Bribontotalservice Bewertungen 21

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kært barn har mange navne.

Vil gerne dele min forfærdelige oplevelse af et køb via “kostume-udklædning”, som firmaet åbenbart benægter, til trods for at jeg har modtaget pakken og returneret den tilbage med tracking.

Ejeren, Brian Holmsted, som står bag de mange firmaer, Lej1partytelt, Bibon Total Service, kostume-udklædning, mobiltoilet, Finanza, burde overveje om han er egnet til at drive forretning, når han er så uprofessionel i sin tilgang.

Jeg bestiller d. 24/04-26 et kostume fra kostume-udklædning.dk og produktet ligner slet ikke det på hjemmesiden, selvom Brian fuldt ud mener det gør. Kvaliteten er noget værre Kina gøgl, for at sige det mildt.

Jeg vælger at kontakte firmaet og fortæller dem at jeg sender varen retur, hvilket han pr mail svarer ok til, fortæller hvilken adresse det skal sendes til, og at jeg FÅR min fragtgebyr refunderet. (Surprise, jeg har til dags dato ikke modtaget fragt gebyret tilbage)

Der er næsten gået en måned og jeg har intet hørt, så jeg skriver en mail til ham, hvor han flabet fortæller at produktet passer hjemmesidens beskrivelse og at han aldrig har trukket penge.

Hans svar er korte, flabet, med stabefejl, og i vores email korrespondance fralægger han sig alt ansvar i forhold til retur proceduren, samt fragtomkostningerne som han lovede pr mail at refundere.

I og med betalingen for kostumet er foregået via Klarna, fortæller Klarnas kundeservice at Brian selv skal ind og administrere betalingen fra Klarna, hvilket han ikke har gjort i over en måned, så betalingen står stadig som reserveret. Klarna fortæller at forrentningen kan sende en email fra firmaet Finanza, hvor han vedhæfter dokumentation for at betalingen ikke er gået igennem eller lign, men Brian skriver stadigvæk fra mailen til firmaet “Bribon” i stedet for “Finanza” og nægter at samarbejde med mig som kunde, og henviser til at jeg skal bruge mine kræfter hos Klarna.

Jeg afslutter med at fortælle Brian at nu har jeg fået NOK og melder sagen til Politiet. Dagen efter har Brian gjort noget korrekt, eftersom Klarna betalingen nu er blevet refunderet korrekt, MEN.. de 50,- i fragtgebyr vil han dog stadig ikke sende retur, selvom han pr mail ellers lovede det.

Jeg skulle måske havde læst de dårlige anmeldelser på Brian’s forskellige forretnings eventyr, for at kunne have dannet mig et klart billede af ham som erhvervsdrivende, for så havde jeg holdt mig LANGT væk.

Mit råd ville være, overvej om du vil lægge dine penge i et af hans utallige firmaer, hvor du som kunde bliver negligeret af en ældre mand, der opfører sig som et barn.

24. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Om leverede service

Service blev leveret som aftalt og afhentet som aftalt, af venlig chauffør.
Men flere glas var med glaspest, læbestift eller aftryk af anden læbepomade lignende ting. Kopper var med aftryk af kaffe/te. 11 ud af 50 servietter var nusset og plettet. Generelt så det meste af det leverede service slidt, beskidt og nusset ud. Jeg måtte vaske det hele op, og måtte droppe at anvende servietter. Udlejer blev orienteret inden ibrugtagen - uden at tilbyde kompensation, for det mangelfulde service. Havde der ikke været aflysninger, så havde der ikke været glas nok til selskabet.

2. Mai 2026

Ringe support

Skrev og ville annulere ordre - intet svar. Ringede og fik at vide, jeg skulle skrive. Sagde, det havde jeg gjort - de sagde de ville se på det "når de kom hjem". Ringede dagen efter til DAO for at annullere - det var for sent, da der var lavet label (altså havde firmaet ikke annuleret). 5 dage senere ankom pakken. Ringede for at få returlabel: "Du kan da bare betale de 44,- kr for forsendelse, så returnerer vi beløbet". I betragtning af min erfaring med deres kunde"service", besluttede jeg at beholde pakken for ikke at kaste gode penge efter dårlige.
Meget ringe support!!!

1. Juli 2025

Super uprofessionelt

Bestilte fra kostumer-udklædning, får hverken ordrebekræftelse eller afsendelsesbekræftelse. Sender en e-mail hvor jeg spørger ind til det, intet svar.
Får et par dage senere en besked fra dao om at jeg har en pakke på vej fra Bribon total service (som har dårlige anmeldelser på Trustpilot, ikke særligt tillidsvækkende) og nu NÆSTEN EN MÅNED SENERE bliver pengene trukket fra min konto, fra finanza.dk
Alle 3 hjemmesider har adresse i Herlev, men hvem end der ejer dem, kan ikke finde ud af at holde dem adskilt. Jeg fik mine varer, trods alt. Virker bare super uprofessionelt, og en anelse scam-y

30. Oktober 2023

UPROFESSIONELT & DÅRLIG SERVICE

Absurd dårlig service og uprofessionel opførsel. Jeg valgte at annullere min ordre inden den skulle have været leveret. Jeg havde en så dårlig mavefornemmelse efter at have snakket med ejeren omkring min bestilling og hans attitude og indstilling gjorde at der skulle jeg i hvert fald ikke have noget leveret fra. Kan på INGEN måde anbefale dette firma! Så hellere betale 500 kroner mere hos en anden leverandør som kan deres kram.

10. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bribon total service får en stjerne

Bribon total service får en stjerne, da det ikke er muligt at give mindre. Jeg havde lejet en slushice-maskine til en fest. Da vi afhenter maskinen får vi at vide, at der ikke er de ønskede farver, som vi har betalt for. Ejeren oplyser, at han kan aflevere de ønskede farver senere på vores adresse. Mandagen efter arrangementet kontakter jeg ejeren telefonisk kl 13.50 for at høre, hvornår jeg kan aflevere maskinen. Han oplyser, at maskinen skulle have været afleveret mellem kl 10.00 -11.30. Han henviser til lejebetingelserne, som er vedhæftet mailen. Tidspunkt for tilbagelevering fremgår dog ingen steder og ovenikøbet opkrævede han 450 kr ekstra, hvis jeg skulle aflevere på et senere tidspunkt. Jeg oplyser, at tidspunkt ikke fremgår, hvor han dernæst, vredt og ret ubehøvlet, siger “du kunne bare have spurgt først, hvis du var i tvivl!”. Han hæver tonen, og jeg bliver nødt til at bede ham om at snakke pænt til mig. Vi fandt frem til en løsning, og jeg endte med at aflevere maskinen på hans private adresse, men det var en kamp at komme frem til den løsning, og han var meget på tværs og hård i sin tone. Jeg har aldrig nogensinde talt med en, der var så uprofessionel som ejeren af dette firma, og derfor mister de mig som kunde.

12. Juli 2021

Ikke til at stole på

Ikke til at stole på. Få alt på skrift. Mundtlige aftaler respekteres ikke i dette firma. Er lykkelig for jeg ikke arbejdede for denne virksomhed mere end 2 uger!

11. Juni 2019

Advarsel!

Advarsel!!
Har aldrig oplevet noget lignende! ☹️
Bestilte 43 stole af en specifik model til konfirmation med afhentning dagen før arrangementet. Ordren blev bekræftet af firmaet på mail samt ved telefonsamtale.
Ved afhentning, dagen før arrangementet (en helligdag), viste det sig, at der kun var 28 stole til levering.
Personalet virkede bedøvende ligeglade, ubehjælpsomme og helt uden empati. Man trak blot på skuldrene! 😳
Hvis man driver en forretning med navnet TOTAL SERVICE, så må man oppe sig og leve op til navnet!
Som kunde er man dybt afhængig af at kunne stole på sin leverandør. Vi kommer ALDRIG til at stole på eller benytte BRIBON TOTAL SERVICE igen, og vil på det kraftigste anbefale andre at finde anden og mere seriøs leverandør!

20. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sur betjening ved afhentning.

Sur betjening ved afhentning.
Ved aflevering var ejer der ikke og der var ikke styr på depositum/tilbagebetaling.
Ventede 1 time på ejer, som påstod de ikke plejede at havde modtaget dep. ( på trods af store opslag i butikken om depositum)
Efter fremskaffelsen af MobilePay kvittering , betalte de endelig dep. tilbage.
Kan ikke anbefale butikken.

26. Juni 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr