Brasseriet Baum Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig magisk stemning og utrolig lækker mad og vine som man sjældent finder tilsvarende i Danmark. Det er tydeligt at mærke hvor meget passion der er lagt i denne restaurant. Hvis du ikke har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi tog deres 10 retters menu - fantastisk mad, og meget hjælpsom tjener, der guidede os til passende vin Alle de unge tjenere der betjente os, var imødekommende og med masser af humor. Da vi ønskede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afholdte knægtens konfirmation for 60 gæster. Yderst professionel og venlig betjening. Tjenerne var yderst velforberedte og kunne deres beskrivelse af menu samt vine. Vores ønsker til menuen blev... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker tapas og vin

Super lækker tapas og vin. Jeg er selv en stor vin entusiast og hver gang jeg kommer på Brasseriet Baum bliver jeg kun klogere. Tjenerne er vågne, man kan klart høre på dem at de har læst op på lektien. Kan klart anbefales.🍷😉

1. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig magisk stemning og utrolig…

Hvis du ikke har været forbi har du min varmeste anbefaling. Et sted hvor du bliver forkælet med de lækreste specialiteter 👌

5. Juni 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dejlig mad og søde tjenere, men:Selv om jeg bestilte bord en uge før…

Selv om jeg bestilte bord en uge før til 7 personer og bad om god plads, da vi skulle ha' den store tapas anretning , kunne vi kun få et bord hvor den ene skulle sidde for bordenden . Det kunne ikke ændres, men fik at vide der var god plads på bordet , så det var ikke noget problem. Men der var alt for lidt plads , den der sad ved bordenden kunne slet ikke nå maden og pladerne med maden kunne kun stå så det var svært for alle. Det kan i ikke være bekendt. Når det er sagt var maden rigtig god og betjeningen udover pladsen var rigtig fin

5. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Passioneret ejer og dejlig mad

Alle de unge tjenere der betjente os, var imødekommende og med masser af humor. Da vi ønskede et glas rom til slut, guide ejeren os med en enestående viden om rom og whisky, samt gode historier. Varmt og hyggeligt sted - vi kommer klart igen

20. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt sted med fantastisk

Super hyggeligt sted med fantastisk! Personalet mega venlige og får én til at føle sig virkelig velkommen. Mega god mad Kan klart anbefales til alle der har lyst til en god oplevelse!

20. März 2026

Super oplevelse i Køge.

God mad. Tjenere som ved noget om vinen de serverer, yderst servicemindede og flinke.
Ejerne var også til stede da vi var der, ved enormt meget om vin, også de er meget imødekommende. Købte 12 flasker af rødvinen de serverede med hjem til en fin pris :)
Ikke sidste gang vi besøger dette sted.
5 Stjerner er fuldt fortjent.

29. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brasseriet Baum, kommer helt sikkert igen

Har været på Brasseriet Baum flere gange og har altid fået super lækker mad og personalet service er helt i top.
I år fik vi leveret nytårs menu derfra, alt var bare helt fantastisk lækkert.
Kan på det varmeste anbefale et besøg på Brasseriet Baum.

31. Dezember 2025

Endnu en dejlig oplevelse

Endnu en dejlig oplevelse. God mad. Personalet var meget opmærksomt og serviceminded. I en sådan grad at man ikke finder det på særlig mange restauranter mere. Hertil kommer en hyggelig atmosfære. Vi kommer helt sikkert tilbage.

12. Dezember 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, med nærværende betjening i øjenhøjde. Kvalitetsvin som er nøje udvalgt og Tapas i verdensklasse. Kan varmt anbefales😍

5. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og rigtig god service

Jeg holdt min runde fødselsdag på Baum for 10 år siden og har lige booket min næste runde fødselsdag. Brunchen var mega lækker og mine gæster var meget begejstrede, tjenerne havde styr på det hele og det var en dejlig oplevelse, så nu glæder jeg mig til at gentage succesen

28. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende mad og vinbar.

Fremragende mad og vinbar.
Vi har siden, åbningen for mange år siden, besøgt Brasseriet Baum mange gange og er altid blevet mødt af meget venlige og kompetente ejere og medarbejdere og har altid fået en udsøgt god behandling. Maden og vinene er af overordentlig god kvalitet. Lokalet på 1. sal er et dejligt sted at holde fest.

4. November 2025

Baum

Brasseriet Baum er et helt fantastisk sted. Betjeningen er i top, smilende, opmærksomme og virkelig imødekommende. Maden er lækker, smukt anrettet og fuld af smag. Stemningen dernede er helt magisk hyggelig, afslappet og alligevel eksklusiv. Man føler sig altid velkommen. Klart et af mine yndlingssteder.

1. November 2025

Perfekt

Super god mad, lækker vin og fantastisk service! Kan helt klart anbefales 🍷👏

30. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kommer helt sikkert igen

Super lækker tapas og vinmenu. God stemning. Virkelig søde, smilende, opmærksomme unge mennesker, der levere super god service til gæsterne. Tak for en god oplevelse.

20. Juni 2025

Skaldyrsaften 2025

Skaldyrsaften
Vi har nu besøgt Baum igen til deres skaldyrsaften i pinsen, og må sige at det levede fuldstændig op til mine forventninger i år.
Dennis, Pia, Anders og deres personale er utrolig professionelle og søde selvom de har travlt. Maden og kvaliteten er tip top og ikke mindst de lækre vine der blev serveret. Vi har allerede booket bord igen til næste år, dette arrangement vil vi ikke gå glip af. Det kan kun anbefales 😃👌🏽

8. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyr vin og lille udvalg af Tapas.

Dejlig Tapas, men hvis jeg skal kunne komme igen, bør der være lidt mere forskelligt Tapas at vælge i mellem. Vinen kan nydes pr glas, hvilket giver mulighed for at smage forskelligt. Dog er vinen jeg fik et glas af til 70 kr. Lidt dyrt ift at jeg fandt flasken på nettet til 100 kr. Jeg sætter mig ikke lige ind og betaler 6 gange prisen for vinen. Personalet og stedet er super.

25. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr