Brabotax Bewertungen 123

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar. Had een reservering om 07:00, bevestigd per mail en SMS. Kwam niemand opdagen. Telefoon van bedrijf en ook van chauffeur (stond in de sms) werd niet opgenomen. Met eigen auto naar vlieg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben meer dan twee maanden geleden een taxi geboekt voor het vliegveld voor 1e kerstdag. We worden een dag van te voren gebeld dat ze helaas vol zitten en er geen taxi van Brabotax komt. ‘ Helaas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn gewenste vertrektijd de avond voorafgaand aan de rit gewijzigd naar een eerdere tijd via de website van Brabotax. Dit was eenvoudig te doen en werd correct opgevolgd met bevestiging via de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne chauffeur! Zeer klantgericht! We moesten een uur wachten op Airport Eindhoven, voordat de bagage band aanging. Chauffeur communiceerde goed via sms, had dit al gezien. We kregen van hem bericht,... Mehr ansehen

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Zoekt u een goedkope taxi service in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van kortingen tot wel 50% op de taximeter tarief! Een taxi bestellen is zeer eenvoudig. U geeft aan waar u opgehaald wilt worden, uw bestemming en het aantal personen. U krijgt vervolgens direct een vaste ritprijs te zien. Als u akkoord gaat, krijgt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle rit gegevens. Met deze bevestigingsmail kunt u tevens uw rit wijzigen of annuleren. Daarnaast kunt u 1 uur voor aanvang van de rit, de chauffeur- en voertuiggegevens inzien zoals verwachte aankomsttijd en kenteken van de taxi.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

123 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Zeer vriendelijke

Zeer vriendelijke, behulpzame en hardwerkende chauffeur. Zelfs om 4:30 uur 's nachts staat klantvriendelijkheid op nummer een.

21. August 2024

Afspraak = afspraak…

Afspraak = afspraak en leuke spraakzame chauffeur, Top!

25. Juli 2024

Antwort von Brabotax

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We zijn blij dat onze chauffeur het rijden aangenaam heeft gemaakt en dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor de positieve woorden en het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Was niet op tijd

23. Juli 2024

Beste M. Hermes,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de taxi niet op tijd was. Wij begrijpen hoe belangrijk punctualiteit is, en we streven er altijd naar om op tijd te zijn. Soms kunnen onverwachte omstandigheden, zoals verkeer of andere factoren, vertraging veroorzaken, maar we werken er hard aan om dit in de toekomst te verbeteren.

Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft om u beter van dienst te zijn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Versleten auto met onbekwame chauffeur

Op woensdag 10 juli omstreeks 17H00 nam ik een taxi van Brabotax voor transport naar Eindhoven Luchthaven. De chauffeur had de ventilatie op 16 graden staan met de ventilator in een hoge stand. Ik vroeg hem om de ventilatie lager te zetten, maar hij deed geen moeite. Even later herhaalde ik mijn vraag, maar omzetten naar 18 graden met nog steeds een forse ventilator gaf voor mij weinig of geen beterschap.

De auto was ook zeer oncomfortabel. De vering op de achteras is compleet stuk want iedere oneffenheid in de weg gaf een stevige klap.

Aangekomen op de luchthaven vroeg ik een betalingsbewijs. Ging niet want de printer was stuk... De chauffeur stelde voor om mijn email adres in te geven op zijn telefoon, en hij zou het documentje dadelijk naar mij sturen per email. Ik heb dat vervolgens gedaan. Ik wacht echter nog steeds op het betalingsbewijs. Een eenvoudig taxi-briefje is blijkbaar niet meer van deze tijd.

Brabotax boekt u beter niet.

10. Juli 2024

Geachte Eddie,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze taxi-service niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven ernaar om al onze klanten een comfortabele en aangename rit te bieden en het is duidelijk dat dit in uw geval niet is gelukt.

Wij zullen de volgende punten onderzoeken en verbeteren:

Klimaatregeling: Onze chauffeurs zouden altijd moeten voldoen aan de redelijke verzoeken van klanten met betrekking tot de temperatuur in de taxi. We zullen deze situatie intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter wordt aangepakt.

Comfort van het voertuig: We zijn ons bewust van het belang van een goed onderhouden voertuig voor het comfort van onze passagiers. We zullen de vering van het betreffende voertuig onmiddellijk laten controleren en repareren.

Betalingsbewijs: Het is inderdaad essentieel dat u een betalingsbewijs ontvangt. We betreuren het dat onze chauffeur dit niet direct heeft kunnen verstrekken en dat u het bewijs nog steeds niet heeft ontvangen. We zullen dit probleem onmiddellijk oplossen en ervoor zorgen dat u uw betalingsbewijs ontvangt.

Om dit recht te zetten, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via info@brabotax.nl of 040 255 5506. Wij zullen er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat u ons in de toekomst de kans geeft om uw vertrouwen in onze service te herstellen.

Klantenservice Team
Brabotax

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd op tijd super bedrijf

Altijd op tijd , goede auto en fijne chauffeurs
Al meerdere malen geboekt super tevreden

4. Juni 2024

Beste Gert-Jan,

Dank voor uw review.
Goed om te horen dat u tevreden bent en vaker bij ons geboekt heeft. We zien u graag weer terug.

Hele goede ervaring

Chauffeur was op tijd.
Vriendelijk en behulpzaam.
Communicatie met centrale was goed.
Makkelijk online boeken

1. Juni 2024

Beste Maria,

Bedankt voor uw review.
Communicatie en transparantie staat bij ons inderdaad hoog in het vaandel.
We zien u graag weer eens terug in een van onze taxi's.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handig online je taxi bestellen

Handig online je taxi bestellen. Je krijgt meteen te weten wat je moet gaan betalen voor je rit. Taxi was keurig op tijd bij ons en heeft ons netjes van A naar B gebracht. Heel aardige, correcte chauffeur. Blij mee.

15. Januar 2024

Zeer fijne chauffeur

De chauffeur die ik heb gebeld was zeer correct en was mooi op tijd ter plaatsen, ik was ook zeer tevreden over zijn rijstijl en hielp me ook heel fijn met mijn koffers,wat mij betreft mag hij me altijd komen halen en wegbrengen .

17. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chauffeur was prima op tijd

Chauffeur was prima op tijd en belde een paar minuten voordat hij arriveerde op. Bovendien kreeg ik nog een mail dat de chauffeur eraan kwam. Zeer vriendelijke chauffeur. Volgende keer maak ik weer gebruik van deze taxi's.

9. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

High additional charge for a close-by stop

The taxi arrived on the scheduled time and provided a comfortable ride. However, I was charged with expensive additional 10 euros for a stop that was practically on the way of the destination, and for which I had already requested upon scheduling my ride in the app.

16. Juli 2023

Dear Julio,

Thank you for your feedback. We're glad to hear that the taxi arrived on time and that you found the ride comfortable. However, we sincerely apologize for the confusion regarding the additional charge for the stop.

If the stop was already requested when scheduling your ride, it should have been included in the original fare. We’d like to investigate this matter further and make it right. Please contact us at info@brabotax.nl with your booking details so we can review the situation and ensure fair pricing in the future.

Thank you for bringing this to our attention, and we hope to serve you better next time.

Kind regards,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De afspraak maken ging zeer soepel

De afspraak maken ging zeer soepel, echt netjes en super snel geregeld. Rit kwam netjes op tijd. Chauffeur gaf alleen wel erg veel gas, 100 waar je 60 mag is toch niet zo prettig, daarom 4 sterren. We waren tenminste wel lekker snel op bestemming!

29. Juli 2023

Taxi op tijd

Telefoontje van tevoren. Taxi was op tijd, bracht ons naar de bestemming. Alles was gewoon netjes geregeld.

5. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr