Banner for Brdr. Løkke ApS

Brdr. Løkke ApS Bewertungen 650

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var meget imponeret over, at man kunne bestille billeder næsten 5 år efter, at de var taget. Nemt og enkelt at bestille og billeder kom hurtigt. Og så er det meget fine priser, som er til at be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse hos Brdr. Løkke. Super kundeservice, hurtig hjælp til at ændre billede efter bestilling og flot resultat, hvor småting blev rettet. Dejligt selv at kunne vælge portræt i stedet fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har modtaget nogle rigtig flotte billeder af vores datter, som går i børnehave. Udover de flotte billeder er det også et kæmpe plus, at det er nemt og ikke mindst fleksibelt at bestille samt udvælg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fine billeder. Godt stort udvalg af positioner mm. Super nemt at bestille. Lidt dyrt - men nok samme prisniveau som mange lign. Kunne godt billeder med lidt mere “liv” i. Andet end den neutrale hvid... Mehr ansehen

1. Fotograf
  2. Portraitstudio

Über Brdr. Løkke ApS

Vom Unternehmen geschrieben

Brdr. Løkke er en professionel og veletableret dansk fotografivirksomhed med speciale i skolefotografering, elevportrætter og gruppebilleder. Virksomheden blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med at levere skolefoto i høj kvalitet til skoler, institutioner og uddannelsessteder i hele Danmark. Hos Brdr. Løkke kombineres solidt fotografisk håndværk med moderne digitale løsninger, så både skoler, elever og forældre får en enkel og tryg oplevelse.

Vi lægger stor vægt på, at skolefotografering foregår effektivt og problemfrit i en travl skoledag. Derfor arbejder vores erfarne skolefotografer struktureret og professionelt, så eleverne føler sig godt tilpas foran kameraet. Resultatet er velkomponerede og ensartede skolebilleder, hvor kvalitet, lys og udtryk er i fokus. Vores digitale arbejdsgange gør det muligt for forældre hurtigt at se og bestille billeder online – ofte samme dag – og helt uden købstvang.

Brdr. Løkke tilbyder fleksible løsninger inden for skolefoto, hvor forældre frit kan vælge de billeder og produkter, der passer til deres behov. Samtidig prioriterer vi god kundeservice, hurtig levering og tydelig kommunikation gennem hele processen. Vores fokus på kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for mange skoler – hvilket også afspejles i vores anmeldelser på Trustpilot.

Skolefoto uden stress

Vom Unternehmen geschrieben

Nem bestilling, hurtig levering og billeder i topkvalitet.
Vi bruger moderne løsninger, så billederne er klar online kort efter fotografering, og I har frit valg i både motiv og produkt — uden pakke-pres. Vi dækker hele landet med engagerede fotografer og glæder os til at indfange jeres skoleøjeblikke. 📸

100% tilfredshedsgaranti

Hos Brdr. Løkke har vi tilfredshedsgaranti - og det tager vi seriøst.

Er billederne ikke som forventet? Så er vores kundeservice kun en mail eller et opkald væk. Vi laver billeder om, uden diskussion, indtil billederne er som forventet. Lykkes det mod forventning ikke, sender vi pengene tilbage.

Promotion box for Brdr. Løkke ApS

💥 Tryksager i høj kvalitet – fra os!

Eget in-house trykkeri sikrer skarpe priser og flotte tryksager

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

De tager gode billeder

De tager gode billeder. Dog var jeg ked af at fotograferen ikke bad min søn tage sin jakke af og som jeg ku forstå det var der ej heller et spejl de lige ku tjekke frisuren i før billede tages.
Det resulterede i en dreng m jakke og Morgenhår.
Men alt i alt er Billederne af høj kvalitet og valg muligheder når man bestiller er super gode. Dog så jeg ikk om jeg skulle bestille et online foto el man fik det med automatisk. Kan være en synsfejl fra min side også.
Jeg vil råde jer til det med spejl:)
Vh.Laila

22. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte skolebilleder af mit barn

Flotte skolebilleder af mit barn.
Der var noget jeg ikke var helt tilfreds med , kontaktede firmaet og 2 dage efter havde jeg fået redigerede billeder tilsendt på ny.
Håber Brdr. Løkke skal fotografere på skolen igen.

10. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne ikke få telefonisk kontakt

Kunne ikke få telefonisk kontakt i angivet telefon tid og blev smidt af. Mail blev ikke besvaret.

8. Oktober 2025
Brdr. Løkke ApS-Logo

Antwort von Brdr. Løkke ApS

Hej Kenn,

Hvis du har haft ringet i uge 42 har vi haft lukket. Det har også fremgået på hjemmeside og bestillingssystem med et stort gult banner i toppen. Der har også været autosvar på vores mail.

Jeg kan ikke se nogen mail fra dig fra den mailadresse du har anmeldt os her på Trustpilot med.

Så måske du lige skal prøve igen? Og så håber jeg naturligvis du vil genoverveje din anmeldelse da den efter min opfattelse ikke gengiver virkeligheden :-)

---

Jeg har kort efter din anmeldelse sendt dig en mail og spurgt hvad vi kan hjælp med, den er du ikke vendt tilbage på. Så bolden er på din banehalvdel nu. Vi har gjort hvad vi kunne for at hjælpe dig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds og bedre end det tidligere foto firma

Meget bedre end det tidligere fotograferings firma. Her har vi mulighed for at vælge billeder og køber kun det som man ønsker at betale!! Før betalte jeg altid omkring 700 kr plus for en pakke pris/billeder af mine piger som er ikke engang god og ingen muligheder for at vælge det ønskede billede! Så vi er meget tilfredse!!

2. September 2025

Fine billeder

Kunne godt billeder med lidt mere “liv” i. Andet end den neutrale hvide baggrund- fx natur og anderledes opstillinger.

7. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klassebillede med utrolig stor…

Klassebillede med utrolig stor mellemrum mellem eleverne, og billedet er taget meget langt fra.

På billedet af min datter, var der stillet skarpt på hendes skulder og ikke ansigt, hvilket var umuligt at se, jeg jeg bestilte billedet.

29. September 2025
Brdr. Løkke ApS-Logo

Antwort von Brdr. Løkke ApS

Hej Pernille,

Jeg har lige kigget på klassebilledet.
Børnene står skulder mod skulder, så jeg har svært ved at se hvordan det skal være mere tæt? Når der er tre voksne med på billedet er vi desværre nødt til at “zoome” mere ud da de voksne ellers kommer til at mangle hovedet på billedet.

Hvad angår portræt er jeg ikke helt med? Jeg kan se det eneste du har købt er et klassebillede til 90 kr. med gratis fragt.
Billederne har fokus liggende i øjnene, ikke på skulderen. Så jeg ved ikke hvor du har fået den ide fra.

Og jeg forstår heller ikke hvorfor det er du ikke vælger at kontakte os fremfor at gå på Trustpilot og give os den ringeste vurdering der kan gives.

Vh. Jesper

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr