Brick World Bewertungen 34

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst, betaald en niets ontvangen. Via mail en telefoon niet bereikbaar. Direct argwaan en naar reviews gezocht. Melvin de Haan is een meesteroplichter! Melvin, binnen 5 dagen staat... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet. Dit zijn dezelfde oplichters als Brick-land.nl. Daar had ik een Lego Titanic besteld voor 649,99 euro. Nooit geleverd. Het bestelnummer is #26081. Pure oplichting. Heb ook aangif... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas ben ik, die altijd zeer kritisch is qua webshop aankopen, ook met open ogen ingetuind. Zojuist contact gehad met de Rabobank, ik heb een fraude melding gedaan bij de bank en morgen ga ik... Mehr ansehen

1.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoon heeft ter goede trouw een star…

Zoon heeft ter goede trouw een star destroyer (879.99 eur) besteld. Helaas nadat alleen ontvangst bericht was ontvangen en geen verdere verzendgegevens. De reviews bekeken... Helaas een scam. Inmiddels aangifte gedaan. Dus als de eigenaren dit mede lezen, graag even terug storten. Het is namelijk nogal zielig om van een scholier die met vakkenvullen iets bijelkaar spaart, op te lichten. Zoek even op Joran dan vind je de gegevens

8. Februar 2023

Hi Melvin

Hi Melvin

Ben er nu wel klaar mee.

Wil mijn 669,00 euro terug op mijn rekening deze week.

Heb inmiddels je prive adres achterhaald.

Is het deze week niet terug gestort dan laat ik het ophalen bij je hier ga je dan niet vrolijk van kijken dus zou actie ondernemen.

M van den Bogaard

25. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

10 februari lego besteld netjes mail…

10 februari lego besteld netjes mail gekregen met we gaan met uw bestelling aan de slag en verder niets meer gehoord en niets ontvangen.
Meerdere mails gestuurd maar komt geen reactie
Ben dus bang dat ook ik door hun opgelicht ben.
Ben bang dat mijn kleindochter geen lego krijgt met haar verjaardag en dat ik mijn geld kwijt ben
Bestelling #19815
Bedrag €52,98.
Ik hoop dat ik het mis heb en mijn kleindochter toch nog een kado kan geven.

9. Februar 2023

Niet bestellen, OPLICHTER

Update: Nog steeds geen geld terug en ook geen reactie. Je krijgt nog 7 dagen!!! Aangifte is gedaan, walgelijk dit soort figuren die denken dat ze alles kunnen flikken.

Ook besteld ter waarde van €37,99.
Cadeau voor mijn dochter, ze was enorm enthousiast en de levering zou de volgende dag al zijn. Helaas geen pakket en ook geen bericht meer. Kreeg meteen argwaan en reviews opgezocht. En dan krijg je alleen maar ellende te zien. Vóór het bestellen al snel op naam gezocht, dan krijg je een bedrijf uit Heerlen ervoor en die is wél betrouwbaar. Niet wetende dat het maar 1 letter scheelt in webadres.... Wat ontzettend triest dat je zo aan je centen moet raken over hardwerkende mensen...

Telefoonnummer buiten gebruik, adres op Google Maps ingetikt, dan is alles geblurred. Ook de zogenaamde afhaal locatie in Valkenswaard is geblurred. Ik ga er maar vanuit dat die adressen niet deugen! Ik zie graag deze week nog mijn betaling terug op mijn rekening, de aangifte is al ingezet.

Bestelnummer #19780

Alvast bedankt, Melvin!

9. Februar 2023

Hé gadverdamme

Hé gadverdamme, lees deze reviews te laat. Vorige week een set besteld, niks meer gehoord. Wordt nergens op gereageerd. €100,- foetsie.

13. Februar 2023

Oplichters! Niet bestellen

Melvin, binnen 5 dagen staat het bedrag van € 169,99 weer op mijn rekening. Bestelling: #19483. Zo niet dan doe ik aangifte, maak ik melding bij de Fraudehelpdesk en zoek ik actief de media op. Denk aan Radar, Alberto Stegeman, Kees van der Spek en Thijs Zeeman. Genoeg hongerige journalisten die maar wat graag hun tanden in deze oplichtingspraktijken zetten.

30. Januar 2023

opgelicht..

Helaas ook opgelicht.. lego besteld en betaald maar nooit ontvangen. Men deed wel nog de moeite om een pakketje aan te melden bij post.nl maar dat pakje werd nooit ontvangen door hen.

31. Januar 2023

OPLICHTERS!!!

Zijn waarschijnlijk dezelfde oplichters als brick-land.nl en brick-land.be (zie andere reviews op Trustpilot)
Bestel liever je producten voor een paar tientjes meer bij de officiëleLego website, dan via deze pagina's!
Gedupeerden mogen zich melden op het mailadres opgelichtdoorbrick-land @hotmail.com We zijn gegevens van gedupeerden aan het verzamelen om gezamenlijk te proberen actie te ondernemen. En doe vooral aangifte bij de politie (kan ook online), maak een melding bij Fraudehelpdesk en ConsuWijzer!

15. Januar 2023

Aangifte van oplichting

Ik ben Jane Lieuw en heb eerder een review geschreven. Ik heb nog steeds mijn bestelde en betaalde lego niet ontvangen. Ik heb net via internet aangifte van oplichting gedaan en roep iedereen op om dot ook te doen. Alleen zo kunnen we deze oplichters aanpakken.

5. Februar 2023

Niet geleverd

Pakket met bestelnummer #19800 zou vandaag geleverd worden helaas niet ontvangen. Gezien de reviews ga ik maandag aangifte doen. Boek het geld terug op mijn rekening dan doe ik geen aangifte of trek ik hem weer in. Hier niet bestellen levert niet!!!

10. Februar 2023

Opgelicht!!

Zojuist contact gehad met de Rabobank, ik heb een fraude melding gedaan bij de bank en morgen ga ik aangifte doen bij de Politie.

Ik raad iedereen aan die slachtoffer is om ook contact op te nemen met zij/haar bank en om bij de politie aangifte te doen!

8. Februar 2023

Shit

Zou vandaag geleverd worden, ben normaal zo achterdochtig als de pest, maar had ff niet opgelet, ik ga er maar van uit dat ik niks krijg g*dv*rdomme

Waarom worden deze lui niet gepakt, heb het adres ff bekeken op maps, mocht dit het echte adres zijn en ik krijg geen gehoor voor het weekend, dan heb ik dit weekend ff een stedentripje 👍

7. Februar 2023

OPLICHTERS……

Helaas ook opgelicht door dit bedrijf… Nooit een bestelling ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd en telefoonnr niet in gebruik. Aangifte volgt als het geld niet onmiddellijk teruggestord wordt!!

6. Februar 2023

Waarschuwing!!

Waarschuwing!!
Beter niet bestellen bij deze site. De vorige site van hun Brick-land.nl heeft mij al een behoorlijk bedrag afgenomen. Bestelling #27836 gedaan op 16 januari is nooit geleverd en de site was daarna uit de lucht. Met exact dezelfde lokkertjesprijzen proberen ze het hier weer.
Aangifte is al gedaan door een hele groep mensen en daar blijft het niet bij verwacht ik. Enige manier om nog onder zware straffen en publiekelijk niet aan de schandpaal te worden genageld door onder andere Alberto Stegeman is via terugbetaling van alle gedupeerden.

15. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichting - Er wordt niet geleverd, geld kwijt!

Bestel hier niet. Dit zijn dezelfde oplichters als Brick-land.nl.
Daar had ik een Lego Titanic besteld voor 649,99 euro. Nooit geleverd. Het bestelnummer is #26081. Pure oplichting. Heb ook aangifte gedaan bij de Politie.

Update 27 januari: Hey Melvin, stort je mijn geld even terug op mijn creditcard. Anders onderneem ik verdere stappen!
Update 31 januari: Onze Melvin heeft mijn reactie op Trustpilot laten verwijderen. Aangifte Politie is in behandeling. Contact opgenomen met Alberto Stegeman (die ik persoonlijk ken), die ziet er wel wat in. Lid van Whatsapp groep Opgelicht Brick-Land.

13. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr