BreatheMore Bewertungen

4.7

Gamechanger! De neusstrip opgehad bij mijn Hyrox. Zo veel meer vrijheid in mijn neusademhaling. Hierdoor veel gecontroleerder kunnen lopen. Aanrader voor iedereen!

Lag verbazingwekkend snel bij mij op de deurmat. Gelijk maar eens uitgeprobeerd en had niet verwacht dat dit zó’n impact zou hebben moet ik zeggen.. Binnenkort gelijk maar eens die andere versies uitp... Mehr ansehen

Gebruik zowel de comfort als de performance serie. Beide echt een toevoeging. Met sport prestaties merk ik gewoon het verschil, je krijgt zoveel lucht! Bij het slapen is de comfort serie echt veel fi... Mehr ansehen

BreatheMore helpt mensen beter ademen. Overdag, tijdens sport en in de slaap. We ontwikkelen premium ademhalingsproducten die direct effect hebben op luchtstroom, zuurstofopname en herstel. Onze neusstrips openen de neusgangen mechanisch voor een vrije luchtstroom door de neus. Geschikt bij een verstopte neus, tijdens het sporten of als dagelijkse ondersteuning voor betere neusademhaling. De mondtape stimuleert neusademhaling tijdens rust en slaap. Dat kan helpen bij snurken, een droge mond en onrustig slapen. Beide producten zijn direct merkbaar vanaf het eerste gebruik. Alle producten zijn CE-gecertificeerd, hypoallergeen en gemaakt met Henkel®-adhesives van medische kwaliteit. Ontwikkeld volgens ISO 13485-standaarden, met aandacht voor veiligheid, huidvriendelijkheid en comfort. Ontworpen vanuit wetenschap, precisie en een performance mindset. Sluit je aan bij duizenden gebruikers die elke dag beter ademen, slapen en presteren. Ontdek het verschil op breathemore.com.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gamechanger

15. April 2026

Ik was nieuw met neusstrips

Ik was nieuw met neusstrips. Ik heb het voor het eerst gebruikt de afgelopen dagen en het is echt een eye-opener. De werking, de kwaliteit van het product (het blijft goed zitten), en hoe ik in de ochtend wakker word.

19. März 2026

Breathmore maakt verschil

Ik gebruik de BreatheMore nasal strips inmiddels een tijdje en ben erg positief. Ik sport vrij intensief: Meerdere keren voetbal en Hyrox training in een week, dus een goede ademhaling tijdens inspanning maakt voor mij echt verschil.

Met de performance strips merk ik tijdens trainingen en wedstrijden dat ik duidelijk meer lucht krijg en mijn ademhaling rustiger blijft. Vooral bij zware intervals of intensieve momenten merk ik dat mijn neus veel opener voelt en ik beter kan blijven presteren.

Voor mij is het verschil echt merkbaar tijdens het sporten. De strips zitten goed, voelen kwalitatief sterk aan en de levering was ook snel.

Aanrader voor sporters die net wat extra uit hun trainingen willen halen.

4. März 2026

Wat een top product!

Ik durf niet meer zonder breathemore te hardlopen want dan ben ik bang dat het niet meer zo goed gaat! Wat een top product. Je gaat als een raket!

3. März 2026

Ironman training

Voor het trainen van mijn eerste Ironman 70.3 ben ik begonnen met het gebruiken van BreatheMore. Ik heb wat moeite om door mijn neus te ademen en met dit product krijg ik veel meer lucht binnen, mega blij!

26. Februar 2026

Een top product

Een top product! Zou het een ieder aanraden die zijn sportprestaties wilt verhogen.
Zit comfortabel en echt merkbaar dat je performance verbetert

20. Februar 2026

Sinds ik BreatheMore gebruik

Sinds ik BreatheMore gebruik, wil ik echt niet meer anders. Ik gebruik het voor het slapen en tijdens het trainen en merk direct verschil.

Wat het voor mij beter maakt dan andere neusstrips is de aanhechting en hoe ver het je neus daadwerkelijk opent. Het blijft perfect zitten, ook ’s nachts of tijdens het zweten, en het opent mijn neus duidelijk verder dan andere varianten die ik heb geprobeerd.

Ik adem vrijer, slaap dieper en train met meer controle en focus!

10. Januar 2026

Nice!!

Lag verbazingwekkend snel bij mij op de deurmat. Gelijk maar eens uitgeprobeerd en had niet verwacht dat dit zó’n impact zou hebben moet ik zeggen.. Binnenkort gelijk maar eens die andere versies uitproberen THANKS

21. Februar 2026

Breathemore dat wil je ervaren!

Breathemore dat wil je ervaren! Het maakt (met name) je sportervaring nog beter, je krijgt zoveel meer lucht. Vele soorten al geprobeerd, maar breathemore is het best product. Is comfortabel en blijft goed zitten, beter wil je niet.

20. Februar 2026

Top product

Veel dingen geprobeerd, maar zaten niet top.. zojuist een batch ontvangen en ben er tot nu toe echt heel tevreden mee!

11. Februar 2026