.

Na analyse van uw problemen zijn wij van mening dat deze bij normale service ondersteuning vanuit de dealer niet voor zouden moeten komen. Ook het advies inzake accu capaciteit duidt op het scheppen van een verkeerde verwachting. Het is voor ons aanleiding om dit intern zorgvuldig te onderzoeken en we bieden onze oprechte excuses aan dat dit niet naar behoren is verlopen.

Graag komen wij samen met u tot een passende en duurzame oplossing. Indien u contact met ons wilt opnemen via Brinckers Service (info@brinckers.nl), dan staan wij klaar om uw situatie volledig te bekijken en u verder te ondersteunen, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw fiets.

Wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld. Uw feedback helpt ons om de kwaliteit blijvend te verbeteren.

Willem
Team Brinckers Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede afwikkeling van een langlopende storing van een fiets.

Problemen met een aangeschafte Brinckers fiets bij Fietsenwinkel.nl gevestigd aan de Kleiweg in Rotterdam.

Fiets had een terugkomende storing (Hall sensor). De doorlooptijd van de eerste storing betrof ruim 3 maanden. De tweede storing was in juni gemeld en op 31 oktober werd verteld dat de oorzaak de motor van de fiets was. Kosten waren tussen de € 1200 en € 1500. Garantie kon niet meer gegeven worden, ondanks dat er pas 300 kilometer op de fiets gereden was. Ook het feit dat de fiets inmiddels 9 maanden kwijt was, was geen argument op coulance.

Verhaal aan de leverancier voorgelegd (uiteraard met bewijzen). Fiets is door de leverancier op 11 november opgehaald bij Fietsenwinkel Rottterdam en op 27 november 2025 kreeg ik de melding dat de fiets weer bij Fietsenwinkel Rotterdam opgehaald kon worden. Kosten? Niets.

Volgens de leverancier Brinkcers was de motor geheel niet defect. Er is nieuwe software geïnstalleerd en de fiets is nagelopen vwb bekabeling en contacten.

Top service van het bedrijf Brinckers. Gelukkig is deze casus zeer netjes opgelost door de leverancier zelf wat eigenlijk de fietsenwinkel had moeten doen.

Zeer slecht dat een fietsenwinkel onderdelen vermeld dat deze stuk zijn terwijl dit niet het geval is. Kwalijk!

27. November 2025

Antwort von Brinckers

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en uw geduld gedurende het proces. We zijn blij dat we uw fiets weer in goede staat hebben kunnen afleveren en dat alles naar tevredenheid is opgelost. Uw feedback waarderen we enorm en helpt ons om onze service continu te verbeteren.
Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Brinckers Brisbane Evo Belt

Sinds een jaar in bezit van een Brinckers Brisbane Evo Belt. Top fiets. Geen problemen. Krachtige motor en accu en goede service via de locale dealer. Kortom, een Brinckers fiets is een aanrader.

21. November 2025

Antwort von Brinckers

Bedankt voor je geweldige review!
Wat fijn om te horen dat je al een jaar geniet van je Brinckers Brisbane Evo Belt. Het doet ons goed dat de krachtige motor en accu je ritten soepel maken en dat je lokale dealer je zo goed heeft geholpen. Zelf vinden we het altijd mooi om te zien hoe deze fiets het dagelijks leven makkelijker en leuker maakt. Blijf vooral genieten van elke kilometer. 🚴‍♂️✨Bedankt Team Brinckers Fietsen

Ideale fiets woon-werkverkeer

Sinds kort eigenaar van een fijne Brinckers fiets. De fiets fietst licht, ondersteunt krachtig, schakelt automatisch rond de 20 km/h. Door de automatische versnelling rijd je altijd licht weg. Ook blijf je soepel fietsen als je van een hoogte fietst.
Een ideale fiets voor woon-werkverkeer!

12. September 2025

Antwort von Brinckers

Wat een fijne review, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat uw Brinckers zo prettig rijdt en perfect bevalt voor uw woon-werkverkeer. De automatische versnelling maakt het fietsen inderdaad extra comfortabel. We wensen u veel veilige en ontspannen kilometers toe! 🚴‍♂️✨Bedankt Team Brinckers Fietsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brinckers ik ben er erg blij mee

Brinckers is een goed merk. Fiets er zelf nu 5 jaar meer rond. Mooie ontwerpen en afwerkingen, bediening is mooi en simpel meer heb je niet nodig.

11. Oktober 2025

Antwort von Brinckers

Wat leuk om te horen dat u al vijf jaar met zoveel plezier op uw Brinckers fietst! Bedankt voor uw mooie woorden over het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid. We wensen u nog heel veel fijne kilometers toe! 🚴‍♀️ Bedankt Team Brinckers Fietsen

Goed rijdende fietsen

Goed rijdende, betrouwbare fietsen met een goede klantenservice!

Ik heb nu al 4 jaar een Le Mans en heb in die periode meer dan 17.000 km woon-werk verkeer gefietst. Het hele jaar door, dus zowel in de zomer met warm weer, als in de kou en regen in de winter. Fiets krijgt alle service beurten die nodig zijn en wordt zowel thuis als op het werk binnen gestald.

Goede ervaringen met de klantenservice: ik word altijd snel en vakkundig geholpen.

27. Oktober 2025

Antwort von Brinckers

Wat een mooie en waardevolle review — hartelijk dank dat u uw ervaring deelt! Geweldig om te horen dat uw Brinckers Le Mans al vier jaar lang zo betrouwbaar presteert, ongeacht het weer. Fantastisch dat u zoveel kilometers hebt afgelegd en tevreden bent over onze klantenservice. We wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe! 🚴‍♂️ Bedankt Team Brinckers Fietsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie Brinckers Brisbane gekocht…

Super mooie Brinckers Brisbane gekocht !
Fiets rijdt zeer stil en schakelt als fluweel.
Ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Na een aantal jaar op een Giant te hebben gereden is dit een goede upgrade!

15. Oktober 2025

Antwort von Brinckers

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fantastisch om te horen dat de Brinckers Brisbane u zo goed bevalt. Het stille rijgedrag en de soepele schakeling zijn precies waar we bij Brinckers trots op zijn. Geniet van uw ritten en van vele stijlvolle, comfortabele kilometers! 🚴‍♀️✨ Team Brinckers Fietsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs kwaliteit van Nederlandse bodem

Je hebt veel e-bikes. Maar echt goed zit op op het NL merk Brinckers. Veel beter dan hippe VanMoofs en Tenways, of dure Cube ofzo. Ik heb ze allemaal getest. Heel tevreden met mijn aankoop. Aanrader!

Na twee weken zat er een moertje los bij het stuur....was binnen 2 minuten verholpen.

15. Oktober 2025

Antwort von Brinckers

Wat een geweldige review, hartelijk dank! Super om te horen dat u na het testen van zoveel e-bikes zo blij bent met uw Brinckers. Fijn dat het losse moertje aan het stuur snel verholpen kon worden — zulke kleine dingen laten het fietsplezier gelukkig niet bederven! Geniet van alle mooie ritjes en vele veilige kilometers gewenst! 🚴‍♂️✨Team Brinckers Fietsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds ik een elektrische fiets heb doe…

Sinds ik een elektrische fiets heb doe ik veel meer ritjes op de fiets. Ik zorg er goed voor en hij bevalt nu al ruim een jaar prima.

28. Oktober 2025

Antwort von Brinckers

Wat superleuk om te lezen dat u sinds uw elektrische fiets nóg vaker de weg op gaat! Geweldig dat hij na een jaar nog steeds helemaal naar wens is. Dank voor uw leuke review en heel veel fijne ritjes gewenst! 🌞 Team Brinckers Fietsen

KOOP NIET BIJ BRINCKERS!

KOOP NIET BIJ BRINCKERS!

Mijn elektrische fiets is kapot gegaan binnen de garantie tijd. Je kan GEEN contact met maken met BRINCKERS alleen de fietsenwinkel waar je hebt gekocht kan in contact treden. Je staat als consument echt buiten spel. Garantie tot aan de voordeur! Nu een half jaar later zit ik nog steeds met een kapotte fiets :-(

16. August 2025

Kat in de zak

Brinckers Boston 4 jaar oud. 4000 km op de teller en fiets is kapot. Start niet meer. Service van fietsenwinkel.nl is ronduit slecht. Eigenlijk geen service. Je mag zelf zorgen dat je met je fiets in Amsterdam komt en anders kost je dit €180. Buiten de reparatie kosten om. Bij geen enkele andere dealer zijn er onderdelen verkrijgbaar van Brinckers dus gaan de reparaties of onderhoud dan ook niet aan. Conclusie: kat in zak, koop geen fiets van Brinckers bij fietsenwinkel.nl

30. Juli 2025

Super fijne fiets

Zie hieronder voornamelijk negatieve berichten over de Brincker fietsen.
Zelf ben ik super tevreden over mijn tweedehands aangeschafte Brincker. Beschouw het als mijn beste aankoop ooit. Heerlijke elektrische fiets voor woon-werk gebruik. Ruim 4 jaar oud. Geen gebreken al moet ik nu wel overwegen om de accu te laten reviseren. Laadt nog maar op tot 82 procent, doch werkt nog steeds als een zonnetje.

Het onderhoud laat ik verrichten bij Kwikfit.

26. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fiets gekocht 4 maand geleden toen na…

Fiets gekocht 4 maand geleden toen na vier maand nieuw software geplaats niet goed fiets terug wacht op nieuwe motor is al 2 weken weg en kan nog een week wachten nee mijn ervaring met brinckers fiets is niet goed een 6 ik koop geen fiets meer

8. April 2025

Zeer slechte kwaliteit Brinckers Brisbane E-bike

Eind 2020 een Brinckers Brisbane E-bike gekocht bij fietsenwinkel.nl. Vanaf moment van aanschaf is er vrijwel continu iets kapot aan deze fiets. Vanaf het begin af aan waren er al problemen met het achterwiel en de sensor die in het achterwiel zit en daardoor viel de computer steeds uit. Wiel zat er niet helemaal recht in werd later als oorzaak geconcludeerd. Meerdere keren hiervoor teruggeweest om uiteindelijk eind 2021 van het achterwiel de spaken en de band te vervangen. Destijds hadden we nog garantie, maar door gebrek aan monteurs bij fietsenwinkel hebben we de fiets ergens anders moeten laten maken en de reparatiekosten zouden dan alsnog vergoed worden volgens de verkoper in de fietsenwinkel (na een review op Trustpilot over de slechte service van deze winkel namen ze contact op en beloofden ze deze kosten te vergoeden). Maar daadwerkelijk terugbetalen van de reparatiekosten hebben ze nooit gedaan. Na meerdere keren er achteraan mailen en bellen heb ik het uiteindelijk maar opgegeven.

In de periode 2022 en 2023 problemen blijven houden met en door het achterwiel. Daar kwamen hard piepende remmen bij. En verder steeds kleine onderdelen die kapot gingen of niet meer goed vast blijven zitten, zoals een losgelaten opzetstuk voor het achter-spatbord, een niet meer goed sluitende kettingkast en handvaten die steeds verdraaien.

Kort na het verlopen van de 2 jaar garantieperiode van de motor ging in 2024 uiteraard de motor stuk en hebben we deze moeten laten vervangen door een andere gereviseerde motor.

In 2024 bleek de schroefdraad van een crank helemaal te zijn weggesleten, waardoor de trapper er tijdens het fietsen zomaar uit viel. Schroefdraad van de trapper was ook beschadigd dus die paste daardoor niet meer op de nieuwe cranck. Begin 2025 hetzelfde met de andere cranck en trapper. Beide cranks en trappers dus ook vervangen.

En nu is de Bafang fietscomputer stuk gegaan.

Deze fiets is de grootste miskoop die ik ooit gedaan heb. Alles bij elkaar meer dan €1.500 aan reparatiekosten in 4 jaar tijd. Maar ook met regelmaat de fiets voor langere tijd kwijt geweest en ook veel tijd kwijt aan mailen, bellen en steeds weer autoritjes met de fiets achterop naar de fietsenmaker.

Het enige wat het nog steeds goed doet is de accu. En als de fiets geen kapotte onderdelen heeft fietst ie lekker.

Deze Brinckers was destijds niet goedkoper dan een vergelijkbare Cortina en de verkoper in de fietsenwinkel beweerde dat Brinckers ook een A-merk was. Dat is het duidelijk niet, aangezien ik weet dat deze fiets altijd normaal gebruikt is.

7. April 2025

Splinternieuwe Brinckers gekocht

Splinternieuwe Brinckers gekocht. Wat een teleurstelling, er is zoveel kapot gegaan in nog geen twee jaar tijd. Motor, achterwiel, remmen en versnelling, ondanks twee grote onderhoudsbeurten. De fiets heeft meer stilgestaan dan gereden.
De service van de Fietswinkel waar deze fiets gekocht is beneden alle pijl. Slecht contact er wordt nauwelijks gereageerd. Moest telkens tussen de twee a drie maanden wachten voordat de fiets het weer doet om vervolgens na een korte periode van fietsen tegen het volgende euvel aan te lopen. Ik wacht inmiddels al meer dan een half jaar op het beoordelingsrapport over de fiets van zowel Brinckers als de Fietswinkel, de rapporten zijn er, maar ik krijg ze niet. Kortom waardeloze fiets en waardeloze service. De fiets doet het inmiddels weer niet, al drie maanden, ik wacht nog steeds op antwoord.

15. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed geholpen met mijn Brinckers…

Heel goed geholpen met mijn Brinckers Björn (fietst heel lekker en ziet er leuk uit). door de service afdeling van Brinckers alles onder garantie hersteld afspraak in de buurt gemaakt door brinckers service afdeling goed opgelost.

Bikes to go in Schiedam bedankt voor de reparatie

19. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kwaliteit is slecht, en wat nog erger is, ik heb bijna geen service.

Ik heb onlangs een Brinckers fiets gekocht, maar mijn ervaring is erg teleurstellend. De kwaliteit van de fiets laat veel te wensen over, en de service van Brinckers is nog slechter. Wanneer ik contact probeer op te nemen met de reparatiewinkels die op hun website staan, krijg ik ofwel geen reactie, of ze geven aan dat ze geen service leveren voor Brinckers fietsen.

Er staat ook geen contactnummer op de website, waardoor het bijna onmogelijk is om problemen op te lossen. Als je je geld wilt besparen en geen frustratie wilt, zou ik zeker aanraden om een andere fiets te overwegen dan een Brinckers.

31. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr