Jeg anbefaler Brilleværk. Professionel og behagelig oplevelse hos Anne i Brilleværk. Jeg kom ind fra gaden fanget ind af butikkens spændende univers med nye og anderledes stel end dem man ellers altid... Mehr ansehen
Brilleværk is pure Copenhagen hygge in eyewear form. A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan varmt anbefale at købe briller hos Anne i Brilleværk! Indehaver Anne tog sig god tid til at finde præcist den brille, som passede mig bedst, og som jeg følte mig mest komfortabel med.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi valgte Anne da vi skulle have synsundersøgelse af vores teenager dreng. Anne er utrolig tålmodig og evner at skabe en god relation til enhver. Både vi som forældre og vores søn har haft en super fo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Brilleværk kan du købe briller og solbriller ud over det sædvanlige! Her er glade farver, fine detaljer og udsøgt service. Vi sælger også kontaktlinser.
Elmegade 3, st.tv., 2200, København N, Dänemark
- Info@brillevaerk.dk
- brillevaerk.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Meget flot udvalg af stel
Meget flot udvalg af stel, som jeg ikke har set andre steder i DK - og har kigget i mange forretninger! Anderledes og med kant, og samtidig i høj kvalitet. Servicen yderst kompetent og god.

Antwort von Brilleværk
Man bliver helt naturligt fast kunde
Man skal lede længe efter en butik, hvor man bliver imødekommet så meget. Havde bøjet mit stel til ukendelighed, og det blev bare fikset uden videre. Jeg gætter på, at alle der har været i Annes butik vender tilbage igen og igen

Antwort von Brilleværk
Briller og service med kant!
Jeg har ofte haft svært ved at finde et brillestel der passede til mit “lille” ansigt. Men hos Anne var der flere mulige stel og alle super flotte og med kant. Så der røg et par solbriller med også. Tak til Anne for en virkelig professionel, nænsom og udfordrende service.

Antwort von Brilleværk
Det er altid en fornøjelse at besøge…
Det er altid en fornøjelse at besøge Brilleværk.
Bedre service skal man lede længe efter. Jeg har ikke tal på hvor mange gange mine briller er blevet rettet 😬
Det er dumt at falde i søvn med ens briller.
Da jeg ikke lige kunne finde den solbrille jeg gerne ville have, ja så blev de da bare lige tryllet frem af et brillestel og glas efter eget ønske 🤩🤩
Med andre ord, mit ansigt og øjne har aldrig været i bedre hænder. Altid inspirerende udvalg og hjælp til at vælge nyt stel.

Top professionel
Indehaveren af Brilleværk i Elmegade er super dygtig, fagligt knivskarp og samtidig varm og imødekommende. Der bliver taget sig god tid, ingen forhastede løsninger, og hun arbejder med top-professionelt udstyr. Kan varmt anbefales.

Antwort von Brilleværk
Jeg følte Anne lyttede på hvad jeg…
Jeg følte Anne lyttede på hvad jeg tænkte jeg gerne ville have af brille men også prøvede at udfordre mig lidt på at prøve noget andet end det jeg så for mig i mig, jeg endte med at gå med en af de briller Anne fik mig til at prøve som jeg aldrig selv havde tænkt kunne være noget, jeg følte der var god tid til mig og ikke bare at jeg var en kunde der skulle hurtigt igennem!!

Antwort von Brilleværk
Fantastisk butik med håndplukkede stel…
Fantastisk butik med håndplukkede stel og outstanding service!
Anne er mester i at vejlede både om brillestel og det nyeste inden for kontaktlinser.
Jeg bliver desuden altid mødt med smil og en god snak.

Antwort von Brilleværk
Min bedste anbefaling herfra.
Der er god tid. Man får professionel vejledning. Der bliver gået i detaljer. Og personalet er der sødeste og mest tålmodige jeg har mødt i en brilleforretning.

Antwort von Brilleværk
Hos Brilleværk får man en virkelig god…
Hos Brilleværk får man en virkelig god service fra Anne. Alle brillerne er såååå flotte og hos Brilleværk har man lyst at købe nye briller ofte. Så Max stjerner til Anne og Brilleværk.

Har brugt briller i + 40 år
Har brugt briller i + 40 år, men det var Brilleværk der opdagede, at jeg skulle have glas med prismer i. Kæmpe tak til Anne og co for at have givet mig “synet tilbage”.
Jeg er endt med at købe 3 sæt briller hos Anne😊

Antwort von Brilleværk
Fed butik og verdensklasse service

Antwort von Brilleværk
SÅ behagelig og professionel service…
SÅ behagelig og professionel service skal man lede længe efter 😍 Glæder mig allerde til at komme igen 💗

I can only recommend Brillevaerk
I can only recommend Brillevaerk! Thorough eye exam, welcoming atmosphere, great selection and very professional service.

Excellent Service
I was very happy with the consultation and eye test. There was also a great selection of glasses in all styles. Even when I needed some adjustments afterwards, I was helped immediately. Excellent service – I’ll gladly come back!

Antwort von Brilleværk
Jeg har nu købt mit andet stel hos…
Jeg har nu købt mit andet stel hos Brilleværk og alt fra synsprøver til udvalg og service fra Anne og Co er virkelig fremragende.

Behagelig, dygtig og tålmodig
Kæmpe anbefaling! Anne er sød, behagelig og dygtig. Hun lavede en grundig synsprøve og efterfølgende god vejledning til valg af briller. Jeg er den mest ubeslutsomme person, men hun havde utrolig tålmodighed og gav mig hjælp til det helt rigtige valg. Jeg er så glad for dem ❤️

Største anbefaling
Har endnu en gang fået lavet briller til min datter hos Brilleværk. For det første er de virkelig dygtige og professionelle og samtidig er det et virkelig rart sted at komme.
Og så finder man de fedeste stel hos Brilleværk.

A Copenhagen hygge at Brilleværk
Brilleværk is pure Copenhagen hygge in eyewear form.
A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to frames that fit my lifestyle, and, when they were ready, tweaked every millimeter until they sat perfectly. The glasses are lightweight, crystal-clear, and sturdily built. If you want expert guidance, genuine care, and a cozy break from the big chains, make Brilleværk your first stop.

Antwort von Brilleværk
Sikken en fest i Annes butik på…
Sikken en fest i Annes butik på Nørrebro 👍❤️🥰 “ BRILLEVÆRK”
En fantastisk butik med de
skønneste farver og modeller … 🤩
Et stort udvalg til den klassiske pige, men også til dig, der gerne vil/og tør kaste dig ud i noget anderledes/ farverigt, flotte og spændende nye design. ❤️
Her er alt hvad du du går, og drømmer om 😇
Servicen er i top .. skønne piger, som
brænder for faget, og hjælper dig Igennem en oase af flotte brillestel❤️
Tak for en super dejlig oplevelse i brilleværk 🌺🌺🌺
Min 2 veninder skulle bare med
på et “ kig” men købte begge 2 nye brillestel 🥳
De bedste hilsner fra de 3 veninder.
Birthe, Gurli og Lotte.

Antwort von Brilleværk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.